pumpo написа:Изгледах видеото в спортала. Ще се опитам да дам напълно безпристранно мнение, на базата на това което съм видял в спортал и по ТВ 7.
Първо се вижда, че 30-40 фена на Ботев тръгват към сектора на Левски- ТОВА Е ФАКТ. Подразнение от скъсването или палянето на жълто- черен плат. Доколкото разбрах в темата, това бил някакъв рекламен винил. Още по време на ТВ предаването се виждаше, как феновете на Ботев се запътват към сектора на гостите. След това се започва хвърляне на камъни и от двете страни! Изникват веднага следните въпроси: От къде са тези камъни? Вкарани отвън, или ги е имало вътре на стадиона? По вероятно според мен е да са били на стадиона! И следва още един въпрос. Какъв е тоя стадион с големи каманаци на трибуните? Кой и как му е дал лиценз? Левскарите се опитват да пробият кордона и събарят оградата. В същото време феновете на Ботев мятат камъни по гостите, хвърлят някакви димки по пистата и една- две ракети към левскарите и показват средни пръсти към феновете на Левски, но не пробват да пробият полицейския кордон, а мятат ръце и псуват зад оградата и полицаите- ФАКТ!Ако левскарите бяха пробили кордона (не бяха твърде далеч от това) щеше да ми е интересно каква щеше да е реакцията на феновете на Ботев, които се бяха накачулили на оградата и хвърляха камъни и псуваха. Хвърлят се няколко сигнални ракети от феновете на Левски по тези от Ботев!- ФАКТ! ПО ТВ7 даваха как фенове на Левски мятат големи павета към полицайте. В цялата суматоха стюард-крадец смъква синьо знаме и на спринт го хвърля в сектора с фенове на Ботев. Недостойна и грозна постъпка!- ФАКТ! Мое мнение е , че е еднакво опасно да се хвърлят както камъни и седалки, така и факли и бомби! И лично мое мнение, че ботевистите провокираха цялото напрежение между феновете. Каква работа имаха тези 30-40, прекосявайки 30-на метра и наскачайки на оградата?! И за финал, най-срамната и жалка ситуация от цялата работа е кражбата на левскарското знаме от стюарда, жалка и тъпа постъпка!
Тоталната неадекватност на телевизионния зрител. Моето момче, първо - сините говеда взеха РЕКЛАМЕН НАДПИС на спортната ни зала, която е зад гостуващия сектор. Отделно, че доколкото знам са изпочупили и стъклата. След това въпросния надпис беше скъсан и изгорен, а ти ми се чудиш защо фенове на Ботев се насочили към феновете на Левски. Е, ти уникално тъп ли си? От там започнаха големите дразги и хвърлянето на ракети и камъни от наркоманизираните жрици. След това всичко е ясно. Счупени сини глави и обратно по селата с 2 отзад.