Честита победа на
черно-бял Пловдив!
Аз Ви казах, че на тия смешници ще им вкараме една тройка, НО не предположих, че отзад ще допуснем такива детински грешки...мислех, че такива груби грешки вече сме ги изчистили.
Такъв отбор като безобразно слабия Левски трябваше да бъде смачкан и разбит днес на Лаута, но ние не сме отбор, който може да вкарва решаващи попадения и да си направи мача лек.
Особено онова положение, когато Здравко не можа да я подаде както трябва на Златински, който излизаше сам срещу вратаря и мача ставаше 4:2.
Мишо Венков и той вместо да я центрира както трябва на Карвальо, който беше сам в наказателното поле уцели защитник на "сините".Просто в решаващ момент не умеем да вкараме решаващ гол, а това е много лошо!
Един голям отбор НЕ пропуска такъв шанс, така че има още много да растем и да се учим. Вижте ефективността на Левски - от две наши грешки ни вкарват два гола, ама ние не можем от две техни грешки да им вкараме два гола и да си свиркаме, вместо да си правят нашите мача инфарктен.Уж имаме опитни футболисти в отбора, които вече няколко години играят заедно пък...
Отново престъпен Таско Тасков - първо не даде чиста дузпа за игра с ръка на син защитник в наказателното поле...тоя така си разтегна ръката назад, че и слепец би го видял.
Обаче срещу "богопомазания" Левски такива дузпи не се дават.Вратарчето им също трябваше да бъде изгонен - нарисуван червен картон при това в решаващ момент.
С 10 човека мачът става съвсем друг, но гъзолизника Таско не посмя да изгони футболист от отбора на БФС.Е как се играе бе мамка му срещу такива престъпници...тоя заслужаваше да бъде изнесен на носилка.
Нашите си изплюха далаците на терена и някакъв палячо ще се подиграе с целия труд на нашите момчета.Аман от тия шопи...как да не ги мрази човек с цялата си душа?!
Коко го разбирам в интервютата си що не роптае срещу СК и БФС - а се е обадил - а са ни заколили, и ни купа-ни УЕФА ще видим.Затова двамата с Кокала си правят пас.
Уникален Христо Златински - голям мач на Ицо, майна...просто беше като совалка през целия мач.Безобразно слаби Танко и Бенжелюн.
Много добър мач и на Данчо Тодоров.Бесика можем много повече, но пак добре...повече на финала в Бургас.
Мачът го имам на запис, но файлът е много голям, а и нямам права да го кача на някой тракер.
За жалост няма и някой сайт, който да позволява ъплоуд на гигабайтов файл. Мача с Черно море ми е 3,92 GB...няма къде да ги кача.
Не знам Ицака дали може да задели място на сървъра, където е качен фенския сайт за качване на мачовете и интересни клиппове откъдето да могат да бъдат сваляни.