@GOLEADOR,
тези работи ги повтаряш за n-ти път. Не са верни!
Започвам и аз да да се повтарям. Четеш ли какво пиша?
В деня на мача аз видях трима арестувани. Естествено, че това не са всички!
Около клетката
има буферни зони във всички направления. Няма как да са достатъчни, защото бомбички са паднали и в централната трибуна, която е там, където е средата на терена. Какви мрежи

За да има смисъл от тях, то те трябва да се опънат над клетката

Бобичките бяха хвърляни над оградите, не през оградите, защото така падат в буферната зона.
Три пъти те приканвам да дадеш факт за
заколен от стюард фен!
Подобни мерки със следене в интернет и толкова засилено присъствие на полиция са голяма рядкост у нас. Единственият негатив за сигурността на мирната публика бяха бомбичките, които можеха да бъдат хвърлени и отвън стадиона, както в края на мача червени фенове отвън обстрелваха с камъни публиката вътре.
Не давай мнение за нещо, което не разбираш. 1000 човека не могат да се претърсят с голям успех без специализирана техника и достатъчно време. Ако не вярваш, сети се когато пътуваш със самолет колко време отнема на 100-тината пътници да минат през проверка и че това става със скенери, а вече въвеждат и още по-сериозна техника.
Безспорен успех за сигурността на Лудогорец Арена е, че не се стигна до сблъсъци между публиките на двата отбора! И това стана защото стюарди и полиция не допуснаха или изведоха провокативните групи от червени фенове от домакинските сектори.
Знам каква е реалността по другите стадиони и да се твърди, че на Лудогорец Арена нещата са по-зле е крайна глупост на човек, който не е бил на нито един мач в Разград през последната година!
Като изключим взривовете в сектор А, няма други пострадали от зрителите на Лудогорец Арена, които не са нападали (вкл. словесно) полицаи и стюарди. Дори и при взривовете полицията разпореди на публиката да напусне крайната част на сектор А.
Съвсем откровенно ти казвам, че отдавна омръзнах и на себе си да ти пиша очевАдни неща. Дано най-после прочетеш и да спреш да пишеш глупости. Разбрах, че не си бил на мача. Не си съчинявай повече!