СЛ:Аржентина - Италия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: СЛ:Аржентина - Италия

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 юли 2013 10:42

0007 написа:Освен ако не е финалът :mrgreen:

За там викаш - "Приятели, приятели, ама сиренето е с пари". :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 20 юли 2013 11:34

lastsentinel написа:Ихи сега поразгледах турнирите като Световното първенство, Олимпийските игри, Европейското първенство, Световната лига и Световната купа и гледам ние никога не сме имали златен медал на едно от тези за толкова много години..... :(

Дали не е сега времето за едно злато ?

При мъжете нямаме, при младежите имаме.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 юли 2013 12:08

petrof написа:Аз все пак си мисля че италианците имаха голямо желание за помогнат на аржентинците. Очевидно беше че се опитаха да им пуснат леко. Онези обаче се оказаха такива инвалиди, че въпреки многобройните подаръци нищо не можаха да направят. Просто са си трагичен отбор.

Безнадежден случай! :lol:

Типично по български в главите на хората вечно се въртят уговорки и съмнения, че някой иска да ги прецака.. Сега бързат да се извиняват! :lol:
Последна промяна от RedeviL на 20 юли 2013 12:29, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 20 юли 2013 12:16

Ми как няма, като виждаш как почти безгрешните срещу нас италианци оставят по 5 метра свободна зона посредата и не скачат на блокада. Или пък разпределителя търси топката някъде около себе си и тя го тупва по главата. То това и в училищните първенства няма да го правят :mrgreen: :mrgreen: Все още си мисля, че им дадоха мача, но меситата си бяха некадърни. Както и да е... извиних им се и им обещавам, че на финала няма да има прошка :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 юли 2013 12:27

MaRTo1233 написа:Ми как няма, като виждаш как почти безгрешните срещу нас италианци оставят по 5 метра свободна зона посредата и не скачат на блокада. Или пък разпределителя търси топката някъде около себе си и тя го тупва по главата. То това и в училищните първенства няма да го правят :mrgreen: :mrgreen: Все още си мисля, че им дадоха мача, но меситата си бяха некадърни. Както и да е... извиних им се и им обещавам, че на финала няма да има прошка :mrgreen: :mrgreen:

Явно огромната корупция и несправедливост в България е стигнала до такова ниво, че хората тотално параноясаха.. Облъчването от медии като Канал 3 на Сашо Диков също допринасят много за сбърканото ни мислене!

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 20 юли 2013 13:47

RedeviL написа:
petrof написа:Аз все пак си мисля че италианците имаха голямо желание за помогнат на аржентинците. Очевидно беше че се опитаха да им пуснат леко. Онези обаче се оказаха такива инвалиди, че въпреки многобройните подаръци нищо не можаха да направят. Просто са си трагичен отбор.

Безнадежден случай! :lol:
Типично по български в главите на хората вечно се въртят уговорки и съмнения, че някой иска да ги прецака.. Сега бързат да се извиняват! :lol:

Ти гледа ли мача? Във втория и третия гейм италианците тотално спряха да играят с цел домакините да вземат нещо. Имаше такива смешни и несериозни отигравания, че нямам думи. Въпреки желанието на адзурите да дадат едно рамо, аржентинците се оказаха пълни некадърници. При толкова несериозното и лигаво на моменти отношение към мача от страна на Италия, домакините поради своято тотална неграмотност не можаха да победят.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 20 юли 2013 13:49

Усещам ,че тази сутрин към 4:00 цяла България ще се събуди от радост :) 3:1 за лъвовете и много жълто черни сълзи.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 юли 2013 14:08

Извинявам се на италианците. :) Все пак, втория гейм беше много странен, просто няма как да направят такива абсурдни грешки и това постоянно говорене по между си. Италианците като видяха колко са слаби аржентинците, решиха да не стават за смях, а да играят феърплей.

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 21 юли 2013 17:12

Явно са получили предупреждение за санкции но виновни са Италия това е кощунство не се прави толкова явно

Върни се в “Волейбол”