mistreated написа:Theos написа:Имаш ли 3 грама мозък? Не четеш ли внимателно какво пиша или се опитваш да дразниш?
Кой го е избирал знаеш ли? Аз не съм, нито всичките левскари в България, утре аз си регистрирам Централен Фен Клуб Левски и почвам да мятам декларации - е аз олицетворявам ли всички ЛЕВСКАРИ???
Айде помисли над въпроса и пак заповядай!
И друго,не хубаво да се обижда Стоичков с Кюрд, но чувал ли си какво се пее за Гунди.Айде със здраве!
Човек, не виждаш ли, че сте точно двама души в този форум, които осъждат тази помия?
Явно останалите припознават "идеите" на този малоумник, като свои собствени. Към тях е тази реплика, а не към теб или Милен.
Аз никога не съм пял против Гунди, никога няма и да го направя. Но едно е какво се пее и говори на трубуните, друго е тези простотии да се разпространяват по всички медии, още повече без редакторска намеса. Нали разбираш за каква лумпенизация става на въпрос?
Именно за това говоря, да разграничаваме нормалното от ненормалното...да си кажем истината в очите защото се знае, а не да се замерваме с някакви долнотии и да си приписваме какви ли не неща един на друг след като ти си гледаш спокойно мача в Сектор А а аз в Сектор В примерно и нямаме допирни точки до вандалите.