XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот daniel875 » 30 апр 2014 21:15

RedeviL написа:
ralka_levskarka написа:
bobonikolov написа:Ех мама му стара бе няма ли да ги бием тия веднъж бе мама им стара....... Един път поне ама да им държи влага . Нищо в ШЛ ще ги бият като маче в дирек ама карай. Писна ми тоя късметлийски отбор все да бие. Ама Видовия ден ще дойде. Има такъв и ще дойде точно, когато най не го очакват. Я Киро ще реши да ги фалира я нещо друго ама ще си платят за гадориите. Включително и за днешния платен съдия.

Хубаво, кой предлагаш да е шампион?

Няма никакво значение, защото футбола ни не струва и пет стотинки.. Пусни си тази вечер мача и гледай разликата! Какво да си говорим!? Ако това нашето е футбол, аз съм КР7... И не ми говорете само, че Лудогорец се опитвали да правят нещо и тем подобни глупости! И те са много далеч от истината!

Кака беше много повече футболист от Роналдо, но знам, че доста от пишещите веднага ще започнат да казват, че не било така. Да, но Кака преди доста години, когато все още беше здрав футболист, беше изключителен. Естествено, че не мога да сравня с Гулит, който за мен беше много повече от бразилеца.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 30 апр 2014 21:15

RedeviL написа:
ralka_levskarka написа:
bobonikolov написа:Ех мама му стара бе няма ли да ги бием тия веднъж бе мама им стара....... Един път поне ама да им държи влага . Нищо в ШЛ ще ги бият като маче в дирек ама карай. Писна ми тоя късметлийски отбор все да бие. Ама Видовия ден ще дойде. Има такъв и ще дойде точно, когато най не го очакват. Я Киро ще реши да ги фалира я нещо друго ама ще си платят за гадориите. Включително и за днешния платен съдия.

Няма никакво значение, защото футбола ни не струва и пет стотинки.. Пусни си тази вечер мача и гледай разликата, както и този от снощи! Какво да си говорим!? Ако това нашето е футбол, аз съм КР7... И не ми говорете само, че Лудогорец се опитвали да правят нещо и тем подобни глупости! И те са много далеч от истината!

Тази вечер мачът ще е по-грозен и това, което гледахме ей сега. Моу знае как да убие футбола.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 апр 2014 21:16

RedeviL написа:
ralka_levskarka написа:

Няма никакво значение, защото футбола ни не струва и пет стотинки.. Пусни си тази вечер мача и гледай разликата! Какво да си говорим!? Ако това нашето е футбол, аз съм КР7... И не ми говорете само, че Лудогорец се опитвали да правят нещо и тем подобни глупости! И те са много далеч от истината!

На мен ми е ясно, ама в момента Лудогорец заслужава да стане шампион, както се вика най- малко слабия. За мен Лудогорец влязоха в някаква криза, заради всичките мачове, които изиграха.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 апр 2014 21:16

delqnski47 написа:
ralka_levskarka написа:
bilyaletdinov написа:На Стойчо Младенов тая смешна тактика минава само срещу лешпери като нашите. Лудогорец са си класа и това си пролича най-вече второто полувреме когато пенсионерският клуб приключи с въздуха. Моци най-накрая му дадоха червен картон, а Безяк е един тъп симулант.

Стойчо си мисли, че това е защитата на Левски , баш..

Стига па ти го повтаря тоз Левски бе! :mrgreen:

Ми за кого да говоря :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 апр 2014 21:17

RedeviL написа:Това да не могат да се разберат кой да пресира и да го оставят да си центрира топката без никакво притеснение... Няма смисъл да се говори повече... Много сме далече от истината!

Не забравяй, че по този начин ни бихте в 90 минута-след глупост на Туре! Случва се-затова е футбол. Хайде, да ги махнем наште юнаци, ами на Байерн защитата снощи къде беше при двете центрирания? Пълен амок... И на най-добрите даже им се случва!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 30 апр 2014 21:17

bobonikolov написа:
ralka_levskarka написа:

Отбор, който заслужава. В момента в България няма такъв. Всички игравят зле. Лудогорец се мислят за голямата работа ама се вижда, че могат да играят само на контри. Пред вратата на противника са абсолютно безсилни и безидейни, когато има подредена защита. Младенов трябваше отдавна да смени Василев с Милисавлевич. От там дойде проблема. През неговата зона направиха 15 000 пробива. Ама както казах Видов ден идва и на есен в ЩЛ пак ще има комедии с българско участие.

Недей така, виж докъде стигнаха в Европа! Кога "Левски" и ЦСКА отново ще го направят? След 10-15 години.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 апр 2014 21:17

гражданин от село написа:
ralka_levskarka написа:Не, че ги защитавам зелените, ама колко мач имат изиграни вече :) ?

Ако си мънечък и не знаеш в Разград от соц. време заводите са за дрога за добитък.

Затова си го избра Д.....в.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 30 апр 2014 21:17

Честита победа на Лудогорец.

Една единствена грешка допуснахме. След като Апата получаваше медицинска помощ, трябваше да го покрие някой. Лудогорец се възползваха и си взеха мача. Иначе и на децата беше ясно, че двата отбора ще играят по този начин.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 апр 2014 21:17

Виж, не си криви душата-Стою (тоя от Плоски) беше дошъл за нулево равенство, а един бърз обзор на мача ще покаже, че нещата си клоняха към скучен хикс. Само дето зелените искаха победата по-силно, особено през второто, когато си освежиха атаката и ви натиснаха. Редно е поне да признаеш, че ЦСКА не заслужаваше победата в тази среща. Като джентълмен ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 апр 2014 21:18

daniel875 написа:
RedeviL написа:
ralka_levskarka написа:

Кака беше много повече футболист от Роналдо, но знам, че доста от пишещите веднага ще започнат да казват, че не било така. Да, но Кака преди доста години, когато все още беше здрав футболист, беше изключителен. Естествено, че не мога да сравня с Гулит, който за мен беше много повече от бразилеца.

Добре, батко! Все тая.. Ще бъда Кака и Гулит взети заедно, ако имаме нещо близко до футбол, ама нейсе.. ;)

Върни се в “Архив”