Янис Зику написа:mafti4ko написа:Със сигурност е ясно, че до групи на Лига Европа няма да стигнете!
Смешен, тая година ЦСКА взима ЛЕ от раз.
Ще видим. После пак ще има мура, морени и всякакви анонимници.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Янис Зику написа:mafti4ko написа:Със сигурност е ясно, че до групи на Лига Европа няма да стигнете!
mafti4ko написа:Янис Зику написа:mafti4ko написа:Със сигурност е ясно, че до групи на Лига Европа няма да стигнете!
mafti4ko написа:Янис Зику написа:mafti4ko написа:Със сигурност е ясно, че до групи на Лига Европа няма да стигнете!
CSKA Sofia 1948 написа:mafti4ko написа:Янис Зику написа:mafti4ko написа:Със сигурност е ясно, че до групи на Лига Европа няма да стигнете!
Вие с кой ще играете? Докато при нас единственото срамно отпадане в ЦЯЛАТА ни история е това от Мура, то при вас докато преброим резилите ви ще мине цял ден! Нямате ли малко срам?
ЦСКА завинаги първи написа:CSKA Sofia 1948 написа:mafti4ko написа:Янис Зику написа:mafti4ko написа:Със сигурност е ясно, че до групи на Лига Европа няма да стигнете!
Вие с кой ще играете? Докато при нас единственото срамно отпадане в ЦЯЛАТА ни история е това от Мура, то при вас докато преброим резилите ви ще мине цял ден! Нямате ли малко срам?
Хайде да престанете да преекспонирате това отпадане от Мура . Тогава благодарение на "специалистите" от БФС , Стойчо имаше картотекирани 13 футболисти , като в това число беше и Станко Машината . Това няма нищо общо с БАТЕ , Жилина ,Олимпия , Иртиш и всички други дестинации на Евроазиатския идиот .
Betchualeng Arnaikem написа:Аз лично помня мненията на разочаровани ЦСКА-ри, включително и в този форум: състава не е оправдание, тия Мура трябваше да ги бием и с юношите старша възраст. Така звучащите мнения не бяха никак малко.
Честно казано аз също очаквах не с 13 ми с 9 футболиста да ги биете тия, но явно беше тяхната година. Отстраниха 3 отбора с 0 победи в турнира..
GOLEADOR написа:Betchualeng Arnaikem написа:Аз лично помня мненията на разочаровани ЦСКА-ри, включително и в този форум: състава не е оправдание, тия Мура трябваше да ги бием и с юношите старша възраст. Така звучащите мнения не бяха никак малко.
Честно казано аз също очаквах не с 13 ми с 9 футболиста да ги биете тия, но явно беше тяхната година. Отстраниха 3 отбора с 0 победи в турнира..
Стойчо ясно каза,че юношите не са във форма и ги взима защото няма с кой да попълни групата.И се оказа абсолютно прав.В началото на първенството юношките записаха 4-ри поредни загуби и в едвам в 5-ия мач взеха точка (2:2 срещу Левски).Та ти как мислиш,юношите не могат да бият своите връстници,но ще смачкат Мура,така ли?Айде по-сериозно!
Betchualeng Arnaikem написа:Че мненията за юношите ги изказваха ЦСКА-ри. Питай ги тях. Но ако имаш толкова малко играчи привикването на 2-3 юноши в групата едва ли е смъртоносна грешка.
Както казах.. просто си беше годината на Мура. 2 хикса ако не греша преди да срещнат ЦСКА, 2 хикса с вас, после загуба в Киев, превърнала се в служебна победа, втора загуба като домакин.. отстраниха 3 отбора, записвайки 4 хикса и 2 загуби, което сигурно е прецедент в историята на директните елиминации.
GOLEADOR написа:Betchualeng Arnaikem написа:Че мненията за юношите ги изказваха ЦСКА-ри. Питай ги тях. Но ако имаш толкова малко играчи привикването на 2-3 юноши в групата едва ли е смъртоносна грешка.
Както казах.. просто си беше годината на Мура. 2 хикса ако не греша преди да срещнат ЦСКА, 2 хикса с вас, после загуба в Киев, превърнала се в служебна победа, втора загуба като домакин.. отстраниха 3 отбора, записвайки 4 хикса и 2 загуби, което сигурно е прецедент в историята на директните елиминации.
ОК.Но мнението на феновете бе ясно изказано на стадиона.След равния всички скандираха срещу Титан.Никой не поиска оставката на Младенов,а пожелаха Титан да си отиде.Това е положението.
Кашчей написа: Половин година по-рано всички се кефехте как ТИТАН са успели да отмъкнат Анисе от Черноморец.. много бързо си сменяте вижданията!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта