Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот NO MERCY » 11 фев 2015 16:37

Гонзо вече почва да дразни и то много, то бива да си тъп, ама това неговото минава всякакви граници.
Не може да намери читав нападател вече не знам колко месеца.
Само говори глупости по медиите,че сме взели еди кой си и вече всичко е уредено, а след 1 ден има обрат.
И не на последно място поредната глупост на Бат Гонзи с полският нападател Лукаш Гикевич
„Всичко е въпрос на часове да завършим селекцията".Той бе един от най-желаните. "Един нападател отказа да дойде заради расизъм, друг беше болен от хепатит, трети аз отказах, тъй като се пазареше",
И как така един от най желаните идва последен Изображение
Гонзо,***** Майна спри да бръщолевиш лъжи и глупости а се хвани малко в ръце по-малко приказки, повече работа!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 11 фев 2015 18:03

Всеки нормален мъж, с чест и достойнство, щеше да признае, че се е провалил по всички линии и да се махне на секундата от длъжността, която изпълнява. Какво постигна дотук този? Едно голямо нищо. Пълна нула. Това, че видиш ли той трябвало да преценява по параметри даден играч- финансови рамки и тем подобни, са пълни глупости... Тоя човек е пълен провал. Просто вече не си заслужава да го обсъждам. Дебил със самочувствие!
Последна промяна от santiliana на 11 фев 2015 18:41, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 фев 2015 18:31

Английският клуб Чарлтън изпрати покана за нападател от ДЮШ на Левски, като писмото е подписано от шефа на школата на лондончани Пол Синиър. Чарлтън иска да покани на проби от 22-и до 28 февруари Преслав Боруков, който е централен нападател на набор 2000.

Боруков от време на време играе и за набор 1999, а през последните две седмици дори тренира и изигра две контролни срещи със 17-годишните (набор 1998). Писмото от Адикс е изпратено в офиса на Левски до директора на синята школа Даниел Боримиров.

"Преслав е снажен централен нападател, който играе много силно в наказателното поле. Той е типичен английски футболист от гледна точка на физиката и поведението му на терена. След като Чарлтън ни помоли, веднага направихме контакта с Левски и те са наясно с предложението, коментира мениджърът Антъни Раво от агенция Скаутинг тийм, която вече изпрати двама български таланти на тестове на Острова.

Друг нападател от Левски - Станислав Иванов от набор 1999, изкара 8 дни в школата на Ливърпул. Защитникът на Славия Петко Христов пък два пъти пътува за Уулвърхямптън, където се представи на много високо ниво.

Самият Преслав произхожда от спортно семейство. Баща му Николай Боруков е известен баскетболен треньор в България, а майка му Марияна Борукова е бивша национална състезателка по баскетбол и в момента университетски преподавател.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 11 фев 2015 19:37

santiliana написа:Всеки нормален мъж, с чест и достойнство, щеше да признае, че се е провалил по всички линии и да се махне на секундата от длъжността, която изпълнява. Какво постигна дотук този? Едно голямо нищо. Пълна нула. Това, че видиш ли той трябвало да преценява по параметри даден играч- финансови рамки и тем подобни, са пълни глупости... Тоя човек е пълен провал. Просто вече не си заслужава да го обсъждам. Дебил със самочувствие!

Просто няма как да напусне , нали е човека на Пеевски в отбора , а пък той Гонзу обича Левски . Не като Херо - някакъв бургаски селянин дето поставя условия , пък и играчи щял да довежда .
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 11 фев 2015 20:06

7 е добро число написа:
santiliana написа:Всеки нормален мъж, с чест и достойнство, щеше да признае, че се е провалил по всички линии и да се махне на секундата от длъжността, която изпълнява. Какво постигна дотук този? Едно голямо нищо. Пълна нула. Това, че видиш ли той трябвало да преценява по параметри даден играч- финансови рамки и тем подобни, са пълни глупости... Тоя човек е пълен провал. Просто вече не си заслужава да го обсъждам. Дебил със самочувствие!

Просто няма как да напусне , нали е човека на Пеевски в отбора , а пък той Гонзу обича Левски . Не като Херо - някакъв бургаски селянин дето поставя условия , пък и играчи щял да довежда .

в грешка си... Човекът на Пеевски, или по-точно свързващия елемент между Пеевски и Боко "Буда"-та... е Иво Тонев... Гонзо е просто бушона, който предпазва Батков от "радостта на феновете"... Но е толкова кух и ограничен, че не асимилирва, че е такаъв... Заблуден от някакво измамно свръх самочувствие, а той дори не може да донесе водица на малкото пръстче откъм успехи, нито на Наско, нито на Пальо, Киро Ивков и прочее сини легенди... Една превъзнесена и прехвалена звезда, създадена от Томислав и такива като него... Кво като е вкарал 15 гола на чорбата?! Та то целия отбор играеше за него... Целият! А и онези тогава не бяха кой знае какъв отбор... Винаги съм казвал, че Чилика имаше много повече качества от Гонзо като играч, просто на него не му се даваше шанс както на Гонзи... Няма по света друг бивш играч на даден отбор, който да е носен на ръце и вдиган на пиедестал, въпреки некадърността си на новото поприще... И в цялата история на Левски досега няма аналог някой дори и легендарен син футболист да му се търпи толкова дълго слабоумието и негодността в този бизнес...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 фев 2015 20:42

Искам Гонзо да направи спортно-технически анализ на тоя от Черно Море, че да разберем защо го е взел.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 11 фев 2015 20:45

А вие как разбрахте, че въобще Пеевски има нещо общо с Левски или Иво Тонев? Аз поне досега не съм видял нито едно реално доказателство това да е така... Ако някой може да ми покаже истински доказателства за това твърдение нека го направи, иначе няма как да повярвам в червени бръщолевици и все по-сериозно се замислям и съмнявам в левскарската ви идентичност. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 11 фев 2015 20:49

zlato1234 написа:А вие как разбрахте, че въобще Пеевски има нещо общо с Левски или Иво Тонев? Аз поне досега не съм видял нито едно реално доказателство това да е така... Ако някой може да ми покаже истински доказателства за това твърдение нека го направи, иначе няма как да повярвам в червени бръщолевици и все по-сериозно се замислям и съмнявам в левскарската ви идентичност. ;)

Адвокатът му чиих го дири в Надзорния съвет на Клуба? Питам. А Батков чий адвокат беше доскоро, за който няколко години се знаеше, че е реалния собственик на Левски?.... Ти какво искаш- да излезе Пеевски и да се легитимира, че той е реалния собственик?! Ако имаше чисто минало и настояще- да, но при тоя имидж дето му е създаден в последните 3-4 години...няма как да стане.... ;)
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 фев 2015 20:54

добре де нормално ли е от тема за селекция 150 стр. 130 да са за Гонзо,ебати народа сме и това е.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 11 фев 2015 21:00

santiliana написа:
zlato1234 написа:А вие как разбрахте, че въобще Пеевски има нещо общо с Левски или Иво Тонев? Аз поне досега не съм видял нито едно реално доказателство това да е така... Ако някой може да ми покаже истински доказателства за това твърдение нека го направи, иначе няма как да повярвам в червени бръщолевици и все по-сериозно се замислям и съмнявам в левскарската ви идентичност. ;)

Адвокатът му чиих го дири в Надзорния съвет на Клуба? Питам. А Батков чий адвокат беше доскоро, за който няколко години се знаеше, че е реалния собственик на Левски?.... Ти какво искаш- да излезе Пеевски и да се легитимира, че той е реалния собственик?! Ако имаше чисто минало и настояще- да, но при тоя имидж дето му е създаден в последните 3-4 години...няма как да стане.... ;)

Ами Пеевски е изкрал толкова пари, че си мисля ако беше свързан с Левски най-малкото щеше да изпере част от тях, а като гледам едва събираме за лиценз! Не виждам логика в това да притежава Левски ей така просто чрез други хора... Това чий адвокат е в Надзорния съвет за мен не е сериозно доказателство... Аз може да съм адвокат на най-големия престъпник и да съм в Надзорния съвет на някой отбор без този престъпник да има нещо общо с моя бизнес в този отбор! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”