Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Три месеца казарма за всички?
Колко от тези който си дават така компетентно мнението си са ходили в казарма?Още на 3 тия ден 90% ще виете като вълци.Правила и закони трябват в тая държава, а не казарми.Това е от малкото положителни неща което донесе демокрацията.Казармата е загуба на 2 от най-хубавите години на един мъж.И не си мислете ,че е била за всички ,връзкарите се скътаваха и тогава както ще се скътаят и сега ако имаше казарма.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Три месеца казарма за хулигани и фенове лумпени ! 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- JohnnieWalker
- Контакти:
Балкански Орел написа:Стига с тези гелове и вежди, че ставате смешни и вие.Това, че един мъж се поддържа и иска да е красив за женското око не го прави повече или по-малко мъж.
Друг е въпроса, че има хора, които и с гел и със скубане са си все същите грозници.
Иначе съм против казармата от онова време.
Просто обучаване на всяко момче да може да борави с огнестрелно оръжие, но не и казарми.
Калашник, помпа, пистолет.Това е достатъчно за един човек.
Стига да има един час в 12-ти клас по стрелба и бораване с оръжия.Вместо да кибичат в класните стаи, отиват на стрелбището.
Мъж с проскубани вежди няма... Това отива към другия пол. Изпе*ерастяването е основен проблем и това е факт. Почнаха да си бръснат краката, ръцете, коремите, да си махат веждите, да ходят на фризьор по-често от жените, да прекарват повече време пред огледалото от жените, дупчат си ушите, ходят на маникюр /поддържат се.../... Каква е разликата с жените ? Мъжкия пол отива на кино... Като дигнеш 90% от компютрите не стават за чеп за зеле... Аз съм за връщането на казармата, макар и в по-лек вариант от този на соц-а /и по-кратък, разбира се/.
- Странджата
- Контакти:
Re:CTAHKO
Нямаш спиране! Каква топ държава - ходехме до Румъния за тоалетна хартия, до Германия за тенджери, до Сърбия за ризи и шушляци. Коя соц. страна беше по-зле от нас - само великият СССР, защото с тях въртяхме търговийка - ние - домати, събирани от бригадири, те Запорожки, събирани от махмурлии.
Хайде малко се поспри и не развращавай младите с цинични лъжи. А това, че все още сме най-бедните в Европа и с най-корумпираната държава е и заради такива като тебе, които само пъшкат по миналото, а не казват кой го яха, за да си живее добре в настощето.
Хайде малко се поспри и не развращавай младите с цинични лъжи. А това, че все още сме най-бедните в Европа и с най-корумпираната държава е и заради такива като тебе, които само пъшкат по миналото, а не казват кой го яха, за да си живее добре в настощето.
loko29 написа:Колко от тези който си дават така компетентно мнението си са ходили в казарма?Още на 3 тия ден 90% ще виете като вълци.Правила и закони трябват в тая държава, а не казарми.Това е от малкото положителни неща което донесе демокрацията.Казармата е загуба на 2 от най-хубавите години на един мъж.И не си мислете ,че е била за всички ,връзкарите се скътаваха и тогава както ще се скътаят и сега ако имаше казарма.
Аз съм ходил. Да, гадно е. Не е за всеки. Аз не бих повторил.
Но мисълта ми е, че това, за което се говори в статията, е половинчата работа, отбиване на номера.
Ние нямаме читава професионална армия, ще тръгнем да обучаваме младежите да стрелят. Глупости!
Летците ни се обучават на тренажори, няма пари за гориво. Какви летци са те?
Re: Re:CTAHKO
Странджата написа:Нямаш спиране! Каква топ държава - ходехме до Румъния за тоалетна хартия, до Германия за тенджери, до Сърбия за ризи и шушляци. Коя соц. страна беше по-зле от нас - само великият СССР, защото с тях въртяхме търговийка - ние - домати, събирани от бригадири, те Запорожки, събирани от махмурлии.
Аз се чудя защо едва след 78-а започнахме да използваме тенджери вкъщи, а то е защото майка тогава ходи до ГДР. Дотогава бяхме на глинени гърнета. Даже на бала си бях с конопен чувал, с изрязана дупка за главата и пристегнат с канап в кръста, защото никой от нас не беше посещавал Югославия.
За това, че бяхме бедни, дори и от румънците след 80-а година
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
veselinsk написа:ohoboho написа:Ще плащам където трябва и колкото трябва, но аз на война няма да ходяЕле па в името на тая държава .. абсурд. Така че с половината ти аргументи абсолютно не съм съгласен.
Недай си боже да стане някаква война ще те пита някой дали искаш да воюваш. Ако съм аз лично ще ти пусна куршума като за дезертьор
Ти не е зле да се полекуваш малко.
- anihilator
- Контакти:
Казарма не военна подготовка да !
Re: Тема за политика - България
http://www.vesti.bg/bulgaria/sad/sydiia ... ne-6034518
Този съд трябва да бъде разформирован и основно почистен, според мен. Не е нормално за 3-4 месеца да бъдат освободени Председателят и тримата му заместници. Да има постоянно нещо недовършено в присъдите, вечно следствието и прокуратурата да са виновни, а сега да се окаже, че и съдия от този съд е следствен за документни измами. Не се сещам точно, но май и Веселина Янева бе освободена за големи нарушения
Вън СГС от съдебната система на България!
Този съд трябва да бъде разформирован и основно почистен, според мен. Не е нормално за 3-4 месеца да бъдат освободени Председателят и тримата му заместници. Да има постоянно нещо недовършено в присъдите, вечно следствието и прокуратурата да са виновни, а сега да се окаже, че и съдия от този съд е следствен за документни измами. Не се сещам точно, но май и Веселина Янева бе освободена за големи нарушения
Вън СГС от съдебната система на България!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
SANSIRO7 написа:veselinsk написа:ohoboho написа:Ще плащам където трябва и колкото трябва, но аз на война няма да ходяЕле па в името на тая държава .. абсурд. Така че с половината ти аргументи абсолютно не съм съгласен.
Недай си боже да стане някаква война ще те пита някой дали искаш да воюваш. Ако съм аз лично ще ти пусна куршума като за дезертьор
Ти не е зле да се полекуваш малко.
Охо, още едно потенциално дезертьорче от бойното поле