Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 11 мар 2013 19:12

Adramelech написа:Много ми е чудно, ако феновете решат да гледат през мрежата дали ще се води нарушение или не :D

Не би трябвало да има проблем, дори напротив трябва Баждеков да нареди специално за този мач да се махне мрежата! :lol: И де гледа спокойно мача!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 11 мар 2013 19:59

Левски или Смърт!!! написа:
Adramelech написа:Много ми е чудно, ако феновете решат да гледат през мрежата дали ще се води нарушение или не :D

Не би трябвало да има проблем, дори напротив трябва Баждеков да нареди специално за този мач да се махне мрежата! :lol: И де гледа спокойно мача!

Това значи ли ,че няма да излъчват мача по телевизията? :roll:
Защото , ако не е така има и друг вариант-видеостена близо до мрежата. ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

rare
Контакти:

От къде на къде ще ни наказват?

Мнениеот rare » 11 мар 2013 20:22

Купата на България е турнир, администриран от Професионалната футболна лига, а не от БФС.Няма как да ни накажат или да ми забранят да гледам мач под егидата на друг орган :!: :!: :!:
Нека да ни накажат за мача с Монтана :idea:
Последна промяна от rare на 11 мар 2013 20:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 11 мар 2013 20:23

Дано лумпените, които вилняха в Пловдив се замислят как по-културните фенове сега няма да могат да си гледат мача нормално от трибуните, но жестоко се съмнявам!
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Re: От къде на къде ще ни наказват?

Мнениеот BadBoy » 11 мар 2013 20:23

Тогава червения картон на Пелето и натрупаните жълти на Мюлдер не трябва да важат за този мач, нали така?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 мар 2013 20:30

rare написа:Купата на България е турнир, администриран от Професионалната футболна лига, а не от БФС.Няма как да ни накажат или да ми забранят да гледам мач под егидата на друг орган :!: :!: :!:
Нека да ни накажат за мача с Монтана :idea:

Ставаше, колега, ама ако бяхме в Германия... ;) Тогава със сигурност поне картоните нямаше да важат. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 мар 2013 20:35

BadBoy написа:Тогава червения картон на Пелето и натрупаните жълти на Мюлдер не трябва да важат за този мач, нали така?

Според мен ще си важат.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 мар 2013 20:41

Важат, важат и двамата няма да играят.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 11 мар 2013 20:44

Много ми е чудно, на какво основание картоните получени в един турнир, важат и за друг (същото се отнася и за мачовете)? Все едно да получиш картон за ШЛ/ЛЕ и той да важи за А група или купата на България :roll:
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 мар 2013 20:50

Adramelech написа:Много ми е чудно, на какво основание картоните получени в един турнир, важат и за друг (същото се отнася и за мачовете)? Все едно да получиш картон за ШЛ/ЛЕ и той да важи за А група или купата на България :roll:

Това си е решение на федерацията, на доста места е така, ако не греша. Аз лично не виждам нищо лошо.
Само Левски!

Върни се в “Левски”