Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Убийства и размирици в Катуница!
И аз мисля да се включа това не може да продължава така 
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
urkoto написа:Опа, Цуци Пудела получи директива от своя духовен ментор Боко Рапона. Късно е Цуци, народа ви разкри отдавна вече. Сега освен да махаш енергично с опашка покрай твоя велможа и да плезиш симпатично езиче друго не ти остана!
Като не е пропуснал съвсем "неволно" да спомене партии,политици,избори,интереси и все такива думички от политическия речник
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Right_side
- Контакти:
Дано повече хора се съберем днес в София а и в другите градове. От мирни протести никаква файда ,но нека всеки който може да дойде...
Българийо, събуди се!!!
-
bogdanov964
- Контакти:
Момчета, трябва да се използва момента докато проблема е горещ. Мангалите няма да ги пратят на Луната и след дни или седмици лека полека всичко ще утихне. Така, че адвокатчетата във форума да направят декларация или каквото преценят за добре, където да се обърне внимание на дискриминацията на Българите най - вече от собствените им управляващи, еднаква тежест на закона за всички български граждани, укротяване алчноста на любимите на Мухобойко чуждестранни инвеститори измукващи чрез монополите си кръвта на Българите. Нека протестите не останат глас в пустиня! Ще се съберат стотици хиляди подписа за броени дни, без да се позволява на нито една политическа мърша да се възползва от ситуацията и да се връчи на Мухобойко, Цецка и Гоце непосредствено преди изборите.
- Sleepwalker
- Контакти:
Re: АРЕСТУВАХА НАШИЯТ СЪФОРУМЕЦ VARNAFEN!!!
Xamy написа:От онзи ден си мисля, че мястото на журналистите също е в затвора, при циганите. Иначе се радвам, че са освободили момчето, ако може да ги осъди...
Ако ги нямаше журналистите ти, а и повечето хора, нямаше изобщо да разберат, че нещо се е случило в Катуница.
Имайте предвид това, когато пишете подобни глупости!

-
GibbonKolev
- Контакти:
Хубаво е да има етнически мир между всички в страната, в това няма спор. Но за съжаление в България няма и не се работи за такъв мир. В момента всички партии се страхуват от това което може да се случи, но за това са виновни само те и никой друг. Аз съм за абсолютно равни права между всички Българи било то Роми, Българи или Турци и най-важното законите да се изпълняват с еднаква тежест не само за Българи, но и за Роми и Турци. Чак тогава етническото напрежение ще утихне поне малко. И още нещо искам да се мисли глобално за всеки град или село в тая държава(в смисъл да се осигурят работни места и кокуренцията на вече съществуващите работни места), защото с изключение на няколко градове и села в страната в другите места не получават по висока заплата от 400лв. като на такива места повечето са на 250лв. и работят по 6 дена и 10часа в седмицата като не се заплаща извънреден труд. А вече и няколко села които преди са били по над 1000 души са обезлюдели или има възрастно население над 70 години.
Последна промяна от GibbonKolev на 26 сеп 2011 14:52, променено общо 1 път.
Аз искам да попитам не може ли да направим някаква партия или сдружение,което да се кандидатира на изборите за правителство.Да покажем на онези нещастници политиците,че и хората могат да се вдигнат и обединят а не да сме едно стадо.По-запознатите по темата с партията да пишат тук.
gilento93 написа:Аз искам да попитам не може ли да направим някаква партия или сдружение,което да се кандидатира на изборите за правителство.Да покажем на онези нещастници политиците,че и хората могат да се вдигнат и обединят а не да сме едно стадо.По запознатите по темата с партията да пишат тук.
Партия,а и политически дивиденти не е работа
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
GibbonKolev
- Контакти:
CTAHKO написа:gilento93 написа:Аз искам да попитам не може ли да направим някаква партия или сдружение,което да се кандидатира на изборите за правителство.Да покажем на онези нещастници политиците,че и хората могат да се вдигнат и обединят а не да сме едно стадо.По запознатите по темата с партията да пишат тук.
Партия,а и политически дивиденти не е работаПолитиката е за лешоядите и тяхната храна...мършата
Работата е,че на политиците им трябва коректив и контрол,а не политически опоненти
Просто политиците трябва да разберат, че не управляват някакво стадо, а хора с позиции и интереси за по-добър живот.
CTAHKO написа:gilento93 написа:Аз искам да попитам не може ли да направим някаква партия или сдружение,което да се кандидатира на изборите за правителство.Да покажем на онези нещастници политиците,че и хората могат да се вдигнат и обединят а не да сме едно стадо.По запознатите по темата с партията да пишат тук.
Партия,а и политически дивиденти не е работаПолитиката е за лешоядите и тяхната храна...мършата
Работата е,че на политиците им трябва коректив и контрол,а не политически опоненти
Аз да си дам предложението пък другото го з***и.