Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
124

Re: Искам си мачовете в Европа!

Мнениеот 124 » 05 юни 2009 01:35

[то мисля, че един сезон не е достатъчен, за да може да се оцени работата на един треньор. И въпреки това титлата говори като резултат в негова полза. Мъри се представи по-зле първия си сезон в Левски, след това обаче помним какво стана. Мисля, че не трябва да се търси под вола теле, нито пък е уместно след спечелена титла да се пише статия в която да се предвещават провали в Европа. Мисля, че това не е било никога в публиката на Левски. А за другото казах - всичко ще се изясни Август-Септември, кой прав кой крив, но до токава, моя призив е вместо да се говори за бъдещи провали, да го раздаваме по-ведро и оптимистично![/quote]

Че кой е предвещавал провал в Европа?Аз просто призовах ръководството да си опича акъла!Аз бях в Беверен,бях и в Барселона,идеята ми е пак да ходим в Европа. :lol: Тогава Мъри налагаше някакъв стил,някаква стратегия,а сега го караме на импровизация...Тогава бях плътно зад Мъри,сега не вярвам на Кокала.Ако ме опровергае, ще съм щастлив,но това ми е виждането...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

СинЕкстремист
Контакти:

Мнениеот СинЕкстремист » 05 юни 2009 01:47

Според мен отбора ни показва стил, но явно само аз го виждам :lol:

Харесва ми, че наблягаме на шутове от далеч, както и че имаме поне 2ма подходящи за тая цел футболисти. Също така се вижда и, че са тренирали точно тези неща по тренировките. Прави ми впечатление, понеже за Сърмов е ясно, че притежава добър шут и често го прилага, че в последните мачове когато получи топка пред наказателното, се прави, че ще стреля, залъгва противника и излиза на още по-добра позиция за стрелба. Понеже доста често го виждам тоя номер да се прилага, това значи се отиграва и тренира. И съответно говори, че или Велев или някой от екипа му, обмисля подобни неща и това е похвално. Тук предричам Сърмов да почне още по-често да бележи с шутове отдалеч, той и сега го прави, но отвреме на време. Гола на Христов срещу Цесека - Панчаревска комуна, беше 100% заучено положение, при това го правим не за първи път. Есента на Герена не помня срещу кой, но го използвахме, беше почти идентично, само дето Гонзо би от по-далече и за малко да вкара. Не знам, на мен нещата ми изглеждат доста добре, на мен ли нещо ми има, не съм ли у ред!? :lol:
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 05 юни 2009 02:03

СинЕкстремист написа:Според мен отбора ни показва стил, но явно само аз го виждам :lol:

Харесва ми, че наблягаме на шутове от далеч, както и че имаме поне 2ма подходящи за тая цел футболисти. Също така се вижда и, че са тренирали точно тези неща по тренировките. Прави ми впечатление, понеже за Сърмов е ясно, че притежава добър шут и често го прилага, че в последните мачове когато получи топка пред наказателното, се прави, че ще стреля, залъгва противника и излиза на още по-добра позиция за стрелба. Понеже доста често го виждам тоя номер да се прилага, това значи се отиграва и тренира. И съответно говори, че или Велев или някой от екипа му, обмисля подобни неща и това е похвално. Тук предричам Сърмов да почне още по-често да бележи с шутове отдалеч, той и сега го прави, но отвреме на време. Гола на Христов срещу Цесека - Панчаревска комуна, беше 100% заучено положение, при това го правим не за първи път. Есента на Герена не помня срещу кой, но го използвахме, беше почти идентично, само дето Гонзо би от по-далече и за малко да вкара. Не знам, на мен нещата ми изглеждат доста добре, на мен ли нещо ми има, не съм ли у ред!? :lol:

Голът срещу ЦСКА имаше римейк на Овча купел,но Тиберканин не го отигра сериозно!Аз лично смятам,че мачът срещу Миньор беше един от най-добрите ни на Герена,но не си вкарахме ситуациите.Срещу 11 души в защита,толкова положения не сме имали!И то не случайни,а създадени с комбинации.Но това в Европа не ни грее...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 05 юни 2009 03:04

СинЕкстремист написа:Според мен отбора ни показва стил, но явно само аз го виждам :lol:

Според мен си си добре! Наистина футболистите показват добри неща. Малко трябва още да се поработи, на Велев малко му трябва още. Плюс още 2-3 наистина класни футболисти и нещата ще са доста добре!
CHELSEA

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 05 юни 2009 03:42

Монетката има две страни-ако ще е заради Хаздай, Илиев и т.н. много смисъл от смяна няма.Ако Батков може да извади 500к-1 милион за Дел Нери, Гуидолин, Топмъолер или поне Грант и 2 милиона за селекция смисъл има и то огромен.Ако искаш 6 милиона от групи в ШЛ, би трябвало да си позволиш 2-3 за да си увеличиш шансовете.Иначе за ловене на маймуни с трици и Велев става...
П.П.Не съм от Левски, ама проблема с Европата е сред всички евроучастници...

bonbona22
Контакти:

Мнениеот bonbona22 » 05 юни 2009 05:07

според мене няма смисъл за тренъор 4ужденец на който ще се дадът 1 милион или пове4е,а ако не влезем кво праим по хубаво вместо за нов тренер тези пари да ги дадем за школата от която се вижда 4е има полза и след 2,3 години като по4неме да продаваме юноши тези пари ще се върнат в отбора многократно,а се вижда 4е има школа след като мом4е като валери домов4ииски излезе,а и взехме дори пари,а пак той сега е национал-Иванков също е наш юноша и не спира да ма4ка в турция,топ4о,ме4о също мисля 4е са наши юноши което гвори добре за школата както и за Левски софия.Дано само от другия сезон се налагат пак толкова юноши колкото тази година.

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Мнениеот levski7 » 05 юни 2009 06:05

Никой не слага черни очила!Просто се виждат ясно някои неща-ЛЕВСКИ и в момента не играе никакъв футбол и среща затруднение дори с по-слабите български отбори.Самият факт,че може да ви хареса и такъв ЛЕВСКИ говори колко много ни падна критерия в последните години.Когато се направи един път грешка от ръководството тя може да бъде простена,но когато всяка година виждаме едно и също-поредната порция свободни агенти,оправданията 'ние си имаме,даже имаме много',превръщането на клуба в училище за треньори,повече от ясно е,че трябва да се вземат мерки.Не се примирявайте с това ръководство-това означава да се примирим с живуркането,с европровалите,с факта,че при това състояние на измисления комунистически отбор не го бием с разлика и дори нещо невиждано никога-в последните мачове той има повече фенове на стадиона от нас!Защото на хората им омръзна всяка година едно и също!Защото не може да искаш да вземеш 7 млн,без преди това да си вложил поне един!Ако това ръководство няма пари или не иска да влага в ЛЕВСКИ,нека продаде отбора на някой,който ги има.Разберете-футбол се прави с пари,всичко останало е посредственост!Не се примирявайте с нея!

Потребителски аватар
red1man2utd
Контакти:

Мнениеот red1man2utd » 05 юни 2009 06:45

Успех на Левски в евротурнирите,ще е трудно,но дано,защитят името на шампион на България.Дано да се повтори успеха от преди няколко години,когато имахме доста отбори в груповите фази на турнирите.Успех на всички участници.Успех на националите срещу Ейре.

Ако господ е българин,значи ни е прецакал :lol: :twisted: :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 05 юни 2009 09:38

Абсолютно съм съгласен с това мнение! Адмирации!!!

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Ето с кого ще играем за ШЛ окончателно!

Мнениеот gorg » 05 юни 2009 09:41

Абе не мисля, че има голямо значение дали сме в 3-та или 4-та урна! Гледах отборите и не мисля, че има голяма разлика в класите! А иначе нека първо да стигнем до плейофите и тогава да мислим за групите!:)

Върни се в “Архив”