Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот BRF » 15 юни 2015 16:41

petko.h.markov написа:
boabbb написа:
petko.h.markov написа:
BRF написа:Кукоч е пич!Поне е ясно,че отиваме във В група!Чакам да кажат как ще управляват Клуба във В и това не е лесно!

Ти,ако си на тяхно място,имаш ли идея какво ще правиш и какво и кога ще кажеш.Оплели са се като "пале в паяжина"

Излизам и казвам " Пичове, работата не се получава, нямам възможност да оправя бакиите, които се оказаха по-големи, отколкото мислех. Да заповяда, който желае да спасява ЦСКА " :!: Ама това го правя още ПРЕДИ ЛИЦЕНЗИРАНЕТО :!: :!: :!:

Ако добре си спомням,прехвърлянето/ако въобще е направено/стана след 31 март.Понеже аз лично не знам до кога и
при какви условия може да се плаща и след тази дата.ЛК официално каза,че плащания след тази дата са закъснели!!!
И още Надзорния и Управителния съвет са си същите.АБЕ КАШАТА СИ ПЪЛНА ОТВСЯКЪДЕ И ДОГОРЕ.

И аз не знам в конкретика,но щом можеше да се обжалва,значи е можело да се плати!Гигов даже беше казал,че ще решава след 01.06(примерно) дали да плати за лиценза!Просто нямаха желание или възможност!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 юни 2015 16:46

BRF написа:
petko.h.markov написа:
BRF написа:Кукоч е пич!Поне е ясно,че отиваме във В група!Чакам да кажат как ще управляват Клуба във В и това не е лесно!

Ти,ако си на тяхно място,имаш ли идея какво ще правиш и какво и кога ще кажеш.Оплели са се като "пале в паяжина"

Ааааааааа не така!Те твърдяха,че и в А група ще ни водят,сега и с В ли не могат да се оправят!?
Ако съм на тяхно място и нямам идея какво да правя,звъня на Божков и го моля за среща!

Аз те питам теб,а не какво те са твърдели.Значи Божков.Ама той все още нищо не е казал в прав текст.Мисля,че те
казаха за такъв безплоден разговор с него.Каквото и решение да вземат все ще сгрешат.Не ги оправдавам,не ги
защитавам просто се опитвам да се поставя на тяхно място.Сигурно фалит е последното нещо което желаят.Последици
и за тях лично ще има.Не знам,нямам отговор и за това те попитах/съвсем добронамерено/

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 юни 2015 16:59

petko.h.markov написа:
BRF написа:
petko.h.markov написа:

Ааааааааа не така!Те твърдяха,че и в А група ще ни водят,сега и с В ли не могат да се оправят!?
Ако съм на тяхно място и нямам идея какво да правя,звъня на Божков и го моля за среща!

Аз те питам теб,а не какво те са твърдели.Значи Божков.Ама той все още нищо не е казал в прав текст.Мисля,че те
казаха за такъв безплоден разговор с него.Каквото и решение да вземат все ще сгрешат.Не ги оправдавам,не ги
защитавам просто се опитвам да се поставя на тяхно място.Сигурно фалит е последното нещо което желаят.Последици
и за тях лично ще има.Не знам,нямам отговор и за това те попитах/съвсем добронамерено/

Ето,аз съм готов още утре да закупя сезонна карта за Армията на цена от 100лв!Още утре!Не коментирам групата в която ще играем!
Говорим къде ни ВОДИЛ Томов в продължение на години :? ,ми те го направиха за 2 месеца!Ще ти кажа нещо!Имаше едно предаване при онзи боклук крум савов,където малкия манджук му беше на гости!Накараха Томов да се включи в ефир!Еми лупарата го направи на 2 стотинки!Да си собственик на ЦСКА да не би да е лесна работа!?Още тогава си казах,че тоя не е готов!Надеждата беше в големия манджук!
Ето,казаха че за да се оправят нещата,трябва да минем през В група!Тук сме!И те пак нямат полезен ход!Айде моля ти се!Скромните ми управленски способности(управлявам фирма с около 20 човека на територията на половин България,с оборот няколко милиона) не ми позволяват да дам адекватно решение!Затова аз бих потърсил по-умни хора от мен!Това е!Дали е Божков или тати,няма значение!
Колкото до Божков,щом АЗ знам какви са неговите намерения,значи те трябва да знаят и по-големи подробности!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 юни 2015 17:21

Сигурно имаш право.Самото минаване през В група не е най-страшното.Задълженията са много,а и наказанията /отнемане
на точки,без право на селекция/ е все едно движение през минно поле.Първите 3-4г ще са необходими по 4-5млн.за
погасяване,за база и ДЮШ.А държавата е много бедна няма толкова много богати хора.А и те защо да го правят.То
феновете,дето се кълнят в любов влизат без билети.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 юни 2015 17:36

petko.h.markov написа:Сигурно имаш право.Самото минаване през В група не е най-страшното.Задълженията са много,а и наказанията /отнемане
на точки,без право на селекция/ е все едно движение през минно поле.Първите 3-4г ще са необходими по 4-5млн.за
погасяване,за база и ДЮШ.А държавата е много бедна няма толкова много богати хора.А и те защо да го правят.То
феновете,дето се кълнят в любов влизат без билети.

Затова ако има вариант с Божков,трябва да се използва!Тия МиМ трябва да съдействат,а аз очаквам проблеми от тях!
За мене лично първия вариант на Божков ми се струва идеален!Повтарям го:създаване на клуб,сливане с отбор от Б група и закупуване от НАП това,което е запорирано!Твърди се,че е 3 или 3.5 милиона лв.Има и едни земи до Бяла,така че НАП е ОК!Инвестиране в базата и стадиона(но трябва да го дадат на него),тук виждам ролята на МиМ да съдействат!Ганчев ако толкова много иска да направят проект с Божков и той да е ЦСКА,може да направи много неща!Ето ще сме в Б група(евентуално ще си заслужил участието в А група,да са доволни подуене).Това при положение,че сегашните собственици нямат вариант за управление на Клуба!
Иначе туто финито и това е!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 юни 2015 17:45

ГОНГ

Футболистите на ЦСКА започват масово да напускат клуба, чието бъдеще е напълно неясно.

След като Тончи Кукоч обяви раздялата си с клуба, договорите разтрогнаха още двама - Неманя Милисавлевич и вратаря Максимс Уваренко.

Чужденците са разтрогнали поради неизплатени възнаграждения.

Не че нещо, ама с темпото, с което се изнизват ... май няма да остане отбор :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 юни 2015 17:50

TristaNNN написа:ГОНГ

Футболистите на ЦСКА започват масово да напускат клуба, чието бъдеще е напълно неясно.

След като Тончи Кукоч обяви раздялата си с клуба, договорите разтрогнаха още двама - Неманя Милисавлевич и вратаря Максимс Уваренко.

Не че нещо, ама с темпото, с което се изнизват ... май няма да остане отбор :roll:

Не сме тръгнали шампиони да ставаме,така че не виждам кой знае каква сензация в новината,която си дал... :lol:
Кеф ти юноши колкото щеш.Туко виж се пръкне някой свестен и кадърен.Всичко това е необходимото ''зло''(в кавички,защото не бих казал,че ще ридая за който и да е футболист.Те си имат абсолютното право да го направят и никой не им се сърди ;) )
Поне ще почнем от 0-лата и няма да сме на командно дишане,както беше до сега - 20 години.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 юни 2015 18:03

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:ГОНГ

Не сме тръгнали шампиони да ставаме,така че не виждам кой знае каква сензация в новината,която си дал... :lol:
Кеф ти юноши колкото щеш.Туко виж се пръкне някой свестен и кадърен.Всичко това е необходимото ''зло''(в кавички,защото не бих казал,че ще ридая за който и да е футболист.Те си имат абсолютното право да го направят и никой не им се сърди ;) )
Поне ще почнем от 0-лата и няма да сме на командно дишане,както беше до сега - 20 години.

Човека е подуянец и маже да се притеснява,че положението от 2013 г. се повтаря.Сега остава Томов и Младенов да се върнат в ЦСКА и кошмара за TristaNNN ще е пълен.Помни човека какво му причиниха Томов и 100-йчо и е нормално да се плаши.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 15 юни 2015 18:04

И за мен "Б" група е добър вариант. Ще има време и спокойствие да се подредят нещата, да се организира школата, да се направи селекция на всички нива, началният бюджет може да е по-малък и няма да се рискуват пари за недоказани играчи, ще се даде шанс на някой от младите, ако заслужава. Посещаемостта ще е все същата. Ако се класираме за четвъртфинал на купата, може да се мисли за селекция през зимата и Европа.
А догодина, ако заварим приятелките по това време, ще им докажем приемствеността на клубовете.
А МиМ загазиха още днес, след като играчите тръгнаха да разтрогват. Последните задължения са тяхна вина и се доказа, че не са правили и опити да плащат заплати, с което опровергават разни "медии", че щели да предлагат план за спасение. За да запазят легитимността си и правото си да претендират за бази, марка и прочие, стария Манджук трябваше да се бръкне за 300 000 лева за по една заплата и да пробват взаимно съгласие. Щом и толкова не дават, "пишете ги бегали".

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 15 юни 2015 18:10

Адвокатът на Локомотив София Михаил Михайлов разкри, че днес „железничарите“ са внесли молба до Изпълкома на БФС за придобиване на лиценз за участие в А група. Към молбата от Локомотив са изпратили и всички необходими документи, изисквани от БФС.

„С входящ номер 601 от днешна дата Локомотив София внесе молба до Изпълкома за възможност клубът да придобие право на участие в А група. В готовност е да изпълни всички видове ангажимент, които биха искали членовете на Изпълкома. Предоставихме изготвен финансов отчет за периода към 10 юни тази година, доклад от независим одитор, задължения към други клубове, прогнозна финансова стабилност към клуба, всички видове счетоводни документи, поискани от БФС.“

Всички, които твърдяхте че 31.03 бил крайния срок за лиценза - лъгахте най-безсрамно.
Ето доказателство, че може дори и днес да се подадат документи.

Защо помиярите Манджукови, Инджови, Георгиеви не подадоха днес документи както Локомотив Сф направиха ? Какво е оправданието ?

Върни се в “Архив”