RedeviL написа:ralka_levskarka написа:bobonikolov написа:Ех мама му стара бе няма ли да ги бием тия веднъж бе мама им стара....... Един път поне ама да им държи влага . Нищо в ШЛ ще ги бият като маче в дирек ама карай. Писна ми тоя късметлийски отбор все да бие. Ама Видовия ден ще дойде. Има такъв и ще дойде точно, когато най не го очакват. Я Киро ще реши да ги фалира я нещо друго ама ще си платят за гадориите. Включително и за днешния платен съдия.
Хубаво, кой предлагаш да е шампион?
Няма никакво значение, защото футбола ни не струва и пет стотинки.. Пусни си тази вечер мача и гледай разликата! Какво да си говорим!? Ако това нашето е футбол, аз съм КР7... И не ми говорете само, че Лудогорец се опитвали да правят нещо и тем подобни глупости! И те са много далеч от истината!
Кака беше много повече футболист от Роналдо, но знам, че доста от пишещите веднага ще започнат да казват, че не било така. Да, но Кака преди доста години, когато все още беше здрав футболист, беше изключителен. Естествено, че не мога да сравня с Гулит, който за мен беше много повече от бразилеца.