siniq_fen написа:turbogena написа:Ще ги видим във Варна...
Според мен ще е мъка, дано да греша..
E то на оная нива едва ли някой очаква да покажем прекрасна игра и победа с 0:3

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
siniq_fen написа:turbogena написа:Ще ги видим във Варна...
turbogena написа:siniq_fen написа:turbogena написа:Ще ги видим във Варна...
E то на оная нива едва ли някой очаква да покажем прекрасна игра и победа с 0:3Въпроса е ,че трябва да си скъсат задниците от тичане в тоя мач. Да покажат ,че заслужават да са в тоя отбор. И разбира се да бием някак си...
„Не желая да комуникирам с футболистите, ако има нещо, Боримиров ще ми го предаде. Чувствам се разочарован, най-меката дума, в Левски има условия за работа, каквито няма в друг клуб. Тук мислиш само за футбол, поради тази причина не желая повече да разговарям с тях и не искам да ме търсят.“
Така де, такаИлиан Илиев: Трябваше да стане нещо шокиращо, за да излезем от летаргията
ralka_levskarka написа:„Не желая да комуникирам с футболистите, ако има нещо, Боримиров ще ми го предаде. Чувствам се разочарован, най-меката дума, в Левски има условия за работа, каквито няма в друг клуб. Тук мислиш само за футбол, поради тази причина не желая повече да разговарям с тях и не искам да ме търсят.“
Да ги питаш и тия на терена
ralka_levskarka написа:Какво ми пука дали ти е смешно? Аз го разбрах така - даваш им всичко, (заплати имат, стадион, база, да се чудиш какво им липсва) и те пак нищо не дават от себе си като Ангелов - тичали, ама видиш ли не се получавало ! Ами то и аз мога да тичамТе хората и друго са казали - футбола е проста игра за умни хора.
PFC Litex написа:ralka_levskarka написа:Какво ми пука дали ти е смешно? Аз го разбрах така - даваш им всичко, (заплати имат, стадион, база, да се чудиш какво им липсва) и те пак нищо не дават от себе си като Ангелов - тичали, ама видиш ли не се получавало ! Ами то и аз мога да тичамТе хората и друго са казали - футбола е проста игра за умни хора.
Така де, къде казвам нещо различно и това го няма в никой друг клуб нали така?
PFC Litex написа:ralka_levskarka написа:Какво ми пука дали ти е смешно? Аз го разбрах така - даваш им всичко, (заплати имат, стадион, база, да се чудиш какво им липсва) и те пак нищо не дават от себе си като Ангелов - тичали, ама видиш ли не се получавало ! Ами то и аз мога да тичамТе хората и друго са казали - футбола е проста игра за умни хора.
Така де, къде казвам нещо различно и това го няма в никой друг клуб нали така?
siniq_fen написа:Кога ни е контролата със Славия?
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, Halo, obi4am_pirin, tmanolov, ugly bug, vasilnv, W84me, Венелин и 39 госта