Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Бареков: Корпоративна търговска банка е спасението на Ботев

Мнениеот ilian12 » 07 юни 2010 12:55

За всички критикуващи, обвиняващи и присмиващи се, че нещата вървят от зле на по-зле, че нищо не се прави и т.н. от сдружението ще им напомня: "Когато се бориш за своите мечти и си пожертвал много, в момента в който останеш без покрив, значи си се приближил към звездите."

Ако не разбирате за какво става дума, четете Ботев, после се разходете из Пловдив и накрая отидете на Колежа, приседнете на някоя от трибуните и ще разберете с душата си ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 07 юни 2010 15:38

ilian12 написа:За всички критикуващи, обвиняващи и присмиващи се, че нещата вървят от зле на по-зле, че нищо не се прави и т.н. от сдружението ще им напомня: "Когато се бориш за своите мечти и си пожертвал много, в момента в който останеш без покрив, значи си се приближил към звездите."

Ако не разбирате за какво става дума, четете Ботев, после се разходете из Пловдив и накрая отидете на Колежа, приседнете на някоя от трибуните и ще разберете с душата си ...

Ботев Пд не е лъжица за "сдружената УС" уста!!!Никой не може да даде поне 1 факт с,който Ботевистите да се чувстват горди от състоянието и переспективите пред клуба.Безмислено е да се влага патос и бодрячески клишета тип революционна обстановка.Нещата са съвсем злободневни и се свеждат до оцеляването на клуба,а това означава,че клуба трябва да се управлява от човек с възможности под контрола на уважаваните общественици и некомпроментираните фенове и легенди.Аз бях един от малцината,който в продължение на 4 месеца бе оплюван и руган за фактите с които оборвах италианската лъжа на селю така,че съм готов за новата вълна на помия,която ще се изсипе.Бъдещето ще покаже кой е бил прав и ако съм сбъркал в преценката си то ще се извиня за разлика от всички "герои",които бълваха огън и жупел срещу малцината трезвомислещи.Хубаво е да си спомним и думите на Левски-"Подир свободата нека управляват не заслужилите,а можещите"!!!!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 07 юни 2010 15:46

Botev fur immer написа:
ilian12 написа:За всички критикуващи, обвиняващи и присмиващи се, че нещата вървят от зле на по-зле, че нищо не се прави и т.н. от сдружението ще им напомня: "Когато се бориш за своите мечти и си пожертвал много, в момента в който останеш без покрив, значи си се приближил към звездите."

Ботев Пд не е лъжица за "сдружената" уста!!!Никой не може да даде поне 1 факт с,който Ботевистите да се чувстват горди от състоянието и переспективите пред клуба.Безмислено е да се влага патос и бодрячески клишета тип революционна обстановка.Нещата са съвсем злободневни и се свеждат до оцеляването на клуба,а това означава,че клуба трябва да се управлява от човек с възможности под контрола на уважаваните общественици и некомпроментираните фенове и легенди.Аз бях един от малцината,който в продължение на 4 месеца бе оплюван и руган за фактите с които оборвах италианската лъжа на селю така,че съм готов за новата вълна на помия,която ще се изсипе.Бъдещето ще покаже кой е бил прав и ако съм сбъркал в преценката си то ще се извиня за разлика от всички "герои",които бълваха огън и жупел срещу малцината трезвомислещи.Хубаво е да си спомним и думите на Левски-"Подир свободата нека управляват не заслужилите,а можещите"!!!!

Когато нямаш кон и магарето е кон. В момента "Сдружението" са единствените които полагат реални усилия да възстановят Ботев. Всичко друго са хвърлени думи и обещания във въздуха. Продължаваш да провокираш. Не знам по каква причина го правиш. Дали си такъв по характер или си на заплата "Провокатор", но доста добре се справяш. Вярно, беше прав за италианците, но ти влагаш толкова негативизъм, че направя опротивяваш.

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 07 юни 2010 16:08

Илиан 12 е първия,които даден тон на помията!!Нека заповядат и другите!!!Илиан 12,ако беше вложил поне един факт в тази жлъч щях да се разколебая!!!Но сега съм все по-уверен,че отново за съжаление ще съм прав.Благодаря на теб и всички,които ще те последват!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 07 юни 2010 17:12

Botev fur immer написа:Илиан 12 е първия,които даден тон на помията!!Нека заповядат и другите!!!Илиан 12,ако беше вложил поне един факт в тази жлъч щях да се разколебая!!!Но сега съм все по-уверен,че отново за съжаление ще съм прав.Благодаря на теб и всички,които ще те последват!

ilian12 написа: ... но ти влагаш толкова негативизъм, че направя опротивяваш.

Какъв по-силно изразен факт от този искаш? Ако това не го разбираш, имаш сериозен проблем.

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 07 юни 2010 17:15

ilian12 написа:
Botev fur immer написа:Илиан 12 е първия,които даден тон на помията!!Нека заповядат и другите!!!Илиан 12,ако беше вложил поне един факт в тази жлъч щях да се разколебая!!!Но сега съм все по-уверен,че отново за съжаление ще съм прав.Благодаря на теб и всички,които ще те последват!

Какъв по-силно изразен факт от този искаш? Ако това не го разбираш, имаш сериозен проблем.

Все си мисля,че коментираме Ботев Пд,а не мен!!!Този "факт" го остави за себе си!!!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 07 юни 2010 17:21

Botev fur immer написа:
ilian12 написа:

Все си мисля,че коментираме Ботев Пд,а не мен!!!Този "факт" го остави за себе си!!!

Спри се малко.Няма нужда от излишно напрежение.Ботев ще се възроди с цената на всичко.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 07 юни 2010 17:30

Botev fur immer написа:

Ботев Пд не е лъжица за "сдружената УС" уста!!!Никой не може да даде поне 1 факт с,който Ботевистите да се чувстват горди от състоянието и переспективите пред клуба.Безмислено е да се влага патос и бодрячески клишета тип революционна обстановка.Нещата са съвсем злободневни и се свеждат до оцеляването на клуба,а това означава,че клуба трябва да се управлява от човек с възможности под контрола на уважаваните общественици и некомпроментираните фенове и легенди.

Ми точно това и ние искаме де, за това се говори за блокираща квота и всичко останало. Идеята не е US на Сдружението да има и издържа Ботев, а да запоцне един процес, които еветнуално да завърши с \"клуба трябва да се управлява от човек с възможности под контрола на уважаваните общественици и некомпроментираните фенове и легенди.\"

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: Окончателно: Ботев започва на чисто от "В" група,без ДХ-С

Мнениеот Abbiati » 07 юни 2010 19:01

ilian12 написа:
Abbiati написа:Нека има веселба!!! На мен вчера един фен на отбора от Лаута ми обясни, че щял да се картотекира в един определен селски тим от Б окръжна, за да играел срещу Ботев... :) :) :) Сърце юнашко не трае....

Всеки търси да се докосне до непреходността и неоспоримите качества по своему. Някой се натискат за автографи, други купуват вещи на известни личности/групи/отбори, трети искат да се срещат (играят) с тях. ;)

:) :) :) Другия път ще му го кажа!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Окончателно: Ботев започва на чисто от "В" група,без ДХ-С

Мнениеот ilian12 » 07 юни 2010 19:16

Abbiati написа:
ilian12 написа:
Abbiati написа:Нека има веселба!!! На мен вчера един фен на отбора от Лаута ми обясни, че щял да се картотекира в един определен селски тим от Б окръжна, за да играел срещу Ботев... :) :) :) Сърце юнашко не трае....

Всеки търси да се докосне до непреходността и неоспоримите качества по своему. Някой се натискат за автографи, други купуват вещи на известни личности/групи/отбори, трети искат да се срещат (играят) с тях. ;)

:) :) :) Другия път ще му го кажа!!!

Занеси му и малко валидол.
Abbiati написа:...Сърце юнашко не трае...
;)

Върни се в “Архив”