mtaraduda написа:Писалите петицията явно още живеят с идеята, че всичко трябва да им бъде дадено наготово и без пари. Да връщат направо и джипките, дет ви водят играчи и така![]()
По нагоре съм ти отговорил,на няколко места-не смятам да се повтарям

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
mtaraduda написа:Писалите петицията явно още живеят с идеята, че всичко трябва да им бъде дадено наготово и без пари. Да връщат направо и джипките, дет ви водят играчи и така![]()
anker1878 написа:Кои бази да ви върнат , шумкарските землянки в гората ли
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
ЕМИЛ написа:Левски не е комунистически отбор . И няма какво да ви връщаме . Левски е отбор на народа . Уважавайте ни .
suni написа:zlato1234 написа:Като е разбил, защо СънЮ замлъкна след моя отговор или ти виждаш само което ти отърва?![]()
![]()
Защото Suni нямa време да нaлива акъл на зомбита !
zlato1234 написа:suni написа:zlato1234 написа:Като е разбил, защо СънЮ замлъкна след моя отговор или ти виждаш само което ти отърва?![]()
![]()
Защото Suni нямa време да нaлива акъл на зомбита !
Или защото СънЮ разбра, че лъжливите факти, които ръси бяха разбити.Също както на онзи заек със запек дето с изрезки от жълтите вестници по-времето на Бай Тошо се мъчи да докаже нещо, ама не се получи.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта