Локомотив(Пловдив) - Левски(София) - мнения и прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Re: Локомотив(Пловдив) - Левски(София) - мнения и прогнози

Мнениеот kubik » 06 май 2012 21:50

Абонатите пак дойдоха със съдията и пак ги отнесохме . :mrgreen:

Мачкай машинииииииии

P.P Честит имен ден на Модератор Локо Пловдив :)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 06 май 2012 22:15

Искам Таско Тасков на финала за купата - бихме Литекс, сега и Левски. Мисля, че ни е на кадем, особено, когато играем срещу отбори,които обичайно разчитат на съдията.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Дака

Мнениеот Дака » 06 май 2012 22:30

Arto написа:
Дака написа:Срещу 14човека се играе МНОГО ТРУДНО :cry: ! Ако имаме ръководство финала за купата не трябва да се играе! От такива палячовци като този обесмислят труда на тези 11момчета! Да не говорим за тези хиляди които си даваме парите да гледат футбол , а НЕ ЦИРК! И не забравяйте ние си плащаме да гледаме ФУТБОЛ, а не пародия по стадионите ни :evil:!

И ти си прав, но какво да направим? Да спрем да подкрепяме любимия си отбор? Това няма как да стане. Има друг вариант обаче, един ден толкова ще ни писне, че ние ще спрем мача и ще махнем съдията от терена.

Пак си ги подпряха, точно като мача за купата, но така победата бе по-сладка. :)

Твърдо ДА за ПОДКРЕПА НА ЛЮБИМИЯТ НИ ОТБОР! НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ЗАД ТАКАВА ПАРОДИЯ КОЯТО СЕ ШИРИ ПО СТАДИОНИТЕ НИ! АЗ не желая да плащамам и с парите си и да гледам ТАРИКЛАТЛЪЦИТЕ И МАЙМУНДЖУЛУЦИТЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА ГРУПА ИНДИВИДИ КОИТО УНИЩОЖИХА В БГ. ФУТБОЛА! А такива като мен вярвам са стотици та дори хиляди привърженици на различни отбори в БГ.първенството! Радоста ни бе голяма днес дай Боже и да бъде такава и за напред! Лека и спокойна нощ!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 06 май 2012 22:46

Въпреки ТаскOFF Локомотив победи Левски! И това е най важното! Честита ни победа Локомотивци! Всички в Бургас! :) :) :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 06 май 2012 22:58

за всички жълти неградски елементи който насраха цялото нет пространство ,че ще даваме мача левски .поздрав за тях ........

:arrow: сдружението на караибрахим е във б няма влизанееееееееееееееееееееееееееееееее ооооооооооо турците са във б няма влизанееееееееееееееееееее :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 06 май 2012 23:23

По големите християнски и национални празници ни върви за разлика от онази селска измет.... 3 март 4-0 с отбора на Дража, Малка Богородица 7-3 с цървулите на Дража. 6 май 3-2 с ФК Доносник. Сега поне умряха лъжите измислени от неградските, че Левски ни пуснали за купата, а ние сме щели да им легнем за първенството. Легнахме им! Една от най-големите глупости, които съм чувал е, че мангала Костов бил подал оставка заради мача за купата. Той не искал Левски да ни пуска... Такива тъпири и гниди блеят в интернет, та не истина.

Такъв борбен Локомотив и такива непукиси и машини, аз на "Лаута" не помня! Това е най-гладиаторския Локомотив, който съм гледал. По-гладиатосрки от онзи от полусезен (пролет) 2009. Когато жълтите умряха от страх и не дойдоха на Лаута, да не ги бием с хандбален резултат. Пупу.

И аз като всички изтръпнах след 2-0. И после като ги видях как вдигнаха на по-висока предавка и как за нула време им забиха два мазни гола, гледах и не вярвах. Мислех, че Карвальо е свършил, а той пак ги наказа. Най-добрият играч в мача. Здравко показа героизъм. Защитата с Бенджи е нещо извънземно. И сила, и спокойствие, и хъс. Не харесвам Златински, но такава дузпа и Меси и Роналдо не могат да бият. Само що селянчето от Ботевград, капитанчето не му показаха червен картон? И защо ТТ не даде дузпа, за протегнатата ръка на Рамос? Левскарите много къчове хвърляха. Това не беше родео.

Нека си починат едно хубаво. Нека и Европа да си почине от тях! Заради тях не ни искат в Шенген. Те изобщо нищо общо нямат с футбола. Уредиха им мача с ЦСКА, ама на Лаута е друго. Когато Коко иска в Европа. Много ни нашариха с картони и контузии. С къв отбор ще отидем във Враца? А там ще ни играят на кръв. 100 % ще замине куфарче с пари! А и Сухия нали е левскар. Но да благодарим и на Кокала. Комплименти.

Този сезон, ще остане в паметта на Пловдив!!!!!!
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 06 май 2012 23:23

Честита победа на черно-бял Пловдив!
Аз Ви казах, че на тия смешници ще им вкараме една тройка, НО не предположих, че отзад ще допуснем такива детински грешки...мислех, че такива груби грешки вече сме ги изчистили. :roll:
Такъв отбор като безобразно слабия Левски трябваше да бъде смачкан и разбит днес на Лаута, но ние не сме отбор, който може да вкарва решаващи попадения и да си направи мача лек.
Особено онова положение, когато Здравко не можа да я подаде както трябва на Златински, който излизаше сам срещу вратаря и мача ставаше 4:2.
Мишо Венков и той вместо да я центрира както трябва на Карвальо, който беше сам в наказателното поле уцели защитник на "сините".Просто в решаващ момент не умеем да вкараме решаващ гол, а това е много лошо!
Един голям отбор НЕ пропуска такъв шанс, така че има още много да растем и да се учим. Вижте ефективността на Левски - от две наши грешки ни вкарват два гола, ама ние не можем от две техни грешки да им вкараме два гола и да си свиркаме, вместо да си правят нашите мача инфарктен.Уж имаме опитни футболисти в отбора, които вече няколко години играят заедно пък... :roll:
Отново престъпен Таско Тасков - първо не даде чиста дузпа за игра с ръка на син защитник в наказателното поле...тоя така си разтегна ръката назад, че и слепец би го видял.
Обаче срещу "богопомазания" Левски такива дузпи не се дават.Вратарчето им също трябваше да бъде изгонен - нарисуван червен картон при това в решаващ момент.
С 10 човека мачът става съвсем друг, но гъзолизника Таско не посмя да изгони футболист от отбора на БФС.Е как се играе бе мамка му срещу такива престъпници...тоя заслужаваше да бъде изнесен на носилка.
Нашите си изплюха далаците на терена и някакъв палячо ще се подиграе с целия труд на нашите момчета.Аман от тия шопи...как да не ги мрази човек с цялата си душа?!
Коко го разбирам в интервютата си що не роптае срещу СК и БФС - а се е обадил - а са ни заколили, и ни купа-ни УЕФА ще видим.Затова двамата с Кокала си правят пас.
Уникален Христо Златински - голям мач на Ицо, майна...просто беше като совалка през целия мач.Безобразно слаби Танко и Бенжелюн.
Много добър мач и на Данчо Тодоров.Бесика можем много повече, но пак добре...повече на финала в Бургас.

Мачът го имам на запис, но файлът е много голям, а и нямам права да го кача на някой тракер.
За жалост няма и някой сайт, който да позволява ъплоуд на гигабайтов файл. Мача с Черно море ми е 3,92 GB...няма къде да ги кача.
Не знам Ицака дали може да задели място на сървъра, където е качен фенския сайт за качване на мачовете и интересни клиппове откъдето да могат да бъдат сваляни.
Изображение

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 06 май 2012 23:25

Muscarin написа:Левски ще вземе този мач и на всички, които се интересуват поне малко от български футбол, е ясно защо.

:lol: Muscarin,вие жълтите отдавна сте приключили с футбола,това за вас е чужда материя.При вас е по-важно кой ще е треньор,чие протеже ще играе,кой да щипва парички от Караибрахим,псувате се и се биете между вас си."Левски ще вземе този мач"...........Нещо да кажеш,селски ? Още една година почивка в Б група ще ви се отрази много добре :mrgreen:

Браво на нашите днеска.Имаме отбор,имаме играчи.Това е,което искам да виждам! Браво машини ! Алеалеооооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Само ЛОКО але,с цялото си сърце,аз ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Gagarin_boys
Контакти:

Мнениеот Gagarin_boys » 06 май 2012 23:28

Ванко, качвай го на http://p2pbg.com/ мача!
В краен случай на докса http://dox.abv.bg/files/share просто нарежи файла.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 06 май 2012 23:30

Абе пробвах да кача на няколко пъти още мача с Черно море, ама ми дава някаква грешка...
Докса пък не позволява да се качва файл по-голям от 1 GB
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”