Официално:Манчестър Юнайтед потвърди пенсионирането на Фърги
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Официално:Манчестър Юнайтед потвърди пенсионирането на Фърги
Ливърпул могат само да си мечтаят да ги ''разкриват'' така в Европа..
...кога пак в групи на ШЛ? 
we are the champions написа:MQplaya написа:we are the champions написа:Имам един въпрос към феновете на Юнайтед и той не е в мисъл да се заяждам защо САФ всяка година е разкрит в Европа ?
Всяка година?Какво имаш предвид под разкрит?Искаш всеки сезон да печели ШЛ ли?
Ами някак си не отива на отбор като Юнайтед да няма поне едно 5 ШЛ
Ти го казваш. Аз смятам, че представянето ни е нормално и съм доволен от него. Разбирам, че искате повече от Юнайтед, разбираемо е да се оплаквате "все пак паднахме от най-силните в света", ама шанс - не става винаги. Няма да се плашите. Бийте си там Олдъм и те така. А, чакай, не точно Олдъм... Бе бийте някого в Европа. Оф, пак се обърках - няма как да е в Европа. Ами примерно за Карлинг Къп? Успех!
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
- Eric_Cantona
- Контакти:
Raid написа:we are the champions написа:MQplaya написа:we are the champions написа:Имам един въпрос към феновете на Юнайтед и той не е в мисъл да се заяждам защо САФ всяка година е разкрит в Европа ?
Всяка година?Какво имаш предвид под разкрит?Искаш всеки сезон да печели ШЛ ли?
Ами някак си не отива на отбор като Юнайтед да няма поне едно 5 ШЛ
Еми някак си не отива и на отбор имащ себе си за гранд с 5 титли да се бори за 4-ката и да няма титла от 23 години.
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
Единственият съществен резултат от пенсионирането на великия Алекс Фъргюсън е, че след 3-4 години българските "фенове" на Юнайтед ще намалеят с едно 50% и ще спрат да следят английското първенство като "не много интересно"
drvasko98 написа:Единственият съществен резултат от пенсионирането на великия Алекс Фъргюсън е, че след 3-4 години българските "фенове" на Юнайтед ще намалеят с едно 50% и ще спрат да следят английското първенство като "не много интересно"
Фактите са си факти!
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
drvasko98 написа:Единственият съществен резултат от пенсионирането на великия Алекс Фъргюсън е, че след 3-4 години българските "фенове" на Юнайтед ще намалеят с едно 50% и ще спрат да следят английското първенство като "не много интересно"
Възможно е. Но вероятността за това е нищожна. И теб лично какво ще те стопли това? Отборът ти ще стане по-силен и по-популярен?
Аз лично съм им фен от 1973 г., следвайки пристрастията на баща ми (да е жив и здрав). Бях фен на Юнайтед, когато всичките ми съученици подкрепяха Нотингам и Ливърпул, а ние играхме във Втора дивизия. Не виждам какво може да промени това.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
durex написа:Ами все някога щеше да го стори, какво по-хубаво от това да си тръгнеш като победител.
Така е.
RedeviL написа:Каквото и да стане от тук нататък си остава най-големият в бранша!
Факт.
drago911 написа:Каквото и да си говорим, няма 2-ри като него. Ще липсва на всички.
Това е истината.
- Kris_men2000
iliyan написа:Пич бъркаш за ЛивърпулСпоред статистиката на островитяните все още Ливърпул е номер 1
Поне за мен САФ винаги е бил посредствен треньор и единственото което можеше да влия по време на мача на съдиите , но нещо взе да не му се получава в Европа последните 2г.И резултатите говорят за това ! Като го смятат за толкова голям защо в периода 1986-1991 има точно една купа и тогава Кинг Кени и Ливърпул му разказваха играта и то когато футбола беше футбол и много малко зависеше от парите
И да не забравяме , че Висшата лига и нейното създаване пак е благодарение на Ливърпул и тогавашният им директор
Като е толкова голям тренер може ли да ми кажете поне 5 футболисти които са от школата на МЮ и са станали звезди благодарение на САФ и са станали легенди на МЮ?!
ТИ ИЗОБЩО ЧУВАШ ЛИ СЕ КАКВИ ПРОСТОТИИ КАЗВАШ (пишеш).Тази простотия ще ви обие някой ден вас розовите.
Последна промяна от Kris_men2000 на 08 май 2013 15:51, променено общо 1 път.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.