Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Знаете ли, кой ще е най-големият удар по ЦСКА след всички, които получиха? И Титан да почне да финансира Левски 

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- t0bl3ro_bg
Мениджърът на Челси Роберто ди Матео е получил ултиматум от собственика на клуба Роман Абрамович да спечели предстоящите два мача, ако иска да запази поста си.
Айде започна се .. - смяна, смяна !
Айде започна се .. - смяна, смяна !
Каква връзка имат войните с Лопес? На мен ми е приятно чужденец да окаже нужното уважение на България! А това дали ще показва знамена в Полша и Румъния не ме интересува. Тя вдигна българския трибагреник и това е радост за мен. Не много чужденци го правят.
А иначе - позьорщина ли беше когато Monowar пяха българския химн? Сигурен съм, че вече са го забравили!
А иначе - позьорщина ли беше когато Monowar пяха българския химн? Сигурен съм, че вече са го забравили!
[center]1914[/center]
Без име написа:Каква връзка имат войните с Лопес? На мен ми е приятно чужденец да окаже нужното уважение на България! А това дали ще показва знамена в Полша и Румъния не ме интересува. Тя вдигна българския трибагреник и това е радост за мен. Не много чужденци го правят.
Първо на първо има разлика между трибагреника и химна, макар че аз никога не съм се кефел и на това. Второ на второ не е никакво уважение към знамето да се омотаеш в него все едно е някакъв незначителен парцал. И връзката между войните и Лопез е въпросният флаг.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Соци Боц

- ivailopetkov25
Заложих си заплатата
Здравейте имах останали 120лева и ги сложих на 2 - 2 Чесли - и Ювентус , на точен ако ударя ще взема близо 1800 лева

Ексклузивна оферта само за българи - 50$ за онлайн покер без депозит.
аз съм ивайло борец ,мразя цигани ,и иси търся жена , работил съм като мотокар , в кариерата и последно охрана.
продавам и кокоши яица по 20 на ден на приемливи цени.
аз съм ивайло борец ,мразя цигани ,и иси търся жена , работил съм като мотокар , в кариерата и последно охрана.
продавам и кокоши яица по 20 на ден на приемливи цени.
Re: Заложих си заплатата
е а дано излезе
Ивайло я кажи какво стана с онзи анцунг дето Валери Божинов ти го е подарил 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
За жалост не мога да ти стискам палци, защото ми се иска Челси да бие. Като цяло равенството е доста логичен изход, но не съм сигурен дали ще се стигне отново до 2:2.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
Авторе, поздравления, че все пак успяваш да пишеш в промеждутъците на БАН-овете 

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!