Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Аз така или иначе, до към 1-2 ще се наложи да съм на работа! Не, че някой ще дойде в това време, ама знае ли човек?! После вече от домашния комп! Това за темата е интересно! Досега ни защитават левскари, време е и червеният лагер да започне! Но аз лично няма да съм доволен, ако във втория пролетен кръг има по-малко от три "анесита" във вратата на червените!!! ))))))
subzero написа:Да вземем да пуснем тема"Левски дължи 100 000 евро за Старокин" да си починем от Анисето!!![]()
Твърдо НЕ. Ще си объркаме логиката, приятелите и неприятелите...Когато оправим Анисе-то - ще си търсим парите от Тюн за Дуду.
[offtopic]Пък ако ще и да са платили и последното пени за него. Трябва да опипаме почвата и там...[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
kartago написа:Аз така или иначе, до към 1-2 ще се наложи да съм на работа! Не, че някой ще дойде в това време, ама знае ли човек?! После вече от домашния комп! Това за темата е интересно! Досега ни защитават левскари, време е и червеният лагер да започне! Но аз лично няма да съм доволен, ако във втория пролетен кръг има по-малко от три "анесита" във вратата на червените!!! ))))))
Остави,ще искат да видят договора на Старокин!!Проблем!!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Опс. Миро изчезна внезапно. 
[offtopic]Грешка. Върнал се е, а аз ще го подсигурявам[/offtopic]

[offtopic]Грешка. Върнал се е, а аз ще го подсигурявам[/offtopic]
ntodorov написа:subzero написа:Да вземем да пуснем тема"Левски дължи 100 000 евро за Старокин" да си починем от Анисето!!![]()
Твърдо НЕ. Ще си объркаме логиката, приятелите и неприятелите...Когато оправим Анисе-то - ще си търсим парите от Тюн за Дуду.
[offtopic]Пък ако ще и да са платили и последното пени за него. Трябва да опипаме почвата и там...[/offtopic]
Бе ний се шегуваме,ама аз съм притеснен!!!
[center]
[/center]

Във форума на червените е 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

subzero написа:kartago написа:Аз така или иначе, до към 1-2 ще се наложи да съм на работа! Не, че някой ще дойде в това време, ама знае ли човек?! После вече от домашния комп! Това за темата е интересно! Досега ни защитават левскари, време е и червеният лагер да започне! Но аз лично няма да съм доволен, ако във втория пролетен кръг има по-малко от три "анесита" във вратата на червените!!! ))))))
Остави,ще искат да видят договора на Старокин!!Проблем!!!
Къв ни е проблема ?

Bourgas написа:Във форума на червените е
Аз рискувам да вдигна кръвно ако погледна там. Йок. Тук ще съм си.
Ще ги изнамерим и тях, това проблем ли го наричаш? 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Тошко. Ти видя ли, че на Владо аверчето се регистрира.
Впрочем с Владо се чухме преди 3-4 часа. Говорихме си за доста пикантни неща около клуба, но при следващата явка ще ги нищим.
Поздравява ви всички.
Впрочем с Владо се чухме преди 3-4 часа. Говорихме си за доста пикантни неща около клуба, но при следващата явка ще ги нищим.
Поздравява ви всички.