Кърваво меле на мача Ботев-Левски в Пловдив

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Re: Кърваво меле на мача Ботев-Левски в Пловдив

Мнениеот Pupper_ » 09 мар 2013 20:03

СИН_ИМПЕРАТОР написа:драги ми жълтури и вашите червени посестрими.Първо- 2 хиляди Левскари биха 20 хиляди папагали, счупИха им тиквите, вземаа им знамената, потрошихА им стадиона.Второ- Левски тая година ще вземе я титла, я купа, я и двете.Докато вашите две отборчета, нема и в Европа да играят, и ще им остане да си спомнят за слаааавните времена от 1954 година големия сняг, когато едните за последно са станали шампиони, а другите били децата на Нотингам ли беше...мдам :lol:

МАКЕДОНЕЦ от класа! 8-)
Сините си тръгнаха тройно унижени. На терена, на трибуните и на улицата!
Празнуваме победата сега
Врагът е пак с наведена глава
...
:)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 09 мар 2013 20:03

Teo написа:
sslevski написа:Жълтури и Розови спрете!!!
Нали бихте.Какво се вълнувате.
П.С. Розовите вие още не сте били извинявайте........

Дербито наближа бавно, но славно. Тоя път прошка няма да има. Илиан Специалиста ще го разкрием за порен път.

Тео бягай че ще те набият тук!

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Мнениеот tzvetan_22 » 09 мар 2013 20:03

Pupper_ написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:драги ми жълтури и вашите червени посестрими.Първо- 2 хиляди Левскари биха 20 хиляди папагали, счупИха им тиквите, вземаа им знамената, потрошихА им стадиона.Второ- Левски тая година ще вземе я титла, я купа, я и двете.Докато вашите две отборчета, нема и в Европа да играят, и ще им остане да си спомнят за слаааавните времена от 1954 година големия сняг, когато едните за последно са станали шампиони, а другите били децата на Нотингам ли беше...мдам :lol:

МАКЕДОНЕЦ от класа! 8-)
Празнуваме победата сега
...

Е във форума ли празнуваш? Голямо празненство еййй :) :) :) :)

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 09 мар 2013 20:04

Pupper_ написа:

МАКЕДОНЕЦ от класа! 8-)
Празнуваме победата сега
...

Да, тръгнаха си от селото ви, а вие се радвайте. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 09 мар 2013 20:04

По някоя от новинарските емисии показаха как сините фенове мятат бетонови отломки по полицаите. Влизал съм в сектора за гости есента когато беше мача Ботев-Берое. Наистина не е невъзможно да се кърти бетон от този смешен сектор на гостуващия отбор. Ако не се потулват нещата би трябвало да има наказание и за хулиганите които хвърлят и за тези които са дали разрешение да се играят мачове на този стадион и за домакините, които не са го обезопасили.
Задавам и следния въпрос: В Стара Загора винаги щателно ни проверяват и ни принуждават да си изхвърляме капачките от бутилките минерална вода -максимум 0,5 л и същевременно когато има гостувания на грандовете винаги гърмят бомби по пистата...Кой проверява тези фенове?
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 09 мар 2013 20:05

tzvetan_22 написа:
Show Must Go On написа:
tzvetan_22 написа:Ами ето.. ти сам казваш, че сте хвърляли камъни, че вие сте започнали саморазправата и че стадионът ви не отговаря на изискванията!!! Какво заете тука не мога да разбера? По-голямото наказание трябва да е за вас! На Герена в Сектора за гости няма 1 камък!!! Който не покрива изискванията да се оправя!

Ама не напразно Ви наричат говеда. Казах, че тези решения (разрешение за стадиона) ги дава БФС, а не феновете. Камъни хвърляхме - да, но саморазправата е провокирана от Вас . Какво зееш ти не знам? Наказание трябва да има, а за Вас по- голямо. Ваши фенове са за пред съд за опит за убийство :idea: :idea: :idea:

1. Лицензът го дава БФС - т.е. въпреки, че не покривате изискванията са ви го дали и така са ви облагодетелствали ВАС! :idea:
2. Наказания за палене на знамена не се дават, но за саморазправа се дават, ти явно си неадекватен и до подобни изводи не можеш да стигнеш.
3. Какво общо има с днешния мач това, че някой е съден за убийство?
... Някой хора не мислят :) Говорим конкретно, кой какво наказание трябва да получи.

1.Оф , ако ми говориш какво ни е дало БФС във плюс - недей. Ще намеря многооого повече облагодетелства за Вас - повярвай ми!!!!!
2.Ти да не си некой от членовете в комисиите, та знаеш за кое се дава и кое не? Неадекватността е присъща на човек, който не спира да се повтаря - като теб!!!
3.Хахаха пиша, че ваши фенове трябва да бъдат съдени, за опит за убийство след днешният мач.

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 09 мар 2013 20:07

pumpo написа:Изгледах видеото в спортала. Ще се опитам да дам напълно безпристранно мнение, на базата на това което съм видял в спортал и по ТВ 7.
Първо се вижда, че 30-40 фена на Ботев тръгват към сектора на Левски- ТОВА Е ФАКТ. Подразнение от скъсването или палянето на жълто- черен плат. Доколкото разбрах в темата, това бил някакъв рекламен винил. Още по време на ТВ предаването се виждаше, как феновете на Ботев се запътват към сектора на гостите. След това се започва хвърляне на камъни и от двете страни! Изникват веднага следните въпроси: От къде са тези камъни? Вкарани отвън, или ги е имало вътре на стадиона? По вероятно според мен е да са били на стадиона! И следва още един въпрос. Какъв е тоя стадион с големи каманаци на трибуните? Кой и как му е дал лиценз? Левскарите се опитват да пробият кордона и събарят оградата. В същото време феновете на Ботев мятат камъни по гостите, хвърлят някакви димки по пистата и една- две ракети към левскарите и показват средни пръсти към феновете на Левски, но не пробват да пробият полицейския кордон, а мятат ръце и псуват зад оградата и полицаите- ФАКТ!Ако левскарите бяха пробили кордона (не бяха твърде далеч от това) щеше да ми е интересно каква щеше да е реакцията на феновете на Ботев, които се бяха накачулили на оградата и хвърляха камъни и псуваха. Хвърлят се няколко сигнални ракети от феновете на Левски по тези от Ботев!- ФАКТ! ПО ТВ7 даваха как фенове на Левски мятат големи павета към полицайте. В цялата суматоха стюард-крадец смъква синьо знаме и на спринт го хвърля в сектора с фенове на Ботев. Недостойна и грозна постъпка!- ФАКТ! Мое мнение е , че е еднакво опасно да се хвърлят както камъни и седалки, така и факли и бомби! И лично мое мнение, че ботевистите провокираха цялото напрежение между феновете. Каква работа имаха тези 30-40, прекосявайки 30-на метра и наскачайки на оградата?! И за финал, най-срамната и жалка ситуация от цялата работа е кражбата на левскарското знаме от стюарда, жалка и тъпа постъпка!

Тоталната неадекватност на телевизионния зрител. Моето момче, първо - сините говеда взеха РЕКЛАМЕН НАДПИС на спортната ни зала, която е зад гостуващия сектор. Отделно, че доколкото знам са изпочупили и стъклата. След това въпросния надпис беше скъсан и изгорен, а ти ми се чудиш защо фенове на Ботев се насочили към феновете на Левски. Е, ти уникално тъп ли си? От там започнаха големите дразги и хвърлянето на ракети и камъни от наркоманизираните жрици. След това всичко е ясно. Счупени сини глави и обратно по селата с 2 отзад.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 09 мар 2013 20:09

BEROE_StZ написа: същевременно когато има гостувания на грандовете винаги гърмят бомби по пистата...Кой проверява тези фенове?

Почти никъде не ги проверяват сериозно, защото са фенове от "столицата" и са по различни като "хора" :lol:

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Мнениеот tzvetan_22 » 09 мар 2013 20:09

Dexter Lord написа:
pumpo написа:Изгледах видеото в спортала. Ще се опитам да дам напълно безпристранно мнение, на базата на това което съм видял в спортал и по ТВ 7.
Първо се вижда, че 30-40 фена на Ботев тръгват към сектора на Левски- ТОВА Е ФАКТ. Подразнение от скъсването или палянето на жълто- черен плат. Доколкото разбрах в темата, това бил някакъв рекламен винил. Още по време на ТВ предаването се виждаше, как феновете на Ботев се запътват към сектора на гостите. След това се започва хвърляне на камъни и от двете страни! Изникват веднага следните въпроси: От къде са тези камъни? Вкарани отвън, или ги е имало вътре на стадиона? По вероятно според мен е да са били на стадиона! И следва още един въпрос. Какъв е тоя стадион с големи каманаци на трибуните? Кой и как му е дал лиценз? Левскарите се опитват да пробият кордона и събарят оградата. В същото време феновете на Ботев мятат камъни по гостите, хвърлят някакви димки по пистата и една- две ракети към левскарите и показват средни пръсти към феновете на Левски, но не пробват да пробият полицейския кордон, а мятат ръце и псуват зад оградата и полицаите- ФАКТ!Ако левскарите бяха пробили кордона (не бяха твърде далеч от това) щеше да ми е интересно каква щеше да е реакцията на феновете на Ботев, които се бяха накачулили на оградата и хвърляха камъни и псуваха. Хвърлят се няколко сигнални ракети от феновете на Левски по тези от Ботев!- ФАКТ! ПО ТВ7 даваха как фенове на Левски мятат големи павета към полицайте. В цялата суматоха стюард-крадец смъква синьо знаме и на спринт го хвърля в сектора с фенове на Ботев. Недостойна и грозна постъпка!- ФАКТ! Мое мнение е , че е еднакво опасно да се хвърлят както камъни и седалки, така и факли и бомби! И лично мое мнение, че ботевистите провокираха цялото напрежение между феновете. Каква работа имаха тези 30-40, прекосявайки 30-на метра и наскачайки на оградата?! И за финал, най-срамната и жалка ситуация от цялата работа е кражбата на левскарското знаме от стюарда, жалка и тъпа постъпка!

Тоталната неадекватност на телевизионния зрител. Моето момче, първо - сините говеда взеха РЕКЛАМЕН НАДПИС на спортната ни зала, която е зад гостуващия сектор. Отделно, че доколкото знам са изпочупили и стъклата. След това въпросния надпис беше скъсан и изгорен, а ти ми се чудиш защо фенове на Ботев се насочили към феновете на Левски. Е, ти уникално тъп ли си? От там започнаха големите дразги и хвърлянето на ракети и камъни от наркоманизираните жрици. След това всичко е ясно. Счупени сини глави и обратно по селата с 2 отзад.

Значи признаваш, че вие сте започнали саморазправата? Повярвай ми наказанията за саморазправа и нападение над фенове и краденето на реклами са доооста различни. Трябва да отнесете доста сериозно наказание, заради олигофрените в сектора ви, както и ние заради нашите, но не толкова голямо.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 09 мар 2013 20:10

Dexter Lord

знаеш ли какво е да те унижат ?
това е зружение от пловдив :mrgreen:
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”