Добре де дай да те питам - гледам че с теб се говори нормално
Какво очакваш да направим ние? Значи близо 99 години никой не е оспорвал факта, че сме създадени на 12.03.1912 и изведнъж се появяват някакви форумни герои които почват да плюят по отборът ти и мятат безпочвени обвинения?
Кой ти каза, че никой не го е успорвал ? Аз доколкото знам в последните 10 години битува това мнение,че сте най-стари? Още нещо, защо във вестника от 1930 година забележи дори не се споменава за вас? Защо в играта на БТВ "Вот на доверие" като най-стари клубове в отгворите присъстват Черно Море, Левски и Славия? Или тези примери не спадат към "онези всички, които са нямали претенции"
Защо съвременниците на нашите създатели не са опонирали на тази неправда /според някои/, а са празнували заедно с нас тези годишнини?
Флагчета и празненства ли са ти доводите? А аз си мислех, че водя спор с разумни хора....
Ами аз от утре може да реша да празнувам 15 години от някакво събитие и да получа поздравителни телеграми нищо, че това събитие може да не се е случило никога
Сега след близо 99 години и 98 празнувани годишнини, е редно тези които сипят безпочвените /според мен/ обвинения да докажат твърденията си, ако не могат - да се приберат в мишите си дупки!
Ами докажете с факти думите си и ще ви признаем! Но под факти се има предвид снимки от реален учредителен протокол, с имената и снимките на първите ви учредители на които ВИЕ ДА ЗНАЕТЕ ГОДИНИТЕ! С елмбема , с доказана ИЗВЪРШВАНА ДЕЙНОСТ- понеже за сега се доказа, че имате 2 мача за 7 години... Това е повече от несеиозно! Ти ни питаш разнио работи- ами дай аз да те попитам тогава- как така празнувате 100 годишнина на ФУТБОЛЕН клуб, който има 2 мача за 7 години в първите си години? Това серизоно ли е? Как така само вие не си пазите протокола?