Трябва ли Радостин Стойчев да бъде уволнен ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Уволняват Радостин Стойчев
това е наи глупавото нещо което могат да направят много по важно е да спечелим световната лига отколкото някакво класиране за оломпиада и там какво 4,5 тава не е успех успех е да спечелим поне едно от големите състезания .за цялата история на мъжкия волеибол имаме 3-2ри места и 9 -3ти от европеиско световно олимпиада световна лига и световна купа нито едно 1во това е срам целта трябва да бъде да се спечели едно от тези състезания а не само класирането 

Re: Пълна подкрепа за Радо и лъвчетата!!!
Пловдивчанинът написа:Сега ще ви кажа защо сте смешници всички, които искате оставката на Радо, защото преди викахте махнете го тоя Пранди, а сега дай да си връщаме Пранди абе вие имате ли една позиция или винаги да махнем настоящия треньор.
Абе, момче, осъзнай се и слез на земята! Че подкрепям отбора го подкрепям, но явно Стойчев няма място да води този отбор, това не му е първия провал. Бях песимист преди турнира и се оказах прав. Песимист съм и за СЛ и другата квалификация. Нищо няма да направим и на Олимпиада няма да играем, ясно ли ти е! Явно с този треньор нищо не можем да постигнем. Абсолютно очевидни грешни решения през целия мач, Скримов и Пенчев не са за този отбор, защото нямат класа нямат самочувствие нямат нищо тези момчета. Германия ни смаза от игра с тактика и дисциплина насред София. Това е тъжното, този отбор, който до миналата година го биехме където ги хванем. Отделно момчетата нямат и психика във важните мачове. Това се показа за поред път. Това е истината!
- Пловдивчанинът
- Контакти:
bufara написа:Пловдивчанинът написа:Сега ще ви кажа защо сте смешници всички, които искате оставката на Радо, защото преди викахте махнете го тоя Пранди, а сега дай да си връщаме Пранди абе вие имате ли една позиция или винаги да махнем настоящия треньор.
Абе, момче, осъзнай се и слез на земята! Че подкрепям отбора го подкрепям, но явно Стойчев няма място да води този отбор, това не му е първия провал. Бях песимист преди турнира и се оказах прав. Песимист съм и за СЛ и другата квалификация. Нищо няма да направим и на Олимпиада няма да играем, ясно ли ти е! Явно с този треньор нищо не можем да постигнем. Абсолютно очевидни грешни решения през целия мач, Скримов и Пенчев не са за този отбор, защото нямат класа нямат самочувствие нямат нищо тези момчета. Германия ни смаза от игра с тактика и дисциплина насред София. Това е тъжното, този отбор, който до миналата година го биехме където ги хванем. Отделно момчетата нямат и психика във важните мачове. Това се показа за поред път. Това е истината!
А когато всички бяха против Пранди това също не си ли го говорил сега ще кажеш не ама често да ти кажа не ти вярвам.
-
- Контакти:
Данчо Лазаров е пълен нещастник! Гледа само да върти далаверите и не прави нищо за националния
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Re: Трябва ли Радо да си ходи ?
Когато волейболът СТАНЕ НАЦИОНАЛЕН СПОРТ както е в Полша, когато Данчо Лазаров бъде изритан от федерацията може да постигнем много.
гледам този спорт от 18 г. и като цяло не съм доволен! Не просто като като качества а като отбор.Може би късмет ( визирам контузията на Жеков , не ,че го харесвам , но няма алтернатива-много грешки на Братоев), но моето мнение е , че Стойчев не става и ако не беше подарака от Русия и за св. лига нямаше да се класираме!
Като обобщение ще кажа , че основната грешка на федерацията беше махането на Пранди преди време.Поне според мен.
Като обобщение ще кажа , че основната грешка на федерацията беше махането на Пранди преди време.Поне според мен.
- RobiVanPersie
- Контакти:
Матеус е варианта!

Стойчев ги обременява психически.Забеляза се на предните мачове-на един от който при грешка на един състезател Салпаров му подаде ръка а той го изблъска в изблик на нервност , това за наща 'сериозна ' психика идва в много . 

Беше страхотна глупост да махнат Пранди и сега май се усетиха... обаче нз ако го върнат, дали нещата ще си дойдат на мястото... може би, Пламен е вариант...
[center]
[/center]

Станимир Стоилов и без това е без работа в момента...
Който се прави на врял и кипял, обикновено дрънка врели — некипели.
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата