Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: хайде сега наско сираков да се връща в левски!!!
... то хубаво ,ама от всички хора които са били на пост изпълнителен директор по спортните въпроси в БГ само Наско има опит в международните мачове , пък бил той и печален на моменти ... не е лошо да се замислят някой хора по въпороса , пък и за селекция е време щото пак ще стане квото стана миналата година ... не че се е свършил света , но ако официално няма да гоним нищо в европа то поне да не се явяваме - поне срама ще е по малко ... щото онези червени прасенца само това чакат .. и за жалост факта че са много много по зле от наште , не топли понякога ... тъй де .. мисълта ми е че Боримиров е меко казано зелен за в Европа в сравнение със стария апаратен лъв Сираков , въпреки че разликата в годините да не им е толкова голяма .. ако се върне все ще от полза си мисля .. иначе честита титла на всички ... само Левски 

Re: Честито ЛЕВСКАРИИИИИИИИИИ
Честита титла на всички свестни фенове на Левски!Най-малко слабият отбор е слабото ни първенство стана шампион!Пожелавам ви успехи в ЕКТ!Дано да не добавям още една дата в подписа си 

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Re: Искам да ви питам за една песен
Бони еМ.Bad rivers of Babylon.Oтвсякъде може да я изтеглиш,Ю туб или вибокс7.
Само Черно море.
Re: От къде могат да се източат песни за Левски?
СинЕкстремист написа:vesodoc написа:Моля помогнете!
Има ли някой идея откъде мога да си източа песни на нашата агитка за Левски?
Но не само днешните, а и по-стари - за Гунди, за 7 на 2 и т.н.
Благодаря за помощта!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ ЗА ТИТЛАТА!!!!!
Виж тукhttp://www.ultraslevski.org/songs.htm
Огромно БЛАГОДАРЯ и от мен.
Честита титла на всички ЛЕВСКАРИ
И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ, И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
vesodoc написа:Моля помогнете!
Има ли някой идея откъде мога да си източа песни на нашата агитка за Левски?
Но не само днешните, а и по-стари - за Гунди, за 7 на 2 и т.н.
Благодаря за помощта!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ ЗА ТИТЛАТА!!!!!
Сещам се за едно място... мога само на уше да ти го кажа

Re: Класата на сегашния отбор на Левски
EEeeeeeee,eeeeee ама много ви се моля без някви пенсии на герена като Янев , Кривия моля моля нали ше тича в Европа 70мин и ше издъхне на терена .. моето мнение е първо никва трениьоркса смяна за сега , не е момента и ше стане страшно
,към 'син екстремист' пич- я си помисли кое е по важно парите от 1/8 в лига европа или срамно спечелена (благодарение на ЦСКА ) титла и отпадане още в самото начало за Европа ?? Велев не става това е ясно и на кучетата пред Герена но не е сега момента да го махаме . Второ определено трябва да има чистка .. ГОЛЯМА да се заложи на младите , и да се купят класни играчи Батков да поопразни джобовете ние ше му върнем парите с билетите , а отбора като влезне в шампионската лига . Мисля че ако сега не се купят играчите то няма смисал да ходим в Европа с големите торби ... ше си отпаднем отново от БАТЕ 

- metodito
- Контакти:
Re: Класата на сегашния отбор на Левски
Я и аз да постна тука.
Първо, честито, братя! Не знам защо, но имах усещане, както много народ, че Литекс ще е шампион. Не заради Овчито (говоря за началото), а заради "оня с отрязаните пръсти" (така и не разбрах Дебелия мустак к'во искаше да каже с това за Мъри). цска, не ги броя за живи отдавна. На Велев му вярвах, че може да ни направи шампиони (ма вярвах и също така, че може да отстрани Жилините), поне си личи, че му пука за синьото, а не е поредния наемник. Не ставал за треньор. То за колко неща не става сума ти и народ ма се справят. Шампионската лига забравете, че ще я вземем. Ще го видим в евротурнирите. Тук трябва да кажа, че също имам едно дразнещо под лъжичката усещане - неприятно. Дано пак ме излъже предчувствието.
. Мислите ли, че един чужденец, ще забележи Цачев , например и, че ако е сърбин например, няма да сложи на негово място някой негов сънародник, който му е я кум я сват, па между другото и футбол играе. Велев и класа - рано е да се каже. А относно отбора - та той още няма стил. Камо ли класа. Тасевски, Жо, Рабех, Гонзо, Цачев (!), Петков - според мен са класни футболисти, поне за грандовете в Източна Европа - всеки един от тях. Бистрон, Зе, Гаджев - така и не мога да разбера кога играят, като играят кво точн играят. Соареш прави смешни всички защитници в България, взе да вкарва голове, ма все още ми се губи нещо в някои от мачовете. Може би е от възрастта му. Как да е . Сигурен съм, че няма да разберем как ще играе след две - три години, 'щото Батков ще го продаде при първата сносна анадолска оферта от някой негов авер, пишман - мениджър. Сърмов - срещу него една голяма въпросителна. То тоя човек не може да ходи правилно, камо ли да тича. Но едно признавам, че влиза мъжки в единоборствата и ако трябва да си заложи главата пред крака на някой, за да не вкара гол го прави веднага. Мъжко момче е. Ако дойде някой тренер и му каже к'во точно да прави... кой знае. И стигам до Живко и Бижутера. Много ми се иска Живко да е новия Топчо. Бил дупка, не знам що и т.н. Ми той и Пуйол като реши да се дъни в някой мач, няма спирка, ама като играе - играе, нали? Бижуто...
То т'ва за него - забавник един такъв. Жалко, че го продадоха, трябваше да си е в Левски. Тука му е мястото. Само, заради едно изпълнение на двеста като това срещу Марсилия. На мен поне ми пълни душата. Мирише на футбол, както казват, ма и малко старческа миризма вече почва да се носи. Па дано греша и да играе, колкото ддо Боре и то в Левски. И последно - относно класата и стила. Нали знаете, защо отбори като Франция и Германия играят трудно срещу нас. Никаква постройка, никаква дисциплина. Левия бек търчи напреде, тарана седи в центъра и рита нанякъде, крилото се връща все назаде и накрая...Иванков вкарва гол. А те по тея ширини не го разбират това. Надяват слушалките и слушат указанията на треньора: "Сега с левиякрак напред, а сега подай. Спри. Поеми си въздух. Ако си вкарал гол се зарадвай" Та Левски постига онази перфеектна хаотична подреденост, с която бихме и франсето и дойча.
Аре, хвала!
Първо, честито, братя! Не знам защо, но имах усещане, както много народ, че Литекс ще е шампион. Не заради Овчито (говоря за началото), а заради "оня с отрязаните пръсти" (така и не разбрах Дебелия мустак к'во искаше да каже с това за Мъри). цска, не ги броя за живи отдавна. На Велев му вярвах, че може да ни направи шампиони (ма вярвах и също така, че може да отстрани Жилините), поне си личи, че му пука за синьото, а не е поредния наемник. Не ставал за треньор. То за колко неща не става сума ти и народ ма се справят. Шампионската лига забравете, че ще я вземем. Ще го видим в евротурнирите. Тук трябва да кажа, че също имам едно дразнещо под лъжичката усещане - неприятно. Дано пак ме излъже предчувствието.

Аре, хвала!

За Бижутера и малкото бижу
Не се струва да се коментира измъчения мач.
По интересни бяха емоциите след мача.
Най ошашавено беше малкото на Йовов. Тате не можа да вкара, Левски не можа да бие а всички се радват???
А между другото Йовов ми хареса. Не вкара но за да се целят гредите също трябва майсторство. Когато той е на терена има зрелище, има емоции.
По интересни бяха емоциите след мача.
Най ошашавено беше малкото на Йовов. Тате не можа да вкара, Левски не можа да бие а всички се радват???
А между другото Йовов ми хареса. Не вкара но за да се целят гредите също трябва майсторство. Когато той е на терена има зрелище, има емоции.
- POPCORN
- Контакти:
хахах как се нервят леко бе ще получите тука някой удар докато си пишете
Вие сте си виновени че се връзвате!

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
Re: За Бижутера и малкото бижу
то че има емоции има ама нали по-добре да са полужителни а не такива.защотот с перник не е фатално ама ще дойде мач з аШампионската лига и вместо последната минута да вкара и да влезнете, ще е бие в гредата.Стана му навик нещо 

Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !