Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот futbolqga » 17 юли 2015 22:36

Sinite ot Sofia написа:Трябва ни ляв бек! В центъра не сме толкова "боси" - Белаид ( твърдя, че е добър футболист), Карнер и Дидо Иванов ( единствения светъл лъч от юношите). 3ма централни защитници + евентуално Минев ( в по - леки мачове преспокойно може да си играе стопер) са достатъчни. Прохазка с резерва Алвеша могат да крепят от дясно. Не разбирам защо е това неистово желание Прохазка да играе крило или вътрешен халф, като за първия пост няма нужната скорост, а в центъра ( пред защитата) имаме достатъчен избор. Левия бек е наложителен! На практика имаме само Веско.. Мики не става. Да речем, че Абди ще дойде - крилата са добре.
Утре ще сме много палави. Очаквам отзад да сме 4ка Прохазка, Карнер, Д. Иванов, Белаид. Пред защитата Де Ноойер и Костадинов. Махмудов ( фалшива 9ка), Краев и Цонев х2 ще са останалите в преден план, а как точно ще ги нареди последните 3ма не е ясно. Най - вероятно Краев ще си е в дясно, Ради като 3ти вътрешен халф ( с наситен център), а Боби в ляво. Иначе ще си напълним тротоарчето на Доматево, спор няма. Само сините и 0:1

Зададе въпрос и сам си отговори. Или мислиш, че на бековете не им трябва толкова скорост, колкото на крилата? Когато някое по-бързо крило се изправи срещу Прохазка, нещата стават буквално срамни.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 17 юли 2015 22:37

А аз имам малко по-друго виждане: защита ляво и дясно - Белаид и Цигането, в центъра Иванов и австриеца. В средата де Нойер, Костадинов и Цонев. В нападението от ляво Орачев, от дясно Краев и Прохазка като централен нападател. Роман е с класи над всички централни нападатели, които са в момента в Левски, нищо, че досега не е играл като такъв. Само така имаме шанс за победа.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 юли 2015 22:42

Der Schmarotzer написа:А аз имам малко по-друго виждане: защита ляво и дясно - Белаид и Цигането, в центъра Иванов и австриеца. В средата де Нойер, Костадинов и Цонев. В нападението от ляво Орачев, от дясно Краев и Прохазка като централен нападател. Роман е с класи над всички централни нападатели, които са в момента в Левски, нищо, че досега не е играл като такъв. Само така имаме шанс за победа.

То само там не сме го слагали да играе, така че нищо не пречи - интересна е идеята ти. Иначе и аз мисля, че трябва да пробваме Мики по лявото крило. Защитата и центъра на терена бих ги оставил като теб, но бих сложил Прохазка на дясно крило (Краев хич го няма на крилото), Краев зад нападателя, Мики в ляво и Махмудов централен (миналия сезон е вкарал доста голове, значи има добър завършващ удар, а и е бърз - за контраатаки е убиец).

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Срам, не срам, Гаджев тропа на синята порта!

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 17 юли 2015 23:10

http://bgfootball.com/new.php?id=54903
Това вече е резил! :!: Може би за пети път, Гаджев се заканва да напусне Левски и все никой не го иска! Този път според мен трябва да му затръшнем вратата. Имаме поне два вътрешни халфа по-добри от него. Г.Костадинов и Прохазка са по-добри, Де Нойер може би, а Радослав Цонев е по-переспективен.
На стар краставичар краставици не продавайте !

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 18 юли 2015 00:44

futbolqga написа:
Der Schmarotzer написа:А аз имам малко по-друго виждане: защита ляво и дясно - Белаид и Цигането, в центъра Иванов и австриеца. В средата де Нойер, Костадинов и Цонев. В нападението от ляво Орачев, от дясно Краев и Прохазка като централен нападател. Роман е с класи над всички централни нападатели, които са в момента в Левски, нищо, че досега не е играл като такъв. Само така имаме шанс за победа.

То само там не сме го слагали да играе, така че нищо не пречи - интересна е идеята ти. Иначе и аз мисля, че трябва да пробваме Мики по лявото крило. Защитата и центъра на терена бих ги оставил като теб, но бих сложил Прохазка на дясно крило (Краев хич го няма на крилото), Краев зад нападателя, Мики в ляво и Махмудов централен (миналия сезон е вкарал доста голове, значи има добър завършващ удар, а и е бърз - за контраатаки е убиец).

Роман най-вероятно ще е десен бек или ЦЗ, просто ме съмнява Стоев да остави Иванов титуляр. Момчето показа, че е добър и има много да се развива, но като знам как сами си съсипваме талантите от школата, просто не ми се вярва Стоев да го налага титулят. Видя се и на финала, че просто не му се рискува с юношите , той и за това загуби мача.
Дано не съм прав. САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юли 2015 11:01

Ръководството, футболистите и служителите на ПФК Левски честитят празника на Владимир Гаджев и му пожелават здраве, много професионални успехи и бъдещи щастливи мигове с любимия „син” тим.

Честит ни "нов" трансфер!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 юли 2015 12:24

Eminem написа:
korteneca написа:Вероятно не се прави нищо за заздравяване на защитата заради бюджета. Днес излезе информация, че Стоев искал още двама футболисти, а Гонзо му разрешил само един. ;) Най-вероятно ще бъде Абди, а ако той откаже ще е втория след него, който са набелязали. А и Тонев каза, че няма да резреши и стотинка над зададения от тях бюджет. Аз поне така си обяснявам нещата. :roll:

В такъв случай се прави балансирана селекция. Минев сега го няма, кой ще ни е ляв бек срещу Ботев ?

Чак сега се замислих - как може да сме достигнали тавана на бюджета?! Просто е невъзможно! Ние имаме цифром и словом 12 (дванадесет!) играча над 20 години. От тях, за Йоргачевич и Минев се знае, че не взимат тавана. Отделно, хората взети по-скоро за резерви - Бодичека и Наско Курдов, също не взимат тавана. Да кажем, че средно взимат по 10 хиляди (което е почти тавана и е ясно, че не взимат толкова, много ама все пак - да видим най-лошия вариант) - общо са 120 000. Отделно, имаме Сашо Любенов, Дидо Иванов (който едва ли взима повече от 1-2 хил), Орачев (също), Цоневи, Краев, Мисяк и Илия Димитров. Средно да взимат по 4 хиляди (макар че 100% е по-малко), стават 32 000, тоест общо около 150 000.
Орязания и намален бюджет, който десет пъти повториха, че ще можем да плащаме без никакви проблеми на време е 200 000. За тези оставащи 50 000, не могат ли да се вземат крило, централен защитник и десен бек? Като имаме предвид, че тавана на заплатите ни е 12 000, то даже точно една максимална заплата ще ни остане свободна, ако случайно закъсаме преди края на прозореца на някой пост да можем да вземем още един.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 юли 2015 13:00

THE G.A.M.E написа:
honda написа:Повярвай ми за 3-5 хиляди евро не можеш да вземеш футболист от 2-ра дивизия на Бразилия. Времената в които в нашето първенство идваха футболисти от Първа Дивизия на Бразилия отминаха безвъзвратно. За справка Сисиньо,който е бил дълбока резерва във Сантос е преминал при тях от отбор от Втора дивизия за 3.5 млн евро. Отделно според мен бразилския пазар е силно надценен,моето лично мнение ,че бразилското първенство въобще не може да се сравнява с водещите европейски първенства. За Аржентина въобще не говорим,там цените са още по-високи .

Както писах, всичко е въпрос на търсене, но на място, не по-интернет.

Аз съм сигурен, че е напълно възможно да се намерят добри играчи в тези две страни ( в по-първият си поуст даже съм посочил и 3-та Див. ) ... Които няма да имат проблем да играят за заплата от порядъка на 3-5 хиляди евро.
Но въпроса е, да се иди, по-възможност даже ст. треньора, в случая С.С. и да се гледат на живо, да се установи контакт очи в очи с Клуб/играчи.
Последният път, когато човек от клуба ходи до Бразилия, става дума за "Мъри", привлякохме Жо и Зе.
Идеята ми е, да се прекъсне с установената през последните 6-7 години практика - "Едни хора ни предлагат, ние одобряваме".

С парите от комисионните ( които никак не са малко ) за мениджърите, които предлагат играчи, да се пратят Стоев и Топчо за 2 седмици, тогава да видим дали няма да си харесат играчи, които ще пасват на схемата и начинът ни игра.

Имахме спор относно цените на футболистите от Втор дивизия на Бразлия- виждаш,че Лудогорец за сумати време не могат да намерят централен нападтел за що годе разумна цена и накрая ще вземат лек нападател(не чист централен нападател) без да е бил и с особено добри показатели и твърд титуляр в отбор от Втора дивизия на Бразилия за 2 млн евро. Ние с нашите финанси не можем да си платим билетите на скаутите.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 юли 2015 13:05

honda написа:
THE G.A.M.E написа:
honda написа:Повярвай ми за 3-5 хиляди евро не можеш да вземеш футболист от 2-ра дивизия на Бразилия. Времената в които в нашето първенство идваха футболисти от Първа Дивизия на Бразилия отминаха безвъзвратно. За справка Сисиньо,който е бил дълбока резерва във Сантос е преминал при тях от отбор от Втора дивизия за 3.5 млн евро. Отделно според мен бразилския пазар е силно надценен,моето лично мнение ,че бразилското първенство въобще не може да се сравнява с водещите европейски първенства. За Аржентина въобще не говорим,там цените са още по-високи .

Както писах, всичко е въпрос на търсене, но на място, не по-интернет.

Аз съм сигурен, че е напълно възможно да се намерят добри играчи в тези две страни ( в по-първият си поуст даже съм посочил и 3-та Див. ) ... Които няма да имат проблем да играят за заплата от порядъка на 3-5 хиляди евро.
Но въпроса е, да се иди, по-възможност даже ст. треньора, в случая С.С. и да се гледат на живо, да се установи контакт очи в очи с Клуб/играчи.
Последният път, когато човек от клуба ходи до Бразилия, става дума за "Мъри", привлякохме Жо и Зе.
Идеята ми е, да се прекъсне с установената през последните 6-7 години практика - "Едни хора ни предлагат, ние одобряваме".

С парите от комисионните ( които никак не са малко ) за мениджърите, които предлагат играчи, да се пратят Стоев и Топчо за 2 седмици, тогава да видим дали няма да си харесат играчи, които ще пасват на схемата и начинът ни игра.

Имахме спор относно цените на футболистите от Втор дивизия на Бразлия- виждаш,че Лудогорец за сумати време не могат да намерят централен нападтел за що годе разумна цена и накрая ще вземат лек нападател(не чист централен нападател) от Втора дивизия на Бразилия за 2 млн евро. Ние с нашите финанси не можем да си платим билетите на скаутите.

За Кафу ли говориш? Защото ако е за него, нещо сериозно си се объркал. Пича е собственост на отбор, който се бори за шампионската титла, иначе е играл в 10-тия (от 20 отбора) във временното класиране на А групата им. Не знам за каква Б група става въпрос. Ако говориш за някой друг - съжалявам, напълно вероятно е да съм пропуснал някоя новина.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 юли 2015 13:27

Sinite ot Sofia написа: Очаквам отзад да сме 4ка Прохазка, Карнер, Д. Иванов, Белаид. Пред защитата Де Ноойер и Костадинов.

Аз пък мисля, че с такава защита специално срещу Ботев може и да не пуснем гол

Върни се в “Левски”