Сектор Г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedSkin

Re: Сектор Г

Мнениеот RedSkin » 06 авг 2016 23:39

delqnski47 написа:Ако приемем че тия на последната снимка са грешници,то е справедливо да ги разкараме и от първите снимки. ;)
Тъпо мнение, тогава не сте се питали дали да преименуваме Литекс, и всички бяхме за единствения и истински ЦСКА.
А може сега вие да разкарате емблемата, да напуснете Армията и не претендирайте за историята на ЦСКА, щото нямате нищо общо с ЦСКА ! Вие сте отделен клуб, с чужди лицензи и дружества.

гражданин от село написа:По време на мача по ТВ-то съвсем друга картинка показваха от сектора, та въпроса е дали това не е доста преди началото на мача и един нескопосан опит за манипулация и провокация.Да не говорим за сезона, през който се провеждат двата мача и значението, което имат тогава и сега.

Това е при излизането на футболистите. Наистина сектора беше по-пълен по време на мача, но голяма разлика нямаше. Сектора си остана РЕХАВ ;)

Ама нали 99.9% са зад ГМО-то, другите сме една шепа :lol:
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 06 авг 2016 23:53

Ето ви снимка от НОВАТА фейсбук страница на сектор "ГГ" :lol:
https://www.facebook.com/FanClubSectorG ... =3&theater
Все сте си толкова, бедни душици!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 авг 2016 23:55

RedSkin написа:
delqnski47 написа:Ако приемем че тия на последната снимка са грешници,то е справедливо да ги разкараме и от първите снимки. ;)

Тогава вие разкарайте емблемата, измитайте се от Армията и не претендирайте за историята на ЦСКА, щото нямате нищо общо с ЦСКА !

гражданин от село написа:По време на мача по ТВ-то съвсем друга картинка показваха от сектора, та въпроса е дали това не е доста преди началото на мача и един нескопосан опит за манипулация и провокация.Да не говорим за сезона, през който се провеждат двата мача и значението, което имат тогава и сега.

Това е при излизането на футболистите. Наистина сектора беше по-пълен по време на мача, но голяма разлика нямаше. Сектора си остана РЕХАВ ;)

Ти наистина ли мислиш, че в разгара на отпускарския сезон и начало на първенството ще има толкова хора, колкото в работния годишен цикъл?Да не говорим, че сега е един от многото мачове през сезона вече в елита с непретенциозен отбор и не се очакваше някаква драма.Другият мач беше 1/2 финал за КБ на България на отбор от В група и емоциите и хъса бяха съвсем други, така че не може да се сравняват двата мача.Какви заключения ще правим като сравним, че на мач еди къде си с еди кой си една година сме били повече, а друга по-малко?Имахме предостатъчно агитка за този мач.

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 07 авг 2016 00:05

гражданин от село написа:
RedSkin написа:

Тогава вие разкарайте емблемата, измитайте се от Армията и не претендирайте за историята на ЦСКА, щото нямате нищо общо с ЦСКА !

Ти наистина ли мислиш, че в разгара на отпускарския сезон и начало на първенството ще има толкова хора, колкото в работния годишен цикъл?Да не говорим, че сега е един от многото мачове през сезона вече в елита с непретенциозен отбор и не се очакваше някаква драма.Другият мач беше 1/2 финал за КБ на България на отбор от В група и емоциите и хъса бяха съвсем други, така че не може да се сравняват двата мача.Какви заключения ще правим като сравним, че на мач еди къде си с еди кой си една година сме били повече, а друга по-малко?Имахме предостатъчно агитка за този мач.

Първите снимки дето качих, са от мача с Берое 2-3 кръг през 2013, същия период като сега(Там сме повече). Миналата година, за разлика сега от първи кръг със Славия, срещу Струмска Слава, пак бяхме много повече. Значи сега, след като всичко свърши, вече всичко е розово, направиха това, което искахте и сте по-малко от колкото бяхме преди?
Не можете да кажете, че били 5% тия дето не припознаваме. Това че нямаме толкова неща за които да пишем, не ни прави една шепа, докато при вас има ентусиазъм, за 5-та титла, бой над говедата, успешни участия в Европа, изграждането на УЛТРА МЕГА ГИГА СУПЕР МОДЕРЕН СТАДИОН и си мислите, че сте 99.9. Напротив нещата са към 50/50.

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 07 авг 2016 00:08

Ама сега, само недей да ми казваш "Ще ви видим вас в "А" окръжна", защото поне аз и там няма да ходя, не заради друго, просто докато това ГМО(ЦСКА-София) съществува, на мач няма да отида повече, на който и да е било. Няма смисъл от разделение, но няма и да спра да ви сипвам доволно(на припознавачите), а вие да нямате как да ми отговорите. 8-)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 авг 2016 00:13

RedSkin написа:
Тъпо мнение, тогава не сте се питали дали да преименуваме Литекс, и всички бяхме за единствения и истински ЦСКА.
А може сега вие да разкарате емблемата, да напуснете Армията и не претендирайте за историята на ЦСКА, щото нямате нищо общо с ЦСКА ! Вие сте отделен клуб, с чужди лицензи и дружества.

Аз не претендирам за нищо и не обвинявам никого.Но не мога да разбера за какво се обвиняват привържениците на ЦСКА-София при положение че ако трябва да бъдат обвинявани фенове за състоянието на даден клуб(нещо,което е пълна глупост да се прави),то трябва да бъдат обвинени всички фенове на ЦСКА в крайна сметка.Факт е че не се взеха мерки за стабилизирането на ЦСКА от феновете тогава когато трябваше.А под ''когато трябваше'' визирам периодите в които се трупаха дълговете на отбора.Тогава всички бяхме ''фенове на ЦСКА'' и бяхме ''на едно мнение срещу критиците и провокаторите'',а сега ''изведнъж'' една част от феновете прехвърлят цялата вина върху другите.Защо?Всички са еднакво виновни в крайна сметка.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 авг 2016 00:17

RedSkin написа:Ама сега, само недей да ми казваш "Ще ви видим вас в "А" окръжна", защото поне аз и там няма да ходя, не заради друго, просто докато това ГМО(ЦСКА-София) съществува, на мач няма да отида повече, на който и да е било. Няма смисъл от разделение, но няма и да спра да ви сипвам доволно(на припознавачите), а вие да нямате как да ми отговорите. 8-)

Ти ще храниш едната част,а тя ще ти отвръща подобаващо,докато истинските виновници си пият бирата и не им дреме.Все повече започвам да се убеждавам че IQ-то на един средностатистически български фен е колкото на четвърт маруля...ако трябва да бъда така болезнено откровен. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 07 авг 2016 00:27

RedSkin написа:

Нема и толко :!: :idea:

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 07 авг 2016 00:38

delqnski47 написа:
RedSkin написа:Ама сега, само недей да ми казваш "Ще ви видим вас в "А" окръжна", защото поне аз и там няма да ходя, не заради друго, просто докато това ГМО(ЦСКА-София) съществува, на мач няма да отида повече, на който и да е било. Няма смисъл от разделение, но няма и да спра да ви сипвам доволно(на припознавачите), а вие да нямате как да ми отговорите. 8-)

Ти ще храниш едната част,а тя ще ти отвръща подобаващо,докато истинските виновници си пият бирата и не им дреме.Все повече започвам да се убеждавам че IQ-то на един средностатистически български фен е колкото на четвърт маруля...ако трябва да бъда така болезнено откровен. ;)

Все ми е тая, аз от провинцията, как да спася ЦСКА, когато е трябвало? Ходех на мачове, каквото и да става, не само при победи... плащал съм си пътя, шалове, тениски, билети ВСИЧКО.
Виж сега, миналото си е миналото. Малоумно е да се плащат стари дългове и да се оздравява ПФК-то.
Ама защо тези припознавачи, избраха този вариант с Литекс? Защо точно този долен мутренски модел? Дето държавата в лицето на ББПП(дето после му ръкостискат ръцете от една "неплатена" фракциика) и БФС направиха всичко възможно, като закриха всички стари закони, само и само да върнат някакъв отбор ЦСКА-София, ама с лицензите и дружествата на Чавдар+Литекс. Е кое от това е ЦСКА, кое от това се е случвало в миналото, като толкова пъти дават примери със ЦСКА-Септемврийско знаме, ЦФКА Средец?? Кое е общото? СРАМ, СРАМ, СРАМ за нас!!!
Ей тези малоумни припознавачи са в основата на цялата помия. Ти го плюеш, то си мисли, че го вали...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 авг 2016 00:43

Що бе, аз един път съм припознал череповото ЦСКА през 1999г., което се отказа да наследи оригинала, заради 2млн. лв., що да не припозная пак ново АД вече, заради 25млн. лв. или теб те смущава сумата? :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”