alexdb написа:Udoji90 написа:alexdb написа:Udoji90 написа:Мнооооого слаб мач за нас - най-слабият след Нова година. Само един Косоко до последно се опитваше да направи нещо, Фо-Поре имаше няколко добри шпагата срещу Гади, но останалите - кръгла 0. Дузпата беше изпросена работа, но и без нея си падахме с тази игра.
Поздравления за "Локо", че играха сериозно и не се пазиха преди полуфинала за Купата. Интересно ми е какво ще кажат онези, които са били сигурни, че щели да ни дадат мача и да излязат с резервите.
На "Локо" пожелавам да продължават в същия дух, а нашите да се стягат!
Те излязоха с резерви. Това, че ви биха показва единствено, че резервите им са по-добри от вас, а вероятно и от пазените титуляри.
Излязоха с не повече от 2-3 резерви. И определено не легнаха, както ти очакваше на почивката.
Не легнаха, защото феновете им ги посъветваха тези дни![]()
А явно от ирония не разбирашЗащо да ви лягат? Щот сте мноо убави ли? Ляга се ако си влязал в някаква комбинация за врътки в точките или ако ти платят. На Люпи от опит вече никой не му се връзва в обещаването на суми, така че по тая линия няма как да стане. Врътки за точки на тази фаза точно пък в този мач няма как да се прави. За Локото нещата са ясни - играят за чест и достойнство. А три резерви в един мач не са малко. Отгоре на всичко всички виждат какъв извънземен футбол играе АД-то дет сума мачове най-добър играч им е вратаря, защото им вади мачове и чат-пат печелят с луд късмет.
Първенството почти свърши. В момента има две интриги - ще успее ли Ботев да стигне финал за купата и ще успее ли да ви измести от третото място. Други интриги вече няма - Лудогорец е шампион, Литекс е в евротурнирите.
Аз от ирония си разбирам - от един коментар изводи за мен недей да си правиш.

Относно интригата, "Ботев" и да ни изместят от 3-тото място, може изобщо да не е фатално, защото ако се класират през Купата, тогава и 4-тото място класира нас в Европа. Вече съвсем друг въпрос е дали УЕФА няма да ни накажат да не играем (излязоха уж скоро някакви новини, че само щели да ни дадат за лош пример, но не беше от някаква много достоверна медия, така че съмненията остават).
[offtopic]И няма да ти падне главата, ако поне веднъж напишеш името на отбора ни, вместо "АД-то".[/offtopic]