ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Мнениеот dreben23 » 19 фев 2013 18:01

Тоя има контузия, затова ни го подхвърлят- да го излекуваме :lol: http://www.thenational.ae/sport/footbal ... ts-lacombe

Наемът с Ал Васъл е изтекъл, но пише, че Замалек няма право да го ползват до края на сезона, Може да играе чак през юни, затова може би иска да дойде при нас. Последния месец обаче не е играл заради контузия и са го подменили. От Замалек са отправили запитване към ФИФА дали могат да направят изключение и да го картотекират преди 3-4 дни. Явно не може...

Това се казва футболист, гледайте само:[offtopic]http://www.youtube.com/watch?v=fV0gTesOy7A :)[/offtopic]

[offtopic]http://www.youtube.com/watch?v=QPAU-icWsK8 И музичката хубава! :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 фев 2013 19:31

Впечатляваща левачка има, а и мота половин отбор + вратаря. :lol: http://www.youtube.com/watch?v=A6QrBw3pLKU
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 фев 2013 20:38

Никъв шанс да дойде.... :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 21 фев 2013 12:37

Трябва да вземем опорен халф! Анисе не се представя добре на този пост! Защитата също ни е доста слаба! С играта от вчера няма как да влезем в тройката! Отбора няма никакво лице, разчита се на изчистени топки и центрирания към Камбуров! Дано вчерашния мач е бил някакъв фарс и отбора да покаже друго лице срещу Литекс!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 фев 2013 14:22

Шикабала е играч от високо ниво. Ще стане голмайстор на А група с лекота.

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 06 мар 2013 17:14

Pichichi написа:Палермо са наясно вече че ще са на загуба от Варела, така просто се опитват да ограничат загубите. Освобождават
се от заплатата му и се надяват да се докаже в БГ откъдето след трансфер да избият някакви пари. Нали се сещаш че за да
го преотстъпят на Ботев Вр никой не го е искал дори във втора и трета дивизия в Италия.

И какво стана сега? Варела дето никой го не иска по втора и трета дивизия ви е най-добрия играч и то с класи над "звездичките" ви Платини и Анисе! А нали се сещаш, че беше в Ботев, защото тогава президент на Ботев беше един от най-известните и големи италиански мениджъри? Големи капацитети сте на Армията и логично скоро титла няма да видите - защото всички сте ей такива като тоя мислител!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 06 мар 2013 17:41

На мен ми писна да ме сравнявате с хора, които пишат неадекватни мнения. Говорите за вероятно над милион характери като за 1. Съобразявайте се малко какви глупости пишете, че ми писна да ме обвиняват, а и не само мен, че всички ЦСКА-ри сме такива и такива, щото един бил такъв.

Аз като кажа нещо на нашите "доброжелатели", привърженици на други отбори естествено отнасям някакъв безпричинен бан.

П.С. Не точно безпричинен, по-скоро като затапиш некой умен модератор, или фен на "любимия" им отбор.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 мар 2013 21:08

botev1921 написа:
И какво стана сега? Варела дето никой го не иска по втора и трета дивизия ви е най-добрия играч и то с класи над "звездичките" ви Платини и Анисе! А нали се сещаш, че беше в Ботев, защото тогава президент на Ботев беше един от най-известните и големи италиански мениджъри? Големи капацитети сте на Армията и логично скоро титла няма да видите - защото всички сте ей такива като тоя мислител!

Аз затва пиша, без да мисля. :lol:

Варела ще се види реално след 2-3 мача дали става за нещо, защото засега ми се струва, че е доста слаб! Нюаджи, ако сте забелязали поведението му срещу Войводина, в момента в който му се развика някой от публиката следва грешка след грешка. Това момче има добри качества, но трябва да се абстрахира от виковете на публиката! И докато срещу сърбите показа добри неща, преди да го нарочат феновете (после грешеше непрекъснато, аз го забелязах), срещу Литекс и той не пипна топката, също както Камбуров и Платини, които не можеха да направят дори един нормален финт. На Варела му трябва малко време да покаже какво може... Само че кой го топли като всичко свърши да ми показват какви таланти имат! :cry: Единствено е по-възпитано момчето от нашите- това е разликата. :) Този мач за мен определено остава в графа съмнителни заради цялостното поведение на всичките ни играчи, но това си е мое виждане. ;) Ще видите, че в следващите мачове ЦСКА ще играе по друг начин, поне се надяваме. :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 мар 2013 13:27

Марки подписва с Локо сф, отлитаме и за купата! :cry:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 07 мар 2013 13:39

dreben23 написа:Марки подписва с Локо сф, отлитаме и за купата! :cry:

Не е сигурно още ,че ще подпише.

Върни се в “ЦСКА”