Червени Воини написа:Teo написа:Червени Воини написа:Teo написа:RedeviL написа:GOLEADOR написа:Хубав мач с много голове.Надявам се Жоаким да се отпуши и да покаже на какво е способен.Да не бързаме да го хулим,спомнете си Косоко миналата година.Буш,Кукоч и Карата - СТРАШНИ!Дано ни радват още дълго време на Армията.
Между другото Косоко не съм го критикувал, въпреки че му трябваше доста време, за да покаже истинските си възможности. В началото имаше много брак в играта му, но въпреки това имаше моменти, в които загатваше за своята класа с някой финт или пас. А този, откакто е в ЦСКА - НИЩО. Както и да е, достатъчно време му отделихме на тоя днес, а ЦСКА бие с 5:0 и има играчи, които заслужават много повече внимание от него!
Направи ли ви впечатление момчето с номер 15 от Марек.. Петър Тончев мисля, че се казва.. в него има футбол
Примерно за заместник на Силва, ако го продадем до края на месеца
Да доста ми заприлича на Велизар по стил на игра! Но сам няма какво да направи.
Работи добре с топката, бърз е... и определено прилича много на Велизарката и като фигура и като начин на игра
Дано 100йчо да е забелязал тези движения и да си го прибере.![]()
Че дузпи не помня от кога не сме били.
Велизар беше уникален просто... щом стане дума за падания в противниковото наказателно