ЛЕ: Ботев Пловдив - Астана - 5:0 FT (6:0 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SFHC
Контакти:

Re: ЛЕ: Ботев Пловдив-Астана

Мнениеот SFHC » 11 юли 2013 22:38

искам да изразя искрената си възхита и поздравления към Ботев, феновете на отбора и всичко, което правите през последната година. Прекрасен отбор, чудесна публика, сериозен треньор. Имате всички предпоставки да се радвате на успехи още много време. Желая успех не само в следващия кръг, дано стигнете много далеч, но и да не се случи, можете да сте горди. Успех и срещу любимия ми отбор в първи кръг. Това, което се случи в Ботев последната година-две е пътят за възраждане на клубовете ни.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 11 юли 2013 22:38

Честито на Ботев!Радвайте се и пийте по този хубав повод.
Все пак не се вдигайте много,защото тези не са кой знае какво.Босна са друга бира.
Успех!

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 11 юли 2013 22:39

Поздравления! Успех нататък...

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 11 юли 2013 22:39

bobi_getov1 написа:Абе тука 1 канар нема ли бе-бах и пилците ние им 4еститим то нема никой -ма и надути бе д... и жълтите гугутки :) :) :) :) :) :)

Те да хващат здраво волана и безаварийно да се приберат, пък утре ше пишат.

zergRush
Контакти:

Мнениеот zergRush » 11 юли 2013 22:40

ОБИЧАМ ОБИЧАМ ОБИЧАМ ЛЮБИМИЯ СИ БОТЕВ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ!!! Невероятен оргазъм получих и толкова ме е яд, че не успях да пътувам за Бургас днес. За мача с бошнаците ще викам като за два мача :)

bobi_getov1
Контакти:

Мнениеот bobi_getov1 » 11 юли 2013 22:41

zergRush написа:ОБИЧАМ ОБИЧАМ ОБИЧАМ ЛЮБИМИЯ СИ БОТЕВ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ!!! Невероятен оргазъм получих и толкова ме е яд, че не успях да пътувам за Бургас днес. За мача с бошнаците ще викам като за два мача :)

Ейййй ето един бе появи се от нищото-Честито,уникална атмосфера и хубав мач!!!
Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 11 юли 2013 22:41

Viv.Brooke написа:Евала на Ботев! Тази година загатнаха, че може би ще триумфират с шампионската купа. Браво момчета, успех в следващия кръг! Горд съм, въпреки, че симпатизирам на друг отбор :!:

Абе днес бе нощта на Ботев, второто всичко им се получаваше, казахатанците се умориха...и си рухнаха, накрая всяка атака вещаеше гол.
Трябва да се отбележи и влиянието на Неделев..
Да добри са Ботев, но трябва да подържат високо ниво за това да станат шампиони..
Мисля че въпреки слабата игра на Лудогорец на фона на това гръмко 5:0, ще сме сериозен конкурент на Ботев, нека не забравяме Литекс..ЦСКА и Левски въпреки кризите са си в играта винаги...
Всички имаме интерес от добро първенство, ето видяхме че и Берое са доста корав отбор, Черно море стягат приличен отбор..
Мисля че срещу босненците няма да имат проблеми, защото Зриньски са едва 9-ти в Босна, истинския тест за тях ще е в 3-тия кръг !
Честито класиране !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 юли 2013 22:43

Браво, феноменално второ полувреме! Поздравления, така се играе футбол! Босненците са слаби, днес едва бият, пак ще победите. Супер, две победи, айде и още две. [offtopic]Пускайте Славито![/offtopic] Ботев е фаворит за титлата в първенството...
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 11 юли 2013 22:43

Голям Ботев браво.... пожелавам ви групи

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 11 юли 2013 22:43

moras70 написа:
runnersa написа:Браво но първите 3 полувремена на този сблъсък Ботев далеч не блестеше... червения картон и 1 гол съсипаха гостите! Големия резултат не бива да залъгва срещу босненците няма да е толкова лесно - успех! ;)

НЕ БЕ,КАК ЩЕ БЛЕСТИ....БЛЕСТЕШЕ ЛЕВСКИ ЕВРОБОЕЦА

Не ме бърка за левски изказвам си мнението нито в Казахстан нито през първото полувреме Ботев блестеше! Не се съмнявам че ще отстранят босненците но няма да е толкова лесно! Успех!

Върни се в “Ботев”