Модератор ЛокоПД написа:Послушай го , чиче
В кръвта ми е да се опитвам спазвам правилата!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Модератор ЛокоПД написа:Послушай го , чиче
gambara написа:червения екип ,случайност ли е![]()
slavia_forever написа:Модератор ЛокоПД написа:Послушай го , чиче
В кръвта ми е да се опитвам спазвам правилата!И да признавам грешките си, когато са доказани!
![]()
)
![]()
. Традиция! А нали знаем, какво са традициите?! Традициите са във вените
![]()
aaaaz-ve написа:slavia_forever тебе съм те виждал по телевизията, кой от 5-те фена на Славия си тиОнзи, дето е зад м----а ти, в сервизните.
задръстено педалче, тука не минават твойте оригиналности, можеш да спретнеш по един минет на целия форум на Гонг толкова просто и досадно фенче няма никъде, най-голямото хюмне и се мисли за много интерсен, ама и аз да не ти остана длъжен и ще го дам на ***** ти в големите уши педал
white light написа:Форевър,дай сигнал на мода,че не знам още как става...ау...каква провокация!!!
white light написа:Форевър,дай сигнал на мода,че не знам още как става...ау...каква провокация!!!
aaaaz-ve написа:slavia_forever тебе съм те виждал по телевизията, кой от 5-те фена на Славия си тиОнзи, дето е зад м----а ти, в сервизните.
задръстено педалче, тука не минават твойте оригиналности, можеш да спретнеш по един минет на целия форум на Гонг толкова просто и досадно фенче няма никъде, най-голямото хюмне и се мисли за много интерсен, ама и аз да не ти остана длъжен и ще го дам на ***** ти в големите уши педал
white light написа:Форевър,айде да си одиме у нашия форум.Остави ги тия лумпени.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта