vasilnv написа:Пичове, вие нали се сещате, че тоя отбор, с изключение на Де Хея, няма нищо общо с първия отбор на Манчестър Юнайтед? Защо така се нахвърляте върху Ван Гаал? Търпение. Имайте малко търпение към ЛвГ и към играчите. Бих казал, че от началото на сезона, отборът не показва и 10% от това, което показаха на предсезонната подготовка. Дайте малко време на отбора, пък нещата може и да се получат.
Поздравления за МК Донс!! Напълно заслужена победа!
[offtopic]Някои много са си повярвали...Спокойно пичове, Манчестър Юнайтед отново ще бъде там, където им е мястото. А именно на върха в класирането във ВЛ.
Много ми е интересно как на някои все smoothc им е виновен. Аз си спомням как някои пишеха в нашия форум доста преди Алекс да пише в техния, ама както и да е...
![]()
Дайте да коментираме по темата, кво ще кажете?[/offtopic]
Всичко, което трябва да се случи е да се махне схемата на игра 3-5-2, никой и нищо не би ме убедило, че тая схема е подходяща за Манчестър Юнайтед и ВЛ ! Не искам да виждам отбора и този уикенд как се мъчи срещу Бърнли по същия начин, както срещу Суонзи, Съндърланд и МК Донс ! Не трябва !