ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Shaka » 23 ное 2015 10:12

Drunken_Master написа:
Teo написа:
onegavon написа:Нищо не се губи стига да се направи както трябва.
1. Седалището не се сменя и няма нужда ,просто се заявява стадион БА за пролетния полусезон или В.Левски,ако ще се правят ремонти.
2.Името наистина трябва да има връзка, но може да Се напише на фланелките ЦСКА с големи букви и отдолу с дребен и друг шрифт Литекс комерс да изглежда като реклама на спонсор.
3.Основните цветове първо могат много да се потъмнят към червеното или да се смени и използва резервен екип в бяло с червен кант също и черния.
4.Разберете ведъж завинаги няма сливане или придобиване между два клуба ФК ЦСКА не е футболен клуб и не членува в БФС така, че състезателно предимство няма.

На лято всичко ще се регулира окончателно и със седалище, и с името.

Всичко се губи, както и да се направи.
1. Сменяш седалището в София, просто НЕ МОЖЕ да се заяви БА на тоя изрод. Това е чужд клуб нямащ нищо общо с ЦСКА!
2. Колкото и да го сучеш ЦСКА-Литекс Микрева Поляна с цигански шрифт няма как да се получи нещо различно от китайски NO SENSE.
3. Пребоядисаното оранжево ще го виждаш всеки път когато се замислиш... то не може да бъде замазано с червено, петната ще си личат винаги отдолу.
4. Да, отдавна разбрах, че микренското джудже иска да унищожи един клуб, след това още един които е хегемона на България във футболно отношение и след това да създаде някакъв урод нямаш нищо общо със спортната история и слава на ЦСКА СОФИЯ.

На лято официално ЦСКА-Литекс-Микренска поляна започва мачовете си в Ловеч с обновен стадион (червен) и т.н.

Ако не се лъжа треньора на Литекс в едно от първите му интервюта се изпусна и каза,че "обединението е въпрос на време"...Сиреч - Ганчев е подготвял почвата.

Не съвсем, но точно това винаги е била целта на ГГ. Всички други варианти са били за замазване на очите.

Новият треньор на "Литекс" Лауренциу Регекампф призна пред медиите в Румъния, че една от причините, поради която е приел офертата на ловчанлии, е големият проект на Гриша Ганчев. Бившият халф е имал уговорка с ръководството на "оранжевите" да поеме тима им от декември, но от клуба са поискали това да стане по-рано.

"Собственикът на "Литекс" (б.р. - Гриша Ганчев) е купил и ЦСКА (София), който изпадна в трета дивизия. Когато спечелят промоция за професионалния футбол, вероятно "Литекс" ще се премести в София и ще се вложат още пари. Проектът е доста сериозен и участието в него повлия на решението ми", обясни Регекампф.

Така румънецът потвърди очакваното обединение между "червените" и "оранжевите", за което се говори от известно време...

http://www.segabg.com/article.php?id=763856
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Мнениеот Layne Staley » 23 ное 2015 10:16

Написах го под статията, да си го напиша и тука:
Не знам какво е била тая среща и какво са си дрънкали на нея, ама да си спомним че преди месец-два на Армията всички бяха против този вариант. Аз съм твърдо против такова сливане!!! То това даже няма да е сливане, а просто местене на Литекс в София - нищо друго! И ЦСКА умира! И трябва да призная, че сините фенове в случая са прави да ни бъзикат. И преди да ми се нахвърлят тези които подкрепят този вариант с Литекс, нека си представят тази ситуация ако се случи на Левски - примерно Левски с много дългове, примерно на Киро гела му писва от Разград и решава да ги спасява като мести Л-ц там ... и ги кръщава Левски... Примерно!
Колко от вас ще кажат че е справедливо и честно, и че това ще е Левски? Нещо не се получава, нали?
Жалко и болно е, че много наши фенове подкрепят този вариант, само и само да се върнем час по-скоро в тая А-група, без да съзнават какво коства този вариант.
А за Офанзива никога не са ми били любимци, ама тоя път БРАВО!!!
P.S. Извинявам се че намесих Левски, ама за по-добър пример не се сетих.
ЦСКА не е литекс!!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 ное 2015 10:20

Layne Staley написа:Написах го под статията, да си го напиша и тука:
Не знам какво е била тая среща и какво са си дрънкали на нея, ама да си спомним че преди месец-два на Армията всички бяха против този вариант. Аз съм твърдо против такова сливане!!! То това даже няма да е сливане, а просто местене на Литекс в София - нищо друго! И ЦСКА умира! И трябва да призная, че сините фенове в случая са прави да ни бъзикат. И преди да ми се нахвърлят тези които подкрепят този вариант с Литекс, нека си представят тази ситуация ако се случи на Левски - примерно Левски с много дългове, примерно на Киро гела му писва от Разград и решава да ги спасява като мести Л-ц там ... и ги кръщава Левски... Примерно!
Колко от вас ще кажат че е справедливо и честно, и че това ще е Левски? Нещо не се получава, нали?
Жалко и болно е, че много наши фенове подкрепят този вариант, само и само да се върнем час по-скоро в тая А-група, без да съзнават какво коства този вариант.

[offtopic]Защо се извиняваш за Левски? Снощи на срещата само за Левски се е говорило.[/offtopic]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 ное 2015 10:23

Добре си се сетил ! Ето има го във волейбола Левски Бола Бола с 20 фена . В Баскетбола също , въпреки наличието на Тити.... с 25 фена . Кой ги припознава тия уродчета . Баскетбола е докаран дотам от врътки , че да няма национален отбор втора година и футбола върви стремително натам с тия връткалници !

Даже Левски Бола е трето или четвърто поколение урод и кой го гледа това уродче ?! Вчера на мача Гладиаторите на Сашо Попов , дето 4 години не са взимали заплати се разправиха набързо с Болата , а миналата седмица биха и четирикратните шампиони от Марек . Нима Сашо Попов , чийто баща е Академик от БАН , не можеше да се сети да прави врътките на Заможния, Тити , Данчо Лазаров , а ??? А предпочете да си плаща като поп 700 000 на НАП и момчетата му да играят за без пари четири години и половина ?!
Последна промяна от Beladona на 23 ное 2015 10:33, променено общо 1 път.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 ное 2015 10:31

W84me написа:
1. Седалището не се сменя и няма нужда ,просто се заявява стадион БА за пролетния полусезон или В.Левски,ако ще се правят ремонти.
2.Името наистина трябва да има връзка, но може да Се напише на фланелките ЦСКА с големи букви и отдолу с дребен и друг шрифт Литекс комерс да изглежда като реклама на спонсор.
3.Основните цветове първо могат много да се потъмнят към червеното или да се смени и използва резервен екип в бяло с червен кант също и черния.
4.Разберете ведъж завинаги няма сливане или придобиване между два клуба ФК ЦСКА не е футболен клуб и не членува в БФС така, че състезателно предимство няма.

Мале колко се радвам, че не съм привърженик на този Франкенщайн... Ако това го мислиш наистина, и наистина ще подкрепяш такова изчадие значи си много болен тип и целия "морал", който проповядвате уж, отива в канала!

И аз много се радвам че не си привърженик на ЦСКА,а специално левскар да ми говори за морал е смешно,ако имаше морал и еднакви критерии към всички отбори от страна на БФС,Вие трябваше да сте при аматьорите заедно с ЦСКА и Локомотив Сф.Да не говорим колко морално Ви вкарват Виваком за главен акционер.А това че левскарите са най-притеснени за историята на ЦСКА,за идентичността на клуба е най-добрия знак че ЦСКА върви в правилна посока.Няма да Ви направим кефа да ритаме още по селските групи,връщаме се в професионалния футбол и тогава ще видите кон боб яде ли.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 ное 2015 10:35

Живата история на ЦСКА - директорът на музея Алек­сандър Манов, засвидетелства пълна подкрепа към плановете на Гриша Ганчев. Той бе на сре­ща с бизнесмена по-рано през седмицата, когато в Литекс Тауър отидоха ветерани на ар­мейците.

"Напълно съм убеден, че г-н Ганчев беше много открит пред ветераните. Даде много светли перспективи. Каза, че ще се сродим с Литекс. Това за мен е най-удобното нещо. Как­во лошо има, ако отборът се казва ЦСКА-Литекс например? Литекс е една фирма, при това много голяма. Това е и желание­то на г-н Ганчев, който е много убедителен в своите изказва­ния и перспективи. И това не е случайно, защо­то се знае, че г-н Ганчев от мно­го време е фен на ЦСКА. Опти­мист съм за бъдещето на клуба. Цял живот съм бил голям опти­мист и за това вече съм на 87 години", заяви Манов пред Bulgaria on Air.

Тоя луд ли е бе ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 ное 2015 10:37

Beladona написа:

Добре си се сетил ! Ето има го във волейбола Левски Бола Бола с 20 фена . В Баскетбола също , въпреки наличието на Тити.... с 25 фена . Кой ги припознава тия уродчета . Баскетбола е докаран дотам от врътки , че да няма национален отбор втора година и футбола върви стремително натам с тия връткалници !

Стига приказва глупости,волейболния и баскетболния отбор на Левски от доста години нямат кой знае колко фенове,а и класата им падна,но ако им подсвирне Тити и футболните фенове веднага ще напълнят залата,та даже там и шах да се играе.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 ное 2015 10:37

Drunken_Master написа:
Живата история на ЦСКА - директорът на музея Алек­сандър Манов, засвидетелства пълна подкрепа към плановете на Гриша Ганчев. Той бе на сре­ща с бизнесмена по-рано през седмицата, когато в Литекс Тауър отидоха ветерани на ар­мейците.

"Напълно съм убеден, че г-н Ганчев беше много открит пред ветераните. Даде много светли перспективи. Каза, че ще се сродим с Литекс. Това за мен е най-удобното нещо. Как­во лошо има, ако отборът се казва ЦСКА-Литекс например? Литекс е една фирма, при това много голяма. Това е и желание­то на г-н Ганчев, който е много убедителен в своите изказва­ния и перспективи. И това не е случайно, защо­то се знае, че г-н Ганчев от мно­го време е фен на ЦСКА. Опти­мист съм за бъдещето на клуба. Цял живот съм бил голям опти­мист и за това вече съм на 87 години", заяви Манов пред Bulgaria on Air.

Тоя луд ли е бе ?

Сашо Манов не го слуша главата вече... :idea: Не може да прецени кое е лошо и кое е добро за ЦСКА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 ное 2015 10:38

peliforewer написа:
W84me написа:

Мале колко се радвам, че не съм привърженик на този Франкенщайн... Ако това го мислиш наистина, и наистина ще подкрепяш такова изчадие значи си много болен тип и целия "морал", който проповядвате уж, отива в канала!

И аз много се радвам че не си привърженик на ЦСКА,а специално левскар да ми говори за морал е смешно,ако имаше морал и еднакви критерии към всички отбори от страна на БФС,Вие трябваше да сте при аматьорите заедно с ЦСКА и Локомотив Сф.Да не говорим колко морално Ви вкарват Виваком за главен акционер.А това че левскарите са най-притеснени за историята на ЦСКА,за идентичността на клуба е най-добрия знак че ЦСКА върви в правилна посока.Няма да Ви направим кефа да ритаме още по селските групи,връщаме се в професионалния футбол и тогава ще видите кон боб яде ли.

Хахахаха ! Кой ще ти го гледа тоя професионален футбол ?! Понеже вече сме от различните страни на Барикадата наречена урод Микре , ще си позволя пак да позная , че на следващият мач на Армията сте само Животни, Издърпания за долна джука при раждане , дани тъпото и Записа ! Максимум 200 човека !

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 ное 2015 10:40

peliforewer написа:
Beladona написа:

Стига приказва глупости,волейболния и баскетболния отбор на Левски от доста години нямат кой знае колко фенове,а и класата им падна,но ако им подсвирне Тити и футболните фенове веднага ще напълнят залата,та даже там и шах да се играе.

Явно ти приказката за Лъжливото овчарче не си я слушал като малък ....напълно в реда на нещата .

ПП Прочети това :Даже Левски Бола е трето или четвърто поколение урод и кой го гледа това уродче ?! Вчера на мача Гладиаторите на Сашо Попов , дето 4 години не са взимали заплати се разправиха набързо с Болата , а миналата седмица биха и четирикратните шампиони от Марек . Нима Сашо Попов , чийто баща е Академик от БАН , не можеше да се сети да прави врътките на Заможния, Тити , Данчо Лазаров , а ??? А предпочете да си плаща като поп 700 000 на НАП и момчетата му да играят за без пари четири години и половина ?!

Върни се в “Архив”