Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

VarnaCrew
Контакти:

Re: Левски ще получи титлата си на "Герена"

Мнениеот VarnaCrew » 03 юни 2009 14:55

kap40 написа:Не ми се иска да е така.А телевизионните зрители като мен ще могат ли да го видят ? :cry:

И аз съм телезрител, за наша голяма радост в България вече има телевизия която на истина може да се определи като спортната телевизия на България. Ринг ТВ (RING BG)

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Против ли сте ?

Мнениеот PFC Litex » 03 юни 2009 15:00

Темата е във форум Левски.
Оставете хората да си дискутират техните си неща или Ви е просто интересно за пореден път да простеете?
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 юни 2009 15:03

gpp1981 написа:
PFC Litex написа:Ако това, което автора е писал е вярно, то целият този цирк отново е дело на Батков.

Защо да е виновен Батков бе тъпо фламинго виновно е само БФС-то защото не награди отбора в неделя.Но на вас все Батков ви е виновен добре че няма потоп че и за него вина ще носи.

Ще ти отговоря остър приятелю.
Батков не е в България и точно за това ненаградиха Левски още след мача Ви с Миньор.
Батков се връща в България на 08.06.2009 и хоп още същия ден ще Ви награждават. В този случай не е виновно БФС. Баждеков още преди мача с Миньор отказа да Ви наградят дори и шампион да станете след него.

Хайде свали сините очила и се опитай да погледнеш по далече от носа си.
Изображение

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Левски е заслужено първи,другите да си правят изводите!

Мнениеот gorg » 03 юни 2009 15:29

153sd написа:РАВНОСМЕТКАТА ЗА ЛЕВСКИ:
Вихрен (+/- 0т.) - скандалното съдийство не дава предимство на нито един от двата отбора, като при успешно изпълнена дузпа от Гонзо, резултатът можеше да е и в полза на Левски.

Локо (Пловдив) (+2 т.) - Мачът върви към равенство в 92-ата минута, преди гола на Миланов, който носи трите точки на Левски.

Черно море (+/- 0 т.) - Въпреки откровените грешки на реферите, Левски почти 100% ще стигне до трите точки и без тях.

Литекс (+/- 0 т.) - Подобно на мача с Черно море, обвиненията на Мъри към рефера са по-скоро опит да оправдае лесно допуснатото поражение.

Славия (+2 т.) - След гола на Гонзо, "сините" не правят почти нито едно голово положение: синдром, който ще тормози Левски до края на сезона като домакин.

Черно море (+/- 0 т.) - "Сините" претендират за дузпа в своя полза, като такава не е отсъдена и за домакините. Още един скандално рефериран мач, в който некадърен съдия не ощетява реално нито един от съперниците.

Сливен (+2 или 3 т.) - Не може да се твърди точно как ще завърши срещата при евентуален гол на Сливен от явната дузпа срещу Миндев при 0:0.

ОБЩО: +6 или +7 точки.

РАВНОСМЕТКАТА ЗА ЦСКА:
Сливен (-2 или -3 точки) - Дузпа и червен картон за Машадо предрешават мача в 11-ата минута. На повторенията се вижда, че липсва контакт между бека и Иван Стоянов.

Спартак (Варна) (+/- 0 т.) - Воденичаров от гостите е изгонен за втори жълт картон в 35-ата минута. Това става при 1:0 за ЦСКА, а до края "червените" разпиляват по-слабия си съперник.

Вихрен (+/- 0 т.) - Отново червен картон за гостите в 55-ата минута. Отстранен от игра е Ешкердиня при 1:0 за домакините. Краен резултат - 2:0.

Литекс (+/- 0 т.) - Както и срещу Левски, Станимир Стоилов казва, че съдията е бил основен виновник за загубата. Том е изгонен в 65-ата минута при 2:0 за домакините.

Спартак (Варна) (+/- 0 т.) - Спестен е червен картон на Руи Мигел при 0:2 за ЦСКА.

Славия (+/- 0 т.) - Един от най-скандалните мачове на ЦСКА свързан със съдии. Освен двете дузпи, от които се вкарват головете, има още едно положение за 11-метров наказателен удар, което не е отсъдено.

Ботев (+2 или +3 т.) - Точно когато ЦСКА се хвърля в яростни атаки, е отменен чист гол на Ботев за 0:2, който може да предреши мача в полза на гостите.

Черно море (+/- 0 т.) - Реферът Ристосков тотално опорочава мача с две измислени дузпи и за двата отбора, които в крайна сметка не се оказват решаващи за крайния изход на срещата.

Локомотив (София) (+2 т.) - Съдията не отсъжда дузпа за гостите, когато те се хвърлят да изравняват след почивката. Освен това червеният картон, който оставя Локо с човек по-малко, също е спорен. Гостите изпускат поне реми в този мач.

Литекс (-1 т.) - В 90-ата минута е отменен изключително спорен гол за ЦСКА за засада на Александър Бранеков, който може да остави борбата за титлата до последния кръг.

ОБЩО: +1 точка.

Правете си изводи !!

Дано не я приемаш тази статистика насериозно!!! Иначе колко жалко за теб!

evgeni90
Контакти:

ЛЕВСКИ-селекция

Мнениеот evgeni90 » 03 юни 2009 15:49

така според вас кои футболисти от бг първенстото биха били добра покупка за ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Против ли сте ?

Мнениеот LoveAndPeace » 03 юни 2009 15:56

OBI4AM LEVSKI написа:Аз имам две сини фланелки,които не са на Левски,но са оригинални и ми е кеф да ходя с тях-на Нюкасъл и на Шалке!!! ;)

Въпроса е , освен на Шалке и на Нюкасъл имаш ли и на Левски екипа ?

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 03 юни 2009 15:57

Дреме ми кога ще ни наградат!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-селекция

Мнениеот mormona » 03 юни 2009 16:04

evgeni90 написа:така според вас кои футболисти от бг първенстото биха били добра покупка за ЛЕВСКИ

А глупости от БГ ...
Макриев , Тодоров, Топчо, Мечо .... имаме си и школа, това е ?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Bully_Blue
Контакти:

Re: Ще влезем ли в групите?

Мнениеот Bully_Blue » 03 юни 2009 16:22

Имаме напълно реален шанс.Гледах няколко мача от гръцкото първенсто и в частност на Олимпиакос и мога да кажа,че са пълен ташак.Просто там се взимат чужденци на пълнеж и футбола им не е кой знае колко по-добър от българския.Останалите отбори също са преодолими.Трябва да имаме малко вяра и да подкрепим момчетата,каквото и да става,ако ще и с юношите да играем. :)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-селекция

Мнениеот Sleepwalker » 03 юни 2009 16:25

Тая тема смея дъвкали и предъвквали доста пъти. Ясно е и на децата какви футболисти трябват на Левски, но поне аз не виждам качествени такива в нашето първенство.
Изображение

Върни се в “Архив”