Mанчестър Юнайтед - Астън Вила, 15 Април,18:00ч.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Mанчестър Юнайтед - Астън Вила, 15 Април,18:00ч.
Успях да гледам мача, но до 50тата минута, когато спря тъпия ток :@

Без име написа:Пичове, Фъргюсън не е толкова тъп, че да оставя Бербо резерва, ако е в добра форма![]()
За мен също феновете на Юнайтед, които са тук само заради Бербо не са никакви фенове на отбора. Веднъж в живота си избираш любимия отбор и после не го сменяш ! Да, можеш да имаш любими футболисти и да им се кефиш, но, моля ви се, не се изкарвайте като най-големите фенове !
Стигнах до извода, че има фенове които винаги ще са недоволни, винаги ще обвиняват някой когато падаме или не играем добре. Явно нашите фенове са много изнежени, я се поставете на мястото на феновете на отбор от долните дивизии. За тях футболистите и треньорите им са безгрешни, а никога не са стигали на до титла в ВЛ,финали в ШЛ и т.н.

Офтопик:
Офтопик:
Офтопик:
Тва да се пожелава оставка на Сър Алекс точно в този сезон,хаха,трагикомедия...
Объркахте българщината с байганьовщина,съжалявам.
А това,че Сър Алекс и играчите се "гаврели" с Бербатов,защото е българин,е някаква параноидна шизофрения,останала в байганьовците от комунистическите години явно... Все пак капитана на Юнайтед е Неманя Видич - сърбин. Сърбия е може би най-мразената и наказвана страна в Европа в последните 20год.
Повечето постове в самия форум са гавра с клуба...
А това,че Сър Алекс и играчите се "гаврели" с Бербатов,защото е българин,е някаква параноидна шизофрения,останала в байганьовците от комунистическите години явно... Все пак капитана на Юнайтед е Неманя Видич - сърбин. Сърбия е може би най-мразената и наказвана страна в Европа в последните 20год.

clever_ написа:Тва да се пожелава оставка на Сър Алекс точно в този сезон,хаха,трагикомедия...
Казваш какво е шизофрения (като съм съгласен с мнението), а как определяш желанието си - твое и на други да няма българин в отбора, за да можем само да тъжим и не знам си кво? Вие в някаква паралелна вселена ли живеете? Ми не се ли надяваш никога в отбора да не беше играл Роналдо или Бекъм, за да ги няма феновете, които са станали такива заради тях? И са били огорчени след отношението към Бекс, какъвто предполагам си бил и ти? Много раздаваме тука определения кво е фен, що е фен и винаги си представям хора като вас като някви пичове, седящи на отделна маса, винаги отделна маса, навсякъде отделна маса, нещо като секта, разбиращи тоооооолкова от футбол, че най-добре другите хич да не и помислят да започват да харесват спорта, клуба, футболиста и тн. Като чета постове като твоя и винаги каквото и да се казва, аз чувам "Моето сърце е с гравирана емблема на клуба, а ти не заслужаваш да живееш", обърнати към тия фенове, които не знаят като нас кой е Брайън Робсън, що сме "Червените дяволи" не правят разлика сезон от сезон. Определено си един от хората, които ми допадат във форума, но това не променя горните редове.
Просто, твърде много говориш (ти и и други) относно какво е фен, кой е фен, какъв трябва да е фенът и то с толко преебани и изсмукани от пръстите доводи, че не знам как си вярвате. Ми добре бе, аз ако сега ти напиша "Искаш голмайстора ни да се махне от отбора, ти не си фен бе, ти си срам за отбора, ти си толко малоумен, къв фен си ти беее, чшшшш, алооооу?" и ти го повтарям през 6 реда независимо какво ми отговориш?
B.E.L.20.V.E
- manutd legeng
- Контакти:
momchil написа:clever_ написа:Тва да се пожелава оставка на Сър Алекс точно в този сезон,хаха,трагикомедия...
Казваш какво е шизофрения (като съм съгласен с мнението), а как определяш желанието си - твое и на други да няма българин в отбора, за да можем само да тъжим и не знам си кво? Вие в някаква паралелна вселена ли живеете? Ми не се ли надяваш никога в отбора да не беше играл Роналдо или Бекъм, за да ги няма феновете, които са станали такива заради тях? И са били огорчени след отношението към Бекс, какъвто предполагам си бил и ти? Много раздаваме тука определения кво е фен, що е фен и винаги си представям хора като вас като някви пичове, седящи на отделна маса, винаги отделна маса, навсякъде отделна маса, нещо като секта, разбиращи тоооооолкова от футбол, че най-добре другите хич да не и помислят да започват да харесват спорта, клуба, футболиста и тн. Като чета постове като твоя и винаги каквото и да се казва, аз чувам "Моето сърце е с гравирана емблема на клуба, а ти не заслужаваш да живееш", обърнати към тия фенове, които не знаят като нас кой е Брайън Робсън, що сме "Червените дяволи" не правят разлика сезон от сезон. Определено си един от хората, които ми допадат във форума, но това не променя горните редове.
Просто, твърде много говориш (ти и и други) относно какво е фен, кой е фен, какъв трябва да е фенът и то с толко пре****и и изсмукани от пръстите доводи, че не знам как си вярвате. Ми добре бе, аз ако сега ти напиша "Искаш голмайстора ни да се махне от отбора, ти не си фен бе, ти си срам за отбора, ти си толко малоумен, къв фен си ти беее, чшшшш, алооооу?" и ти го повтарям през 6 реда независимо какво ми отговориш?

Пичове, проблемът не е в това, че има хора които са станали фенове покрай него. Проблемът е в това, че има хора които преди Бербатов за Юнайтед им е било през оная работа, но след това се оказаха големи спецове около това как трябва да играе отбора. Играчите на Юнайтед били егоисти и дървари,а само наш Бербо сияе в Юнайтед като някакъв супергений, но целият клуб работи срещу него и го саботира.САФ също вече е изкукал дядка,а преди като защитаваше Бербатов въпреки лошите мачове казваха, че бил велик и не трябва да му се противоречи.

- OldTrafford
- Контакти:
Man of the Match vs Villa
1 - Paul Scholes (45%)
2 - Antonio Valencia (22%)
3 - Wayne Rooney (15%)
Also nominated: Rafael Da Silva, Danny
Welbeck
1 - Paul Scholes (45%)
2 - Antonio Valencia (22%)
3 - Wayne Rooney (15%)
Also nominated: Rafael Da Silva, Danny
Welbeck

- manutd legeng
- Контакти:
clever_ написа:Пичове, проблемът не е в това, че има хора които са станали фенове покрай него. Проблемът е в това, че има хора които преди Бербатов за Юнайтед им е било през оная работа, но след това се оказаха големи спецове около това как трябва да играе отбора. Играчите на Юнайтед били егоисти и дървари,а само наш Бербо сияе в Юнайтед като някакъв супергений, но целият клуб работи срещу него и го саботира.САФ също вече е изкукал дядка,а преди като защитаваше Бербатов въпреки лошите мачове казваха, че бил велик и не трябва да му се противоречи.
Хайде да спрем,много импровизации вкарваме.....
"целия отбор егоисти и дървари,клуба работи срещу него,саботира го".....
Става въпрос,че САФ наистина го харесва,но и той си има особености...много примери има!Просто реши нещо кардинално да променя,MARK 4 или 5 на Юнайтед да прави(нов отбор-ера),с младоци и присъщият им късмет и благоразположение понякога...но ето на 2(два)пъти си преразглежда решенията!
Първо не купи нов халф,а върна Скоулси-за мен бе мехлем на душата да го чуя!
Второ(все още под въпрос)НО след двата последни мача и самоуспокоението на Месиите(Уелбек и Ернандес) хитро веднага вади Берба от нафталина...
Ние вече си взехме довиждане с Бербо,но нещо доверието към Ернандес спада:обикновено при 3:0 му се дава шанс да бодне нещо за авторитет и да трупа статистика,която осребрява!Но дали не идва леденият поглед към самоуспокоилия се самодоволен младеж?!След новината за напускането на Берба той яко дръпна ръчната,при всичките условности на уменията му в стила на Юнайтед!!!

Какви голове с ГЛАВА помня на Коул,Йорк,Бербатов...къде са Уелбек и Ернандес(знам,един с гръб към вратата,и......)?!?!
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=bg
Прочетете тази статия,и ще видите,че има и журналисти с морал!!!
manutd legeng написа:Йънг води топката,финт наляво и сменя посоката на дясно на скорост,защитника е литнат в грешната посока и посяга на пътя на преодолелия го вече с финт и движение Йънг,блокира ДЕСНИЯ му стъпващ крак(обясних,че при физичните закони на нашата Земя няма как да останеш на крака,особенно ако тичаш на скорост!) Това е дузпата!!!
Това,че Йънг усети,че е спънат и потърси с ЛЕВИЯ си крак допълнителен сблъсък(контакт) е друг въпрос,но спъването ВЕЧЕ беше факт!!!![]()
В допълнение,гледай как съдията се е навел и от 5-6 метра гледа точно в краката на играчите!!!Гледай и ти!
За предния мач е ясно-има засада,няма дузпа(в смисъл поваляне,а има докосване с ръце и строполяване) и пресилен червен картон(но те съдиите си ги дават картоните за да ни убедят в правотата си)!
Опитай се да бягаш и да смениш рязко посоката. Ако и ти си събереш краката така, ще призная че има дузпа. Няма нормален човек, който да си събира краката така, като сменя посоката...
- manutd legeng
- Контакти:
naduvko написа:manutd legeng написа:Йънг води топката,финт наляво и сменя посоката на дясно на скорост,защитника е литнат в грешната посока и посяга на пътя на преодолелия го вече с финт и движение Йънг,блокира ДЕСНИЯ му стъпващ крак(обясних,че при физичните закони на нашата Земя няма как да останеш на крака,особенно ако тичаш на скорост!) Това е дузпата!!!
Това,че Йънг усети,че е спънат и потърси с ЛЕВИЯ си крак допълнителен сблъсък(контакт) е друг въпрос,но спъването ВЕЧЕ беше факт!!!![]()
В допълнение,гледай как съдията се е навел и от 5-6 метра гледа точно в краката на играчите!!!Гледай и ти!
За предния мач е ясно-има засада,няма дузпа(в смисъл поваляне,а има докосване с ръце и строполяване) и пресилен червен картон(но те съдиите си ги дават картоните за да ни убедят в правотата си)!
Опитай се да бягаш и да смениш рязко посоката. Ако и ти си събереш краката така, ще призная че има дузпа. Няма нормален човек, който да си събира краката така, като сменя посоката...
Точно нормалните хора си събират краката преди смяната на посоката!!!

Даже локва да прескочиш,си доближаваш водещия крак до опорния в първия момент!!!
Поне локви не сте ли прескачали,бе момчета?!
Призновам се за....наивник!
Закон на човешкото движение и гравитацията(за тези които са ритали топка

Когато сменяш посоката,единият ти крак е до другия(опорния),след което отделяш единия(десния в случая) и стъпваш в страни...това и става!!!!

И ЧАК тогава Йънг си разперва умишлено краката за търсене на втори контакт!!!СПЪВАНЕТО обаче вече е налице!!!
КОГА СИ Е СЪБИРАЛ КРАКАТА???
Отказвам се да обяснвявам,налага се и Дарвиновата теория да обяснявам!

И пак някой ще каже:от доста време стоя пред клетката и тази маймуна не става човек!
сещате се,нали...