Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот GOLEADOR » 18 дек 2016 15:41

Долно уйно написа:От кога се брои публиката, когато един отбор гостува, че е на стадиона заради госта?

Не знам кое точно визираш,но ако е статистиката,че освен на домакинствата ЦСКА събира най-много публика и като гост приеми тези данни просто като доказателство,че освен най-обичан в България ЦСКА е и най интригуващия отбор в ППЛ.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 дек 2016 15:43

Долно уйно написа:От кога се брои публиката, когато един отбор гостува, че е на стадиона заради госта?

Когато половината сектори на отбора "домакин" са заети с привърженици на отбора "гост" , примерно мача в Горна Оряховица ;) Или когато върхът на посещенията ти е предизвикан единствено от един и същи отбор , както се случва с гостуванията на ЦСКА ;) Преди имаше някаква конкуренция по този показател с Левски , но от години вече сме ги отвели , като конкуренция в тази насока !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 дек 2016 15:47

Армейци,
днес ви срещаме с временния треньор на юношите младша възраст на ЦСКА Христо Марашлиев. Той зае поста в средата на полусезона, след като поради здравословни причини Антон Димитров се нуждаеше от почивка. ЦСКА U17 ще зимува на 6 точки от върха в класирането след 10 победи, едната от които преди месец над вечния съперник с 2:0, 2 равенства и 3 загуби.

„Заварих отбор, сглобен преди месец и трябваше футболистите да се опознават и да се нагаждат към работата в ЦСКА. По стечение на обстоятелствата в средата на полусезона се наложи да замествам треньора на отбора- Антон Димитров, който има здравословни проблеми. Докато се опознаем с децата ни трябваше време, но мисля, че те вече знаят какви са моите изисквания и нещата се получават.", сподели Христо Марашлиев за CSKA.BG.

"На първо място искам момчетата да се уважават като колеги, като добри футболисти, да са приятели на терена, а извън него всеки си има собствен живот. Атмосферата в един отбор се изгражда от треньора. Те знаят моите изисквания, стараят се, дават всичко, което могат. От някои съм доволен, от други- не. Мисля, че ако аз продължа да ги водя ще направим един добър колектив и отбор.

Аз искам всички да стигнат до първия отбор, това е идеята. Разбира се, няма как всички да получат този шанс. Няма да откроявам имена, но има 2-3 момчета, които ако продължат да работят усилено имат качествата за първия отбор.

Момчетата, които бяха в групата и играха за дубъла на ЦСКА срещу Царско село бяха изненадани, че получиха възможност за дебют в мъжкия футбол. Аз го очаквах, тенденцията е на всеки юноша да се дава шанс за изява в професионалния футбол. Те опитаха атмосферата, аз съм доволен от тяхното представяне. Очаквах да са по-сковани и притеснени, но за мен се представиха на едно много добро ниво.", заяви Марашлиев.

"Селекцията е отворен процес. Всеки добър футболист е добре дошъл в ЦСКА. Имаме желание да привлечем няколко момчета от други отбори, но когато разберат за нашите намерения към тях започват да ги ухажват и ни затварят вратата. Ако някой се чувства армеец и има желание да се докаже при нас- винаги е добре дошъл.

Аз съм израснал с вечното дерби. То за мен си е единствено. Не мога да приема мача с Лудогорец за дерби. Ние сме живели за двубоя с Левски- до този мач, с него и след него. Когато победиш е приятно и впоследствие чувстваш увереност, че си по-добър от противника и заслужаваш да вървиш нагоре.

Аз съм преминал целия път от подготвителна група до първия отбор във футбола. Тогава ме тренираха бивши футболисти на ЦСКА. Гледах ги в коридора на снимки, всички ги познавахме и тяхното присъствие винаги ми е давало увереност и желание да побеждавам и се стремя това, което аз съм научил от тях, да го предавам на момчетата.", разказва треньорът на ЦСКА U17.

За коледа призовавам всички цесекари да се обединим, да помогнем да върнем клуба там, където му е мястото, да няма разединение и дано първият отбор да ни радва с победи и повече момчета от школата да защитават цветовете на ЦСКА.""
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 дек 2016 15:50

@baraba
Да приемем,че ти си прав и зад ЦСКА 1948 наистина седи Гела ,не мислиш ли,че най-големия удар по" намазаната и гелосана делиорманска мъжка мастия" е точно обединението на двата тима ?Така феновете няма какво да делим,а "мъжката мастия" пие една студена вода и може да си направи ритуално сепуко на трибуна "Моци".
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 18 дек 2016 16:04

baraba написа:

Когато половината сектори на отбора "домакин" са заети с привърженици на отбора "гост" , примерно мача в Горна Оряховица ;) Или когато върхът на посещенията ти е предизвикан единствено от един и същи отбор , както се случва с гостуванията на ЦСКА ;) Преди имаше някаква конкуренция по този показател с Левски , но от години вече сме ги отвели , като конкуренция в тази насока !!!

Идиотско е да се брои домакинската публика, когато си гост.
Примера с Горна е крайно несериозен, дори и срещу Чепръчене да беше мача пак щеше да столкова зрители, при положение, че това е първият мач с 22 години в елита.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 дек 2016 16:19

Долно уйно написа:
baraba написа:

Идиотско е да се брои домакинската публика, когато си гост.
Примера с Горна е крайно несериозен, дори и срещу Чепръчене да беше мача пак щеше да столкова зрители, при положение, че това е първият мач с 22 години в елита.

Защо ? Защото с Чепърчене , щеще да има пълен сектор за гости + по една трета от домакинските сектори с фенове на .... "Долно Уйно " сигурно , верно си е несериозно и идиотско виждане ;)
Че ЦСКА е генератор , на най-големия интерес и е най-посещавания футболен клуб в България е факт !!! Това дали на теб ти харесва или не си е лично твой проблем ;)
Изображение

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 18 дек 2016 16:24

Виждаме що за генератор е ЦСКА-София от мачовете на Армията.
Когато си гост позитивите са за домакина.
По същата идиотска логика, когато беше мача с Левски феновете на сините са били на стадион заради ЦСКА-София, а не заради отбора си.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 дек 2016 16:24

GOLEADOR написа:@baraba
Да приемем,че ти си прав и зад ЦСКА 1948 наистина седи Гела ,не мислиш ли,че най-големия удар по" намазаната и гелосана делиорманска мъжка мастия" е точно обединението на двата тима ?Така феновете няма какво да делим,а "мъжката мастия" пие една студена вода и може да си направи ритуално сепуко на трибуна "Моци".

Май не можеш да разбереш , че зад проекта на Гела не стоят фенове а само интересчии , които смучеха от ЦСКА и бяха натирени заради това . Бих простил на всеки , но не и на тия , които ни плюят повече и от сините . Помниш ли , че в началото на сезона не можахме да картотекираме чужденци . Заслугата за това беше в 15 доноса до УЕФА . Нямаше нито един син между авторите . Всички бяха от тия , с които искаш да се обединяваш .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
19XLVIII

Мнениеот 19XLVIII » 18 дек 2016 16:31

Barabata обаче как пропуска тънкия факт, че не сте ЦСКА, а ЦСКА-СОФИЯ. ЦСКА може да сте за една малка част от хората, настанили се на-нахално в дома на великия отбор, и кичещи се с успехите му.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 дек 2016 16:33

Долно уйно написа:Виждаме що за генератор е ЦСКА-София от мачовете на Армията.
Когато си гост позитивите са за домакина.
По същата идиотска логика, когато беше мача с Левски феновете на сините са били на стадион заради ЦСКА-София, а не заради отбора си.

Ами след като на мача с Нефтохимик събират едва 300 души , а на мача с ЦСКА отиват 10-11 000 , мисля и сам можеш да си направиш равносметката , колко е заради отбора и колко е заради дразнителя срещу който се изправя отбора ;) Както и да сучеш и да мажеш , фактите са си факти , най-много зрители са посещавали двубоите в които е участвал ЦСКА , останалите са на доста сериозно изоставане (бих отчел проблема със стадиона на Ботев , които ни бяха единствената реална конкуренция последните години , но пък трябва да се отчете и празния Българска Армия поради наказанието) !!! Както ти казах , това дали ти харесват или не , си е личен твой проблем и можеш да си философстваш колкото си искаш , но това не може да промени цифрите и фактите ;) ЦСКА е най-гледания и предизвиква най-голям интерес в българския футбол и през тази година , както беше и преди !!!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”