0007 написа:Освен ако не е финалът
За там викаш - "Приятели, приятели, ама сиренето е с пари".

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
0007 написа:Освен ако не е финалът
lastsentinel написа:Ихи сега поразгледах турнирите като Световното първенство, Олимпийските игри, Европейското първенство, Световната лига и Световната купа и гледам ние никога не сме имали златен медал на едно от тези за толкова много години.....![]()
Дали не е сега времето за едно злато ?
petrof написа:Аз все пак си мисля че италианците имаха голямо желание за помогнат на аржентинците. Очевидно беше че се опитаха да им пуснат леко. Онези обаче се оказаха такива инвалиди, че въпреки многобройните подаръци нищо не можаха да направят. Просто са си трагичен отбор.
MaRTo1233 написа:Ми как няма, като виждаш как почти безгрешните срещу нас италианци оставят по 5 метра свободна зона посредата и не скачат на блокада. Или пък разпределителя търси топката някъде около себе си и тя го тупва по главата. То това и в училищните първенства няма да го правят![]()
Все още си мисля, че им дадоха мача, но меситата си бяха некадърни. Както и да е... извиних им се и им обещавам, че на финала няма да има прошка
![]()
RedeviL написа:petrof написа:Аз все пак си мисля че италианците имаха голямо желание за помогнат на аржентинците. Очевидно беше че се опитаха да им пуснат леко. Онези обаче се оказаха такива инвалиди, че въпреки многобройните подаръци нищо не можаха да направят. Просто са си трагичен отбор.
Безнадежден случай!
Типично по български в главите на хората вечно се въртят уговорки и съмнения, че някой иска да ги прецака.. Сега бързат да се извиняват!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост