Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот metodito » 11 фев 2015 11:34

Единствената грешка на Гонзо в случая е, че си прави сметка без кръчмаря и не си държи езика зад зъбите. Как бе, Гонзо, ще обещаваш нещо, дето не зависи от теб? Включи на режим "Мислене". И това не е за първи път. Ако нищо не говори, никой няма да го храни, нали? Или всъщност не. Трябва да се троли.

Аз пак повтарям: ЗАЩО НАПАДАТЕЛ?!!!!!!! Защитници бе, хора. Господин Стоев, моля, ако четете това, помислете> Имате в предни позиции Аниете, Домо, Луис Педро, Абди, Бедоя, Краев, и евентуално, ако го ползвате пак като крило Прохазка. Това са седем! футболиста. Какво имаме в дефанзивен план? Двама супер слаби защитници в лицето на Белаид и Александров, един твърде несъстоятелен за "Левски" защитник, като Стойчев, Веско, който си е на годинки, и Нину, който... не знам загадка ми е, дано това, което гледах в двете контроли, които наблюдавах, не е истинското му лице. Та какво се получава? Имаме шестима играча в дефанзивен план, от тях двама що-годе стават да речем - Веско, и нека се доверя на решението ви - Нину, другото... А, да и те нямат алтернатива. Прохазка в защита. #marmajko, при положение, че в средата му е мястото? Това, че се справя навсякъде повод ли е да се използва къде ли не?

мощно и брутално освиркване и плюене само по Батков и Гонзо

Пич, ти като станеш от сън сигурно почваш с псувните по Гонзо. Трябва да ти е много тъжно ежедневието с тоя хейт...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 11 фев 2015 11:41

metodito написа:Единствената грешка на Гонзо в случая е, че си прави сметка без кръчмаря. И това не е за първи път. Ако нищо не говори, никой няма да го храни, нали? Или всъщност не. Трябва да се троли.

Аз пак повтарям: ЗАЩО НАПАДАТЕЛ?!!!!!!! Защитници бе, хора. Господин Стоев, моля, ако четете това, помислете> Имате в предни позиции Аниете, Домо, Луис Педро, Абди, Бедоя, Краев, и евентуално, ако го ползвате пак като крило Прохазка. Това са седем! футболиста. Какво имаме в дефанзивен план? Двама супер слаби защитници в лицето на Белаид и Александров, един твърде несъстоятелен за "Левски" защитник, като Стойчев, Веско, който си е на годинки, и Нину, който... не знам загадка ми е, дано това, което гледах в двете контроли, които наблюдавах, не е истинското му лице. Та какво се получава? Имаме пет играча в дефанзивен план, от тях двама що-годе стават да речем - Веско, и нека се доверя на решението ви - Нину, другото... А, да и те нямат алтернатива. Прохазка в защита. #marmajko, при положение, че в средата му е мястото? Това, че се справя навсякъде повод ли е да се използва къде ли не?

мощно и брутално освиркване и плюене само по Батков и Гонзо

Пич, ти като станеш от сън сигурно почваш с псувните по Гонзо. Трябва да ти е много тъжно ежедневието с тоя хейт...

Ти сам изброяваш грешките на Гонзо и после се чудиш защо от идол за нас се превърна в човек, заслужаващ откровена омраза. Ако беше довел нормален десен бек, а не безбожно некадърния Александров (признай си - няма начин човек, гледал футбол поне 2 пъти в живота си, да реши, че Александров има качествата да играе даже и в Б група), в защита нещата щяха да са си стабилни. Гонзо се опита да прикрие явната далавера с привличането на Александров, като веднага каза, че ще бъде привлечен и чужденец на този пост. Да ама не. Иначе нямаше да се налага да мъчим Прохазка там, както и ти отбелязваш.

И хубаво изреждаш атакуващите ни играчи, но колко от тях са централни нападатели? Точно половин човек, защото Домо не можем даже да го броим за цял. Още докато имахме Домо и Божинов търсехме нападател, за да имаме трима, а сега изведнъж и един ни е достатъчен. Как става тази работа? Нападателят трябваше да е първия пристигнал в отбора! А Гонзо излиза и като първата курвa обяснява колко бил доволен от свършената работа (мога да ти дам линк за интервюто). Така постъпва Гонзо в момента - като курвa.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 фев 2015 11:53

Ти сам изброяваш грешките на Гонзо и после се чудиш защо от идол за нас се превърна в човек, заслужаващ откровена омраза. Ако беше довел нормален десен бек, а не безбожно некадърния Александров (признай си - няма начин човек, гледал футбол поне 2 пъти в живота си, да реши, че Александров има качествата да играе даже и в Б група), в защита нещата щяха да са си стабилни. Гонзо се опита да прикрие явната далавера с привличането на Александров, като веднага каза, че ще бъде привлечен и чужденец на този пост. Да ама не. Иначе нямаше да се налага да мъчим Прохазка там, както и ти отбелязваш.

И хубаво изреждаш атакуващите ни играчи, но колко от тях са централни нападатели? Точно половин човек, защото Домо не можем даже да го броим за цял. Още докато имахме Домо и Божинов търсехме нападател, за да имаме трима, а сега изведнъж и един ни е достатъчен. Как става тази работа? Нападателят трябваше да е първия пристигнал в отбора! А Гонзо излиза и като първата курвa обяснява колко бил доволен от свършената работа (мога да ти дам линк за интервюто). Така постъпва Гонзо в момента - като курвa.

Това болднатото не го разбрах. Ти как си доказваш, че е далавера това с Александров? Логически? За мен истината е съвсем различна. Нещо, като... Стоев: "Гонзо, дай ми краен защитник". БатковТонев кинти не дава - ни за трансфер, ни за заплата. Нормален футболист няма да се навие. Гонзо решава: "Ей, Сашко, искаш ли да дойдеш да играеш при мен в "Левски", Сашко... мисли с голямата глава, де не може да реши дали иска да целуне или да удари Баничката: "Добре, бате Гошо, вервам ти"... Реакцията на Стоев:

Изображение

:mrgreen:

Без хумора, това мисля, че е станало, а не някаква далавера. Хайде, без основание, поне морала и честността на Гонзо към този клуб да не обиждаме, става ли?
Проблемът ни беше през есента, че от едно положение ни вкарваха гол. Защо?

Домовчийски вкарва. Колко да е, вкарва. Нека да го кажа така, това, което в преден план беше Божинов и е Педро, това в защита са Белаид и Стойчев, а ни трябва някой, който да е толкова полезен в задни позиции, колкото са Аниете, Прохазка и Бедоя в предна позиция. Просто няма сми от качество отпред, когато няма такова отзад. Това е закон. И да ти припомня, че когато имаше кинти, Гонзо осигури футболист като Дъстли.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 11 фев 2015 12:12

Полският нападател Лукаш Гикиевич е поставил условие пред ръководството на Левски, за да приеме офертата на българския клуб. Снажният таран е поискал от спортния директор Георги Иванов да получи пари на ръка, за да подпише договор, пише "Меридиан Мач".

Както е известно, футболистът е собственост на кипърския АЕЛ, но може лесно да разтрогне контракта си, тъй като не е получавал заплата от няколко месеца.

Левски продължава да очаква нападателя в лагера си в Анталия, като с евентуалното му привличане "сините" ще сложат точка на селекцията. В случай на провал на "Герена" ще трябва да активират опция 5 за нападател, след като се разминаха вече с Джъстин Менголо, Осман Джалоу и Салим Сисе.

Край на сагата.Пазарлъка започна а Гонзо мрази тези работи.Затова този трансфер го пишете за провален.А и на Гонзо най му отърват тези истории за да има после оправдания.Аз още твърдя ,че Сисе беше най-добрият вариянт за ЛЕВСКИ.Мощен,обигран,млад и нахъсан за игра и да се докаже.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 фев 2015 12:22

И според мен тоя Сисе изглеждаше най-добре... Пък тоя поляк...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 11 фев 2015 12:28

metodito написа:Без хумора, това мисля, че е станало, а не някаква далавера. Хайде, без основание, поне морала и честността на Гонзо към този клуб да не обиждаме, става ли?
Проблемът ни беше през есента, че от едно положение ни вкарваха гол. Защо?

Домовчийски вкарва. Колко да е, вкарва. Нека да го кажа така, това, което в преден план беше Божинов и е Педро, това в защита са Белаид и Стойчев, а ни трябва някой, който да е толкова полезен в задни позиции, колкото са Аниете, Прохазка и Бедоя в предна позиция. Просто няма сми от качество отпред, когато няма такова отзад. Това е закон. И да ти припомня, че когато имаше кинти, Гонзо осигури футболист като Дъстли.

Питаш защо есента са ни вкарвали с всеки удар към нашата врата. Вчерашната контрола гледа ли я? Тя отговаря на много въпроси. Ние цял полусезон играхме без вратар - Кунчев, македонското менте, Пацо Котето... Всеки от тях е вратар, колкото аз съм сър Алекс Фъргюсън. Този полусезон имахме шанс да привлечем нов вратар, централен защитник и десен бек. Представи си, че бяхме взели трима качествени играчи на тези позиции (а на две от тях може и да сме - няма да бързам с оценката на качествата на новия вратар и Нину, макар първите ми впечатления да не са особено положителни). И към тях добавяме Вески Минев и Борката Стойчев - защитата щеше да си ни е песен за А група поне.

Иначе за Домо не съм съгласен. Колко вкарва? 18 мача с 5 гола. Е, извинявай, ама такава успеваемост очаквам от халф (Бедоя има 4 гола, Прохазка 3). Не може централния ти нападател на 4 мача да вкарва веднъж. Даже и Курдов, при това в Славия, вкарваше по гол на всеки два мача (22 мача - 11 гола). Че даже и Вейчо Ваньо, който гони 36-ти рожден ден, е с по-добра успеваемост от наш Домо през този сезон, при това в закъсалия Ботев.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 фев 2015 13:36

futbolqga написа:Питаш защо есента са ни вкарвали с всеки удар към нашата врата. Вчерашната контрола гледа ли я? Тя отговаря на много въпроси. Ние цял полусезон играхме без вратар - Кунчев, македонското менте, Пацо Котето... Всеки от тях е вратар, колкото аз съм сър Алекс Фъргюсън. Този полусезон имахме шанс да привлечем нов вратар, централен защитник и десен бек. Представи си, че бяхме взели трима качествени играчи на тези позиции (а на две от тях може и да сме - няма да бързам с оценката на качествата на новия вратар и Нину, макар първите ми впечатления да не са особено положителни). И към тях добавяме Вески Минев и Борката Стойчев - защитата щеше да си ни е песен за А група поне.

Иначе за Домо не съм съгласен. Колко вкарва? 18 мача с 5 гола. Е, извинявай, ама такава успеваемост очаквам от халф (Бедоя има 4 гола, Прохазка 3). Не може централния ти нападател на 4 мача да вкарва веднъж. Даже и Курдов, при това в Славия, вкарваше по гол на всеки два мача (22 мача - 11 гола). Че даже и Вейчо Ваньо, който гони 36-ти рожден ден, е с по-добра успеваемост от наш Домо през този сезон, при това в закъсалия Ботев.

Е, ми в такъв случай... how do you do today, sir?. :mrgreen: Пацо е вратар, та дрънка, просто си мисля, че е млад все още. След това няма конкуренция, и не на последно място треньора на вратарите... Ами не, не може централният ни нападател да вкарва веднъж на 4 мача, ама пак е по-добре от Макриев, Генков и Божинов. Ако е титуляр, до края на сезона, може да спре на 11-12 гола, което ще го направи да изглежда като Меси сравнен с изброените трима футболисти... Не, не гледах вчера контролата. И аз засега не съм очарован от Йоргачевич и Нину, но това според мен и потвърждава мнението ми за Стойчев. Изгледах цялата контрола с Румъния. Ми тоя не става. Не мога да разбере как не го виждате. Още Мъри мисля го "разкри". Има и нещо друго. Да е човек на Гонзо просто... и за това да е на терена. Той Чмовш беше по-ориентиран от него.

Относно Пацо... Помниш ли Иванков в началото? Тея излизания просто всички изкарваха от нерви. Безумни! Еми трудно, ама се научи и стана онзи Иванков. Ако го бяхме натирили за малоумните му излизания? Не, че нямаше основания... в началото...

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 11 фев 2015 14:05

Какъв е тоя измисления поляк с 2та си гола на сезон, че да ни поставя условия? За онзи от Спортинг ме е яд, че пропадна трансфера, но за този се надявам да пропадне. Дано нашите намерят някой с поне 4-5 гола на година, че от подобия на поляка все се чудим как да се отървем.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 11 фев 2015 14:13

Neron написа:Какъв е тоя измисления поляк с 2та си гола на сезон, че да ни поставя условия? За онзи от Спортинг ме е яд, че пропадна трансфера, но за този се надявам да пропадне. Дано нашите намерят някой с поне 4-5 гола на година, че от подобия на поляка все се чудим как да се отървем.

Аз се сещам за Георги Христов (Жоро Метъла) ,преди да подпише с Левски беше голмайстор на А група със селския по онова време Ботев Пд ,всички имахме големи надежди ,но не пасна в отбора .Както казва Алекс Фъргюсън статистиките са като мини полите -показват много ,но това ,от което се интересуваме остава скрито .Да не забравяме ,че в Кипър може и да има по-добри защитници от А група и да се бележи гол по-трудно от очакваното .

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 11 фев 2015 14:58

Този като го взехте беше супер футболист, срещу БАТЕ в София сам ги попиля 5-6 пъти, а няколко месеца по-късно вече не ставаше за нищо. Това без контузия нямам представа кок може да стане, освен денонощно да се е упражнявал как да забрави футбола...

Върни се в “Левски”