Кирил Домусчиев: Ще извадя Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

onceMORT
Контакти:

Re: Кирил Домусчиев: Ще извадя Лудогорец

Мнениеот onceMORT » 23 апр 2013 00:41

ЛУДОГОРЕЦ написа:Ей,много сладки тия бе.Хайде да си ходим във В групата, където ни е мястото,че да не пречиме на ГРАНДОВЕТЕ от шопландия.Какви са тези селяни,че да се пречкат на ГРАЖДАНИТЕ.......Марш веднага.

Вашият спонсор /собственик/ се заканва да ви извади от А група, не някой друг. Вие като отбор с традиции ще си намерите друг спонсор и пак ще сте фактор в първенството. :oops: Сериозно, хубаво е че ви има още един силен отбор в А група винаги е от полза. Направихте нещо с доста труд, ще е жалко да ви няма, защото сега сте един от водещите отбори в страната.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 23 апр 2013 00:43

BadBoy написа:Тази вечер ми излиза Бареков и пледира ако има наказания то де да са след дербито защо?
Нали пред закона всички са равни
Когато се изрязва тумор, се реже до здраво

Попринцип съм абсолютно ЗА ,че трябва да има жестоки наказания , но дали наистина трябва да са точно за "вечното дерби " , и да оставят един от най- посетените мачове попр. без публика ? А всъщност какво точно е наказанието ? Без никаква публика или без публика на провинилия се отбор ?

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 23 апр 2013 00:43

russia написа:
onceMORT написа:
russia написа:
onceMORT написа:Блонди интелигентна както винаги.

С това "блонди" всеки път ме караш да си мисля, че спориш с майка си! Дръж се малко де!

Няма как да си мъж, и си си кръстил акаунта на това че си блондин. Не може да е на държавата Русия и да няма водка на картинката. Следователно си от женски пол и си блондинка.

Бравос! Нали се сещаш на тази "логика" какъв е отговора...?
[offtopic]Изображение[/offtopic]
Изводите са за този, който може да ги направи!

Или разбирането е за този, който може да осмисли чуждо мнение. Но ти нали си блонди...
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
ico88
Контакти:

Мнениеот ico88 » 23 апр 2013 00:54

нищо ново под слънцето.тая психоатака я гледахме и миналата година.целта е да се въздейства на солташака му боби прическата.да вземе да смени плочата че се изтърка вече.
„Жестокостта и омразата ще бъдат най-ценните ни добродетели, защото болшевизмът не е пансион за благородни девици. Децата трябва да присъстват на екзекуциите и да се радват на смъртта на неприятелите на пролетариата.“ – Ленин

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 апр 2013 00:58

Ивайло Лудогорец написа:
BadBoy написа:Тази вечер ми излиза Бареков и пледира ако има наказания то де да са след дербито защо?
Нали пред закона всички са равни
Когато се изрязва тумор, се реже до здраво

Попринцип съм абсолютно ЗА ,че трябва да има жестоки наказания , но дали наистина трябва да са точно за "вечното дерби " , и да оставят един от най- посетените мачове попр. без публика ? А всъщност какво точно е наказанието ? Без никаква публика или без публика на провинилия се отбор ?

Утре ще разберем и тогава ще коментираме.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 23 апр 2013 01:16

Ами извади го, на кой му дреме.
Само да не тръгне Батков да плаши с вадене, че тогава не само Лудогорец ще изнесем от А група.
...

haha

Мнениеот haha » 23 апр 2013 02:05

Най-добре ще стане, ако се закрие Левски. Надали на някой разумен човек ще му липсва съдийското отборче на всяка власт.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Reckless

Мнениеот Reckless » 23 апр 2013 02:16

bilyaletdinov написа:..ЛЕВСКАРСТВО, скъпи мои хейтъри ще се предава, докато има хора като мен, които си обичат отбора..повярвайте ми НИЕ сме много...

Не левскарство а лекарство ви трябва на вас !

"..повярвайте ми НИЕ сме много..."
Поименно колега, поименно ! Като минете още два пъти през Български извор и ще намалеете драстично !
Домусчиев е напълно прав, че сте държавен отбор. Не отбора на народа а отбора на властимащите. Тези, които сринаха държавата поддържат кухото его на този нещастен, алчен и нагъл пародиен опит за отбор, на който сте фенове. Цялата държава ви помага заедно със съдиите и пак ще смешни.

haha

Мнениеот haha » 23 апр 2013 02:17

А най-смешното е, че дори и с тази брутална съдийска помощ пак ще вземат калъфката.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Лудогорец”