Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Честито! Да го видим английския циганин какво може 

- Червени_шампиони
- Контакти:
Честит да ни е Стъридж! 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UxbkvG9lleA[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UxbkvG9lleA[/youtube]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- liverpool96
- Контакти:
Едно голямо браво за феновете на Челси, които дойдоха и ни честитиха трансфера, вместо да сипят помия по Стъридж. Иначе за мен този трансфер е твърде относителен и предстои да видим как ще се справи, защото е нормално да има напрежение в момента върху него, а и дано се впише добре в политиката на БР. За мен ще направи добро дуо със Суарес.
- Karsa Orlong
- Контакти:
liverpool96 написа:Едно голямо браво за феновете на Челси, които дойдоха и ни честитиха трансфера, вместо да сипят помия по Стъридж.
Те може да са радостни, че сме ги отървали и затова да ни го честитят

- liverpool96
- Контакти:
Karsa Orlong написа:liverpool96 написа:Едно голямо браво за феновете на Челси, които дойдоха и ни честитиха трансфера, вместо да сипят помия по Стъридж.
Не е така, повярвай ми. Заобиколен съм от приятели, които са масово фенове на Челси и знам какво е настроението им спрямо Стъридж. Някои не го харесват, така е, но повечето съжаляват за трансфера му.
- Karsa Orlong
- Контакти:
liverpool96 написа:Karsa Orlong написа:liverpool96 написа:Едно голямо браво за феновете на Челси, които дойдоха и ни честитиха трансфера, вместо да сипят помия по Стъридж.
Не е така, повярвай ми. Заобиколен съм от приятели, които са масово фенове на Челси и знам какво е настроението им спрямо Стъридж. Някои не го харесват, така е, но повечето съжаляват за трансфера му.
В случая по-важното е дали феновете на Челси във форума го харесват

Не съм много доволен но дано да вкарва много голове.
-
угодия няма за вас.момчето току що подписа,намали си заплатата,само и само да играе...тук вече специалистите не го харесват,не са доволни и т.н.аз пък си мисля,че е жаден за игра и ще се наложи при нас.колкото и да не ви се иска и да ви е яд...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- we are the champions
- Контакти:
Стъридж има само едно лошо качество много е лаком,дано Роджърс поговори с него и нещата да се оправат 

-
we are the champions написа:Стъридж има само едно лошо качество много е лаком,дано Роджърс поговори с него и нещата да се оправат
всеки уважаващ себе си централен нападател,трябва да е лаком!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.