Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ventsi
Контакти:

Re: Честито ЛЕВСКАРИИИИИИИИИИ

Мнениеот ventsi » 01 юни 2009 14:37

честито и от мен,на всички фенове на ЛЕВСКИ от страната и извън нея.И успех в европа.

и две сини сърца бият в мадрид

ventsi
Контакти:

Re: Кои искате да бъде закупен от БГ пазара

Мнениеот ventsi » 01 юни 2009 14:45

peterx написа:Цачев, Табаков, може би Делев, к'ъв Камбуров, к'ъв Тодоров. Аман от застаряващи нереализирани "звезди"!

апсолютно вярно,имаме достатачно млади таланти.

и две сини сърца бият в мадрид

RED MAGIC
Контакти:

Re: Писмо до Гърция

Мнениеот RED MAGIC » 01 юни 2009 14:58

Уважаеми GoDDeadman,
пиша ти това писмо за да го препратиш на майка ти в Гърция.
Кажи и, че държвата ни е много зле! Полицията отвлича деца, помага на чужди народи, бие невинни хора, а управлението на страната е както е било винаги - катастрофално!
Кажи и да си дойде да гласува поне за парламентарните избори. Ако иска де. Все пак скоро "отбору на народу" ще бъде официално обявен за продаден на ДПС и Кооперативна банка.
Ако иска да продължават държавните протекции за Лефски, да не си идва! ДПС ще влезе в парламента и така Лефски шампион ще бъде докато закрият държавата.
Кажи и, че въпреки всичко, "турци сте" ще ехти към Сектор Г!
Кажи и, че ще продължи мачкането на ЦСКА от всякъде!
Кажи и, че обаче ЦСКА става още по-силен въпреки всичко! Не футболистите, не ръководството, не състава - а ЦСКА! Видовден ще дойде рано или късно! Всичко се връща на този свят! Сектор Б усеща ли това???
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

СинЕкстремист
Контакти:

Re: УЛТИМАТУМ

Мнениеот СинЕкстремист » 01 юни 2009 15:03

Cesc Fabregas написа:Не си прав.Такива като теб ги има само на Балканите и в Южна Америка,по белите страни никъде го няма тва!Нима там не е по-добре?

Абе ти май си живееш в някакъв свой измислен свят! Първо, защо мислиш, че в Южна Америка всички държави са "Бананови републики"? Това, че има такива, не означава непременно всички да са на това дередже. Чили, Аржентина и Уругвай например са си съвсем добре развити и уредени държави, които по нищо не се различават от някой европейски страни. Второ, ти май си единствения заблуден, дето си мисли, че тия неща не се случвали в "белите страни". В Италия да ти припомням ли какви неща се случиха през последните 2 години? А ако знаеш какви брутални побища се стават почти всеки кръг в едни от най-подредените европейски държави - скандинавските, няма да говориш такива глупости. Франция, Испания, Холандия, да ти припомням ли там преди 10-тина години как на една магистрала се клаха и тепаха с бухалки феновете на Аякс и Фейенорд? Достатъчно е, да напишеш в Гугъл нещо от сорта на: "фенове се биха в... я Холандия, я Франция, я Испания" и ще видиш какво ще ти излезне. При това само препечатаните в българските медии новини. Ако знаеш някой език, френски например, влизаш в Гугъл.фр и пишеш на френски това което те посъветвах или нещо от сорта на: "футболни хулигани се биха" и почвай да четеш, че да излезнеш от измисления си свят и да влезнеш в реалността. Дори в Англия и в Германия където законите за тия неща са най-строги пак се случват често инциденти. Полша, Чехия, Унгария... същата работа. Австрия, нищо по-различно. Впрочем, бих те посъветвал да се радваш, че тук нещата не са като в някой от любимите ти "бели държави", щото като те гледам как се оплакваш за нашата ситуация по-стадионите, ако застигнем някой европейски колеги сигурно ще оревеш света. Само преди 2-3 седмици феновете на Барселона се изтепаха с полицията при празнуването на титлата.

Ето ти малко кадри, от "белите страни" в които такива неща изооообщо не се случват, да те еба в "разбирача":

Ето това са белите австрийци и феновете на столичния Рапид, преди 2-3 години:

Изображение Изображение Изображение

Ето ти високоразвитите германци, мегаевропейците се забавляват на мач:

Изображение

Във Виена пак е било "цивилизовано", тук са се проявили феновете на Аустрия:

Изображение

Ех тези "бели страни" където такива работи не се случват... ех тези свръхцивилизовани германци които дори не знаят какво означава футболно хулиганство:

Изображение
Последна промяна от СинЕкстремист на 01 юни 2009 23:54, променено общо 2 пъти.
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 01 юни 2009 15:09

Много интересен коментар. Поздравявам автора му за креативността.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 01 юни 2009 15:21

RED MAGIC написа:Уважаеми GoDDeadman,
Кажи и, че държвата ни е много зле! Полицията отвлича деца, помага на чужди народи, бие невинни хора, а управлението на страната е както е било винаги - катастрофално!
Кажи и да си дойде да гласува поне за парламентарните избори. Ако иска де. Все пак скоро "отбору на народу" ще бъде официално обявен за продаден на ДПС и Кооперативна банка.
Ако иска да продължават държавните протекции за Лефски, да не си идва! ДПС ще влезе в парламента и така Лефски шампион ще бъде докато закрият държавата.
Кажи и, че обаче ЦСКА става още по-силен въпреки всичко! Не футболистите, не ръководството, не състава - а ЦСКА! Видовден ще дойде рано или късно! Всичко се връща на този свят! Сектор Б усеща ли това???

Драги ми RED MAGIC,
майка ми ако прочете какви вицове пишеш , доста ще се посмее.Майка ми,като морална личност, не смята че след като 8 години плаща данъци и осигуровки в друга държава и следователно няма принос към България, трябва да гласува.Това би било лицемерие и е патент на Доган.Колкото до това дали ЛЕВСКИ ще бъде продаден на някой си е просто хипотеза, а аз не смятам че трябва да коментирам неща които се случват в главата на някой си болен мозък.Въпрос на възпитание е кой и как и с какво поддържа своя отбор.Нали Дормуш Али Саид Ходжа- последния да затвори вратата.А цска освен да мачка циците на сервитьорките в чалга кръчмите задруго не става (поне този сезон).Колкото до кооперативна банка-според мен е собственност на краля или емира(не съм компетентен)на Оман.А човека си е мюсюлманин,но не и турчин.Това си е все едно да мразиш всички християни заради Томов.Нелогично е,нали???
П.С:Не искам да се заяждам с теб. Писмото ми имаше за цел да покажа абсурдите с които се сблъскваме всеки ден.А колкото до Левски и цска.... то се видя на терена
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 01 юни 2009 15:26

Ако не бяха ДПС да ви бяха пратили във В група... Но така е! Как ЦСКА става по-силен? Върна ви се на вас, като търсихте оправданията в съдии, бфс, уефа, фифа, световни конспирации и тн... Пак сте там където ви е мястото - в сянката на народната любов!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 01 юни 2009 15:28

GoDDeadman написа:

Драги ми RED MAGIC,
майка ми ако прочете какви вицове пишеш , доста ще се посмее.Майка ми,като морална личност, не смята че след като 8 години плаща данъци и осигуровки в друга държава и следователно няма принос към България, трябва да гласува.Това би било лицемерие и е патент на Доган.Колкото до това дали ЛЕВСКИ ще бъде продаден на някой си е просто хипотеза, а аз не смятам че трябва да коментирам неща които се случват в главата на някой си болен мозък.Въпрос на възпитание е кой и как и с какво поддържа своя отбор.Нали Дормуш Али Саид Ходжа- последния да затвори вратата.А цска освен да мачка циците на сервитьорките в чалга кръчмите задруго не става (поне този сезон).Колкото до кооперативна банка-според мен е собственност на краля или емира(не съм компетентен)на Оман.А човека си е мюсюлманин,но не и турчин.Това си е все едно да мразиш всички християни заради Томов.Нелогично е,нали???

Скъпи ми GoDDeadman,
след месец, като свършат изборите ще ви видя вас, като ви обяват новината. Как ще я приемете? Ваша си работа! И не ми казвай кой да затвори последен вратата. Не при нас са играли Мюмюн Кашмер, Джунейт Яшар, Четин Седула, Саид Ибраимов, Исмаел Иса...
...и аз не мразя! АЗ ОБИЧАМ! ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ И ЦСКА!
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 01 юни 2009 15:29

много готино писмо брат :idea:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 01 юни 2009 15:36

Red Magic,в момента ние сме шампиони, а вие 2ри.Нормално е едни да се радват, а други да страдат.Но просто за момент свали червените очила. PEACE
Благодаря на всички които оцениха хумора ми.Благодаря Ви
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

Върни се в “Архив”