ЦСКА София - Заглебие Любин /контрола/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЦСКА София - Заглебие Любин /контрола/

Мнениеот vaskonti » 10 фев 2013 22:45

sin4ec написа:За мен това с уредените контроли е феноменална глупост! Ми то да вземеш на кой да е европейски отбор и да погледнеш резултатите, винаги ще си намериш повод. Ако е 2-0, що е 2-0? Ако е 3-3, що е 3-3? Да, три поредни 3-3 малко опровергават теорията на вероятностите, ми ЦСКА удряха греди, Левски изпускаха положения, вчера поляците вкараха гол-ами ако не беше отменен? Ако бяха вкарали дузпата? Това са учебни игри, взимат участие по 20 играча и статистиката на нормалните мачове е неприложима върху тези игри! Правилата и принципите им са коренно различни!Е, ако още два пъти уцеля мача на Левски ще е съмнително, аз ще се пробвам, но надали ще стане!

Ако се правят уговорки, то те не са за точен резултат, а за брой голове - например "5+", така че дори и гредите да влязат, все тая. А и за подобно развитие на мача е най-лесно да се направи уговорка, освен това е и с най-малък риск, че ще се издъни.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 фев 2013 23:08

Да, и кой ще заложи на това? Един мармот завива шоколад, или как беше там... Тая сашодиковщина е заразна отвсякъде, ами ако свърши 0-0 значи сме играли на под три гола, или?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 фев 2013 12:34

sin4ec написа:За мен това с уредените контроли е феноменална глупост! Ми то да вземеш на кой да е европейски отбор и да погледнеш резултатите, винаги ще си намериш повод. Ако е 2-0, що е 2-0? Ако е 3-3, що е 3-3? Да, три поредни 3-3 малко опровергават теорията на вероятностите, ми ЦСКА удряха греди, Левски изпускаха положения, вчера поляците вкараха гол-ами ако не беше отменен? Ако бяха вкарали дузпата? Това са учебни игри, взимат участие по 20 играча и статистиката на нормалните мачове е неприложима върху тези игри! Правилата и принципите им са коренно различни!Е, ако още два пъти уцеля мача на Левски ще е съмнително, аз ще се пробвам, но надали ще стане!

+1948
Всъщност всичката дъндания тръгна от червени фенове, които по български се хвърлят в дебрите на черното тото, като за мнението им допринесе не излъчването на срещи и любезното съдействие на един спорт(ал)ен сайт в ролята на Шерлок Холмс,който успял да разкрие шокиращи предпоставки за залагания на черно, а сините колеги започнаха леко да им пригласят, та сега се стига до подобни спорове на тема приятелски мачове на българските отбори, а никой не гледа резИлтатите на футболна Европа и то в официални срещи.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 14 фев 2013 17:57

Просто в тези контроли се получиха странни резултати. Не е задължително да има някаква измама, но с действията си шефовете на ЦСКА сами засилиха съмненията. Ако мачовете се даваха и всички можеха да ги гледат нещата щяха да са различни. Всеки сам щеше да си направи изводите. Отделно в контролите се пробват различни играчи и затова и головете са повече. За мен единственото съмнително бяха отсъжданията на съдиите и доста смешните дузпи. Да не говорим за човека, който организира лагера на ЦСКА. Облечен с анцунг и с речник от някоя циганска махала. Не искам да съм краен, но изглеждаше доста съмнително. Ето, как обстоятелствата карат хората да мислят за нещо нередно. Плюс всичките глупости при управлението на Титан и конспирацията е готова.

Върни се в “ЦСКА”