Red joker написа:Долно уйно написа:Achtung_Juden написа:Тука лидер на умниците е Тео, който има раздвоение на личността. До скоро беше непълнолетен, търсещ някой да му напише декларация да влезе на мач и не припознаваше "ГМО-то". Сега е докторант, който припознава боядисания в червено Литекс.
Е то това с декларацията беше доста отдавна около един мач между ЦСКА и Левски, да е било около есента на 2012 такива са ми спомените.
По-скоро Тео доста надуваше балона, че в Овча купел било фрашкано с армейци, което се оказа, че изобщо не е така...
Ех, какви форумни времена бяха, сега се наводни с потребители определящи личното си мнение на база настроенията на бащиците в клубове... геном, какво да го правиш.
Уйно,ти кво очакваш,да хапеме ръката,която ни храни ли

Не виждам до сега ГГ да е направил нещо лошо за ЦСКА,а напротив

Форума се напълни с тролове като тебе,Кошата,Донка и сие,това е характерното за съжаление
Нали знаеш поговорката, на малко прасе* и нов началник не се радвай.
Радвам се, че съм определян, като трол и това само може да ме размее, и това на база незнанието, защо са ми такива мненията.
С извинение тази ръка може и лайна да ви дава, но ако са от златна лъжичка ще ги приемете с наслада.
Това, че някой си дава парите, за нещо, което човек обича съвсем незначи, че трябва да му се свалят звездите, когато има очевадни грешки, а такива има и то не малко.
ЗАБЕЛЕЖКА: Думата прасе да не се чете, като такава свързана с прякор на бившия червен отбор.