NBA Season 23-24
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Season 23-24
Дончич е застанал мирно , стъпил здраво на двата крака с ръце отзад на кръста. Браун грубианина , връхлита приведен с топката и пак повтарям с предмишница и лакът удря словенеца. Това е ключов момент в мача. Сега съдиите на паркета и този спец отгоре са го свирнали - свирнали. Аз не съм много вещ , но знам , че тези които свирят дадено положение , онзи горе компетентния винаги е в тяхна защита и го потвърждава. Аз бих свирнал обратен фаул т.е. в полза на Дончич. След изгонването , Мавс , загуби мача с минимална разлика. Не подценявам победата на келтите !
- Drunken_Master
- Контакти:
Той може да е застанал мирно, ама е застанал мирно в последния момент, по тоя начин противниковият играч няма време за да го заобиколи и най-нормалното нещо е да се блъсне в него. Това е идентична ситуация с оная от финалите от 2018-а, когато свиреха нарушение на Джеймс срещу Кей Ди. Пак така. Пак Леброн се опита, да го чарджне, но го направи в последния момент и Змията се блъсна в него.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

На мен ли прави само впечатление , че Дончич и Irving на терена се разбират , но на пейката някакси странят помежду си и пазят известна дистанция.
sirius123 написа:На мен ли прави само впечатление , че Дончич и Irving на терена се разбират , но на пейката някакси странят помежду си и пазят известна дистанция.
Сигурно вземат пример от Майкъл и Скоти
Да разбирам , Скоти Пипън и Майкъл Джордан. Нещо повече в този аспект ?
sirius123 написа:Да разбирам , Скоти Пипън и Майкъл Джордан. Нещо повече в този аспект ?
Ами, чудесно взаимодействие на терена и не особено приятелски отношения извън него. Пипън беше разказал, че даже когато убиват бащата на Джордън не му е звънял за подкрепа. Но продължават да печелят заедно.
Единият крак на Дончич беше горе при изгонването му в третия мач, изобщо не беше заел стабилна позиция. Иначе не е кой знае какъв защитник, но другите му качества надскачат всеки недостатък в защита. Петият мач в TDGarden са чао ... Sweep-a не беше подходящ завършек.
Леевски, оле

- Drunken_Master
- Контакти:
То в тоя форум половината изобщо нямат понятие от правилата...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:То в тоя форум половината изобщо нямат понятие от правилата...
А тези , които свирят на паркета , винаги безгрешни !?
- Drunken_Master
- Контакти:
Кога съм писал, че са безгрешни? Нали точно това пиша, че ако реферите бяха стриктни щеше Дончич отдавна да е изгърмял с техническо.