Ако на съдията викаш шанс не знам......Kamisha написа:Моето мнение за мача е следното:През първото полувреме Милан тотално ни надигра и с голяма доза шанс се измъкнахме само с 1 гол пасив.Толкова слаба първа част не сме имали от мача в Неапол! Бонучи беше безобразно слаб,а от целия тим единствено Буфон игра на ниво.След почивката благодарение на смените играта на Юве се подобри,натикахме "росонерите" в тяхната половина и изравняването беше въпрос на време.Като цяло съм доволен от точката предвид развитието на мача,но малко ме е яд,че Конте не започна с Матри и Вучинич в стартовата единадесеторка,защото можеше сега да ликуваме![]()
P.S.Дано Бориело залепне за пейката до следващия мач с Милан
Милан-Ювентус 25.02/21.45 Seria A
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Милан-Ювентус 25.02/21.45 Seria A
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Момчета засада при гола на Матри има, явно повечето от вас не знаят, че ръцете НЕ се гледат при засада...тоест в случая лявото рамо на Матри се вижда, че е няколко сантима пред лявото рамо ( лявата част на гърба ) на играча на Милан....чиста засада 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- storm
- Контакти:
ПИША СЛЕД ОБИЛНО КОЛИЧСТВО АЛКОХОЛ !
ЕДНО МОГА ДА КАЖА ! СЛЕД ОТМЕНЕНИЯ ГОЛ НА МИЛАН, АЗ БЯХ ОМЕРЗЕН , НО СЛЕД КАТО СЪДИЯТА ОТМЕНИ ЧИСТ ГОЛ НА ЮВЕ И НЕ ИЗГОНИ МЕКСЕС ЗА ЯВЕН УДАР НАД БОРИЕЛО, МОГА ДА КАЖА ,ЧЕ СЪВЕСТТА МИ Е ЧИСТА !
ЕДНО МОГА ДА КАЖА ! СЛЕД ОТМЕНЕНИЯ ГОЛ НА МИЛАН, АЗ БЯХ ОМЕРЗЕН , НО СЛЕД КАТО СЪДИЯТА ОТМЕНИ ЧИСТ ГОЛ НА ЮВЕ И НЕ ИЗГОНИ МЕКСЕС ЗА ЯВЕН УДАР НАД БОРИЕЛО, МОГА ДА КАЖА ,ЧЕ СЪВЕСТТА МИ Е ЧИСТА !
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
апф В първия шампионатен мач кой беше контузен в Милан? Не ви ли бихме по абсолютно всички показатели? Не играха ли Боатенг, Ибра и всичките ви звезди? Жалко, че не зачетоха гола за 2:0...Сега просто имате оправдание. Бяхте по-добри, но изпуснахте победата заради пропуски и прекалено рано окопаване в защита!
ПП Само не разбирам, защо се говори "ПАК" бутнали ЮВЕ, когато това не е така( до сега има два мача, в които е имало грешни ситуации в наша полза)! Това е като изказване на кретени, които гледат футбол чрез клипчетата в спортала и нарича ЮВЕНТУС - ДУЗПЕНТУС. Няма да говоря на кой колко дузпи са му дали пред сезона и как почват повечето мачове на няколко отбора, но "ПАК" малко ме дразни. Миналата година, когато Наполи ни разби при 1:0 за тях беше отменен 100% гол на Тони! След скандала от 2006г. съдийството към ЮВЕ в повечето случаи е доста "подозрително"!
ПП Само не разбирам, защо се говори "ПАК" бутнали ЮВЕ, когато това не е така( до сега има два мача, в които е имало грешни ситуации в наша полза)! Това е като изказване на кретени, които гледат футбол чрез клипчетата в спортала и нарича ЮВЕНТУС - ДУЗПЕНТУС. Няма да говоря на кой колко дузпи са му дали пред сезона и как почват повечето мачове на няколко отбора, но "ПАК" малко ме дразни. Миналата година, когато Наполи ни разби при 1:0 за тях беше отменен 100% гол на Тони! След скандала от 2006г. съдийството към ЮВЕ в повечето случаи е доста "подозрително"!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
- NastuS83
- Контакти:
НАДМЕННИ МИЛАНИСТЧЕТА : не можахте да победите най-слабия Юве през сезона ! Вкарайте ни 3-4 гола пък нека съдията да не ви зачете редовен гол !!! Какво сте сте се разревали момиченца
Срещу Юве са отсъдили САМО ЕДНА ДУЗПА от началото на сезона , разгледайте статистиката , на никой друг не са свирени по-малко дузпи , после говорете за системно подпиране от съдиите !!! ЗА ВАС Милан : От три столчета на земята , или направо в мазата 

- storm
- Контакти:
Ще го напиша и тука и в раздела на Милан. По принцип, когато гледам Ювентус си представям, как вкарваме гол, нещо напълно нормално.. След случката с отменения гол на Милан, за първи път в останалото време от мача си представях, как на нас ни отменят гол ! То взе и , че стана.. Но компенсацията към Милан не спря само с това ! В началото на второто полувреме, това френско лекенце с удар в стил Виталий Кличко повали по най подлия начин Бориело, за което не получи заслужен червен картон. В края на мача, макар, всичко уж да беше решено, съдията изгони Видал, за фал в центъра, който при всички положения не беше, за червен !
И за да не говоря празни думи, ще пусна и снимков материал за да се уверите !
Ако не ни бяха отменили гола, вярвайте нямаше да мога да го преживея със сигурност.. За първи път от както гледам Ювентус над 13 години, мен ме хвана срам за съдийска тесла в полза на Ювентус !
За съжаление, след този мач приятелските отношения на пръв поглед с Милан, комай вече са разрушени, по начина който е и с Интер ! Както и да е съвестта ми по чиста от всякога и се радвам, че се стекоха така обстоятелствата за да мога да спя спокойно !

И за да не говоря празни думи, ще пусна и снимков материал за да се уверите !
Ако не ни бяха отменили гола, вярвайте нямаше да мога да го преживея със сигурност.. За първи път от както гледам Ювентус над 13 години, мен ме хвана срам за съдийска тесла в полза на Ювентус !
За съжаление, след този мач приятелските отношения на пръв поглед с Милан, комай вече са разрушени, по начина който е и с Интер ! Както и да е съвестта ми по чиста от всякога и се радвам, че се стекоха така обстоятелствата за да мога да спя спокойно !

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Защо не написа 2-3-4NastuS83 написа:НАДМЕННИ МИЛАНИСТЧЕТА : не можахте да победите най-слабия Юве през сезона ! Вкарайте ни 3-4 гола пък нека съдията да не ви зачете редовен гол !!! Какво сте сте се разревали момиченцаСрещу Юве са отсъдили САМО ЕДНА ДУЗПА от началото на сезона , разгледайте статистиката , на никой друг не са свирени по-малко дузпи , после говорете за системно подпиране от съдиите !!! ЗА ВАС Милан : От три столчета на земята , или направо в мазата

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:Защо не написа 2-3-4NastuS83 написа:НАДМЕННИ МИЛАНИСТЧЕТА : не можахте да победите най-слабия Юве през сезона ! Вкарайте ни 3-4 гола пък нека съдията да не ви зачете редовен гол !!! Какво сте сте се разревали момиченцаСрещу Юве са отсъдили САМО ЕДНА ДУЗПА от началото на сезона , разгледайте статистиката , на никой друг не са свирени по-малко дузпи , после говорете за системно подпиране от съдиите !!! ЗА ВАС Милан : От три столчета на земята , или направо в мазата
![]()
Ние вкарваме, ама те не ни ги зачитат.
А като ви зачитат гол от засада или ви дават ПОЗОРНА дузпа?Тогава нямаш проблем,нали?Смех...
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
kingofpop написа:Момчета засада при гола на Матри има, явно повечето от вас не знаят, че ръцете НЕ се гледат при засада...тоест в случая лявото рамо на Матри се вижда, че е няколко сантима пред лявото рамо ( лявата част на гърба ) на играча на Милан....чиста засада
А ти ме убеди,как съдята който не видя гола на милан който беше да речем 20-30 см вътре,как видя тези милиметри?!
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
marchisio написа:maldin1 написа:Не знам дали си сляп, ама преди тази снимка мислех, че нямаше засада, но сега съм УБЕДЕН, че има. И няма да споря защото, ако РЕДОВНИЯТ гол беше зачетен нищо от това, което видяхме след него нямаше да се случи по-същият начин.marchisio написа:
Това е за феновете на Милан.
Смятай квото искаш,обаче не сте от класата на Ювентус.
Хахаха