Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

westside

Re: Свобода или смърт

Мнениеот westside » 04 юни 2010 09:58

fakhir написа:
westside написа:
bultrasa написа:на лов за селски дивеч :twisted: всеки ще си плати за всичко

Ами ако нещата не се променят и това решение е окончателно положението отива на:
Aко отборите там са 16 това са 30 кръга 15 гостувания следователно 15 служебни победи за Ботев 45 на 0 голова
Просто не виждам кой луд селски кмет ще тръгне да организира домакинство откъде пари за толкова охрана

да не говорим и че къде ще седнат толкове фенове като се наредят до тъча съдията ще припадне футболистите наливат гипса
А не дай си боже нещо стане и мач все пак има то дори и при равен едва ли ще завърши мача а при загуба на Ботев...

... доста наивно и елементарно разсъждаваш...какви служебни победи сънуваш бе, лоооош? :geek:
Такива служебни победи най-много да се пишат на ваш гръб, "хулигане"! Добре, че повечето "канари" не разсъждават елементарно, като теб. :) Ходете си подкрепяйте отбора и недей "плаши" с подобни глупости, интернет-побойнико! :)
Разтърси се из вашия форум и виж, че 90% от феновете на Ботев, повтаряха като мантра, как било по-добре да почнете от аматьорско ниво! Ами ето, айде честито! Сега трябва да се доказвате чрез безрезервна подкрепа, а той нашия тръгнал революции да прави, помочко! :mrgreen:

Реално не наивно разсъждавам!!!Aко си беше направил труда да прочетеш предните ми постове а не да мислиш ограничено би разбрал че изобщо не съм от Ботев но не мога не се съглася със факта че имат една от най големите и вярни агитки и си държа на мнението че това е пълно безумие убеден съм че те гостуване изобщо няма да играят.
Интересното е че отбор играещ в аматьорския ни футбол ще има повече публика и то в пъти от действащия ни шампион
Егати и футбола и държавицата която си имаме.

bogdanov64
Контакти:

Мнениеот bogdanov64 » 04 юни 2010 10:08

Пичове, то че ще обикаляте по къра е ясно, ами ако се случи непоправимото и от Голям Чардак, примерно, ви го набият между филиите и се наложи още някоя година да ритате по нивите, кой ще е виновен тогава. Перуката или ДХС? То е ясно че сте усрани, ами давайте го малко по- скромно и не забравяйте да ходите на църква. Поне пречиства душата!

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Мнениеот 1912 » 04 юни 2010 10:19

време е да погледнем реалността в очите,а тя е жестока!5 групи надолу за 1 година,тва е трагедия!време е да спрем с клишетата,че тои не умира и т.н.
по-времето на селяка публиката ни се стопи сигурно с 50% и то пак играехме предимно в а група,имаше мачове с левски,цска,локо.сега няма да има дербита,няма да има пълна трибуна изток и хореография,за 5 години по групите ще се стопим до неузнаваемост!и докато стигнем "в" и "б" толва ще сме отслабнали,че не е сигурно дори,че ще влизаме директно от първата година в по-горната група...първите мачове ще има някво фалшиво до голяма степен оживление и ще има няколко хиляди човека,после ще намаляваме постоянно.КОГАТО ЕДИН ОТБОР Е СИЛЕН ПЕЧЕЛИ ПРИВЪРЖАНИЦИ,КОГАТО Е В ГРУПИТЕ СТАВА ОБРАТНОТО!и тва е неуспорим факт в световен мащаб!
РЕШЕНИЕТО-или по-точно наи-малкото зло е,да търсим някои от б или в наи-лошия случи в да се влее в Ботев,пък ако ще и половината бюджет да трябва да дадем за това!!!

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Жестоката реалност за Ботев Пловдив!

Мнениеот 1912 » 04 юни 2010 10:33

време е да погледнем реалността в очите,а тя е жестока!5 групи надолу за 1 година,тва е трагедия!време е да спрем с клишетата,че тои не умира и т.н.
по-времето на селяка публиката ни се стопи сигурно с 50% и то пак играехме предимно в а група,имаше мачове с левски,цска,локо.сега няма да има дербита,няма да има пълна трибуна изток и хореография,за 5 години по групите ще се стопим до неузнаваемост!и докато стигнем "в" и "б" толва ще сме отслабнали,че не е сигурно дори,че ще влизаме директно от първата година в по-горната група...първите мачове ще има някво фалшиво до голяма степен оживление и ще има няколко хиляди човека,после ще намаляваме постоянно.КОГАТО ЕДИН ОТБОР Е СИЛЕН ПЕЧЕЛИ ПРИВЪРЖАНИЦИ,КОГАТО Е В ГРУПИТЕ СТАВА ОБРАТНОТО!и тва е неуспорим факт в световен мащаб!
РЕШЕНИЕТО-или по-точно наи-малкото зло е,да търсим някои от б или в наи-лошия случи в да се влее в Ботев,пък ако ще и половината бюджет да трябва да дадем за това!!!

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 04 юни 2010 10:35

1912 написа:време е да погледнем реалността в очите,а тя е жестока!5 групи надолу за 1 година,тва е трагедия!време е да спрем с клишетата,че тои не умира и т.н.
по-времето на селяка публиката ни се стопи сигурно с 50% и то пак играехме предимно в а група,имаше мачове с левски,цска,локо.сега няма да има дербита,няма да има пълна трибуна изток и хореография,за 5 години по групите ще се стопим до неузнаваемост!и докато стигнем "в" и "б" толва ще сме отслабнали,че не е сигурно дори,че ще жлизаме директно от първата година в по-горната група...първите мачове ще има някво фалшиво до голяма степен оживление и ще има няколко хиляди човека,после ще намаляваме постоянно.КОГАТО ЕДИН ОТБОР Е СИЛЕН ПЕЧЕЛИ ПРИВЪРЖАНИЦИ,КОГАТО Е В ГРУПИТЕ СТАВА ОБРАТНОТО!и тва е неуспорим факт в световен мащаб!

А ти защо си от Ботев? Защото имаме 2 титли и две купи? Че то тогава всички да ставаме от Левски и ЦСКА. Че то тогава Литекс би трябвало да са най-посещавания отбор? Как ще обясниш факта, че на баражите за влизане в трета английска дивизия, трибуните на Уембли бяха претъпкани? Или си ботевист само защото в миналото биехме софианци редовно и до преди ДХ имаме положителен баланс срещу Локо? По тази логика през 80-те години черно-белите трябваше да престанат да съществуват, ама не би!!! Има още и ей ги на, току спамят из форума. Флоренция би следвало да е без отбор по същата причина, но сащо не би. Че и в ШЛ ще играят.
Хайде стига с това: "Ще намалее публиката." Ами да намалее, какво толкова? Тъкмо ще видим колко наистина милеем за отбора си. След време като се върнем, публиката също ще се върне.
По времето на Христолов била намаляла. А ти какво очакваш? Аз почти не съм стъпил на мач по това време. Като мен има хиляди. Когато дойдоха италианците обаче, не съм пропуснал домакинство. /жалко, че заради един .... - черно-бял бяха само три/.
Хайде навирете гребени. Канарска песен в този град ще звучи дълго след като влаковото тракане отзвучи.
КАНАРИ НАПРЕД!
Последна промяна от Ki Cho на 04 юни 2010 10:36, променено общо 1 път.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

forewer canar
Контакти:

Мнениеот forewer canar » 04 юни 2010 10:36

1912 много правилно си се изказал. Точно това и аз мисля, именно затова в предния си пост писах че сме го ударили на гордост, но реалността е съвсем различна! Кой ще помни великия Ботев след 5 години - никой! Ако оби(аме отбора си трябва и да преглътнем гордостта! Дано поне във В успеем

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 04 юни 2010 10:40

forewer canar написа:... Кой ще помни великия Ботев след 5 години - никой! Ако оби(аме отбора си трябва и да преглътнем гордостта! Дано поне във В успеем

Ще съм жлъчен за първи път от много време. Форевъре извинявай не е лично ...
Ами да преглътнем гордостта си и да си намажем задните части с вазелин. Тогава ще сме си супер. За силата на гейската мафия и възможностите, които предоставя за излъчване в ефир, няма нужда да говоря. Разправят било лошо само сефтето, после ти ставало едно Хууубаво, че чак да заскимтиш от кеф. Айде АМАН!
Колкото до това, кой ще ни помни ... хайде стига, чак толкова безпаметни пловдивчани не сме. Някой новопоявил се селЮ може и да стане Докомотивец, но това не ще да е голяма загуба.

П.С. Само в предната тема на форума има 297 поста - как се забравя такщова нещо?
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Re: Жестоката реалност за Ботев Пловдив!

Мнениеот Gonzo0009 » 04 юни 2010 10:47

Стига сте се лъгали знам,че боли,но това е положението...
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Мнениеот 1912 » 04 юни 2010 10:55

абе кво ви става бе,първо бяхме готови на компримис да загубим една година,но да го няма селския,после колкото и нереално да ни звучеше бехме готови дори в "в" група да идем само и само да го няма,на стадиона 99% бяха на мнение,че трябва да започнем с на някои лиценза от б в наи-лошия случи от в,сега понеже свинкваме с мазаохизма си спрямо любимия отбор вече има мнения и за б окръжна....очаквам утре да се появи някои които ще иска да закрием Ботев тотално,за да запазим гордостта си и да го има само в нашите спомени и никои да не може да ни го вземе и да се гаври с него????!!!!??;фвфдввсг.МИСЛТЕ ДОКАДЕ Я ДОКАРАХМЕ,боли ме кура сега за всички останали,важното е ние да погледнем реалността в очите!и да си кажем всичко този път!защото преди година едва ли имаше хора които бяха готови да тръгнем от б окръжна,но лека ,полека пак ни се промиха мозъците...

stg333
Контакти:

Re: Жестоката реалност за Ботев Пловдив!

Мнениеот stg333 » 04 юни 2010 10:58

мисля че не е толкова невъзможно да се включите във В група , решава го това зоналния съвет, ако стане добре , лично аз мисля че при липсата на всякакви основания юридически да сте в Б , нямаше как да стане

Върни се в “Архив”