Adramelech написа:Много ми е чудно, ако феновете решат да гледат през мрежата дали ще се води нарушение или не :D
Не би трябвало да има проблем, дори напротив трябва Баждеков да нареди специално за този мач да се махне мрежата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Adramelech написа:Много ми е чудно, ако феновете решат да гледат през мрежата дали ще се води нарушение или не :D
Левски или Смърт!!! написа:Adramelech написа:Много ми е чудно, ако феновете решат да гледат през мрежата дали ще се води нарушение или не :D
Не би трябвало да има проблем, дори напротив трябва Баждеков да нареди специално за този мач да се махне мрежата!И де гледа спокойно мача!
rare написа:Купата на България е турнир, администриран от Професионалната футболна лига, а не от БФС.Няма как да ни накажат или да ми забранят да гледам мач под егидата на друг орган![]()
![]()
Нека да ни накажат за мача с Монтана
BadBoy написа:Тогава червения картон на Пелето и натрупаните жълти на Мюлдер не трябва да важат за този мач, нали така?
Adramelech написа:Много ми е чудно, на какво основание картоните получени в един турнир, важат и за друг (същото се отнася и за мачовете)? Все едно да получиш картон за ШЛ/ЛЕ и той да важи за А група или купата на България
Потребители, разглеждащи този форум: dimoto1, LoveAndPeace, Muaddib, noo, olfix, olimpi и 47 госта