Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Re: За троловете в интернет

Мнениеот Нико » 02 апр 2015 19:01

GOLEADOR написа:
Нико написа:От нас двамата не аз съм този , който не разбира. Провежданата политика е за доразграбване и унищожение на България , но това на теб това явно не ти прави никакво впечатление и упорито се опитваш да обясняваш за изграждане на инфраструктура! Между гербер и комунист май няма никаква разлика.

И как като строиш инфраструктура унищожаваш България?Това е някакъв нонсенс!Отделно кажи какво предлагаш.Кой искаш да е министър-председател на България и коя партия да има 121 депутата в НС?Да очаквам ли конкретен отговор от теб или пак ще увърташ?

Единственото спасение е по рецепта от 19.05.1934 година...Стига с това строене! Ставаш банален и заприличваш на Мирча Кришан и краставицата...Или не знаеш или се правиш на такъв за фалитите на страшно много малки фирми , които са имали "щастието" да са подизпълнители на Трейс? Това не е ли унищожение ?!!...Нещо да кажеш за заема? Можеше да подскачате за един милиард , но за шестнадесет милиарда сте тихо! И това последното ли е нонсенс?!

Потребителски аватар
viali69

Re: За троловете на ГЕРБ и БСП в интернет

Мнениеот viali69 » 02 апр 2015 19:02

Това, че има тролове е факт. Въпросът е, че всяка истина написана в интернет може да бъде омаловажена като се лепне етикета "трол" на автора и.
Някои хора не могат да разберат, че пишем, за да събуждаме хората и да отваряме очите им.
В България вече 25 години се извършва нещо отвратително.
Официалните медии са чужда собственост и обслужват чужди, небългарски интереси. Особено големите телевизии !
Човек няма откъде да чуе истината. Мозъците на хората се промиват и всички започват да мислят еднакво .. Така, както световните господари искат.
Интернет дава прекрасна възможност да се чуят обаче и други мнения. Мнения различни от позицията на официалната власт.
Точно затова нашите гласове трябва да бъдат заглушени.
ГЕРБ предлагат закон, който да ограничи свободата на словото в интернет.
Понеже това противоречи на демокрацията, по-лесен начин е всички, които изказват открито и свободно мнението си да бъдат обявени за "тролове".
Така гласност ще има, но няма да има чуваемост !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 апр 2015 19:06

Нико написа:
GOLEADOR написа:И как като строиш инфраструктура унищожаваш България?Това е някакъв нонсенс!Отделно кажи какво предлагаш.Кой искаш да е министър-председател на България и коя партия да има 121 депутата в НС?Да очаквам ли конкретен отговор от теб или пак ще увърташ?

Единственото спасение е по рецепта от 19.05.1934 година...Стига с това строене! Ставаш банален и заприличваш на Мирча Кришан и краставицата...Или не знаеш или се правиш на такъв за фалитите на страшно много малки фирми , които са имали "щастието" да са подизпълнители на Трейс? Това не е ли унищожение ?!!...Нещо да кажеш за заема? Можеше да подскачате за един милиард , но за шестнадесет милиарда сте тихо! И това последното ли е нонсенс?!

Пич,ми така кажи.Казваш открито , че си за военен режим и разрушаване на инфраструктурата и си до там.Кво си седнал да ме занимаваш с глупости.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 02 апр 2015 19:09

Не знам дали сте наясно, но БСП не им трябват тролове - те имат фанатизирани малоумнити като този Александър Симов, които просто вярват безрезервно в лявата идея. ГЕРБ няма как да нямат тролове, защото там нито има идеология, нито идеи, нито политики. Там всичко е анти- без каквито и да е аргументи за тяхната позиция.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 02 апр 2015 19:13

GOLEADOR написа:
nghcvth написа:
GOLEADOR написа:Най-лесно е да кажеш "И едните и другите са маскари" без да дадеш алтернатива.

Алтернативата е всички тия да бъдат изметени, ама до един. И това "хората гласуват за тях" е напълно неточно, при положение, че избирателната активност е 50%.

Сега ще има допитване до народа и можеш да гласуваш за задължителното гласуване.Така избора на всички българи ще бъде чут!
П.п.
Измитаме всички и идва кой?Митьо Пищова?Както казах лесно е да се критикува без да се дава алтернатива на това което искаш да разрушиш!

Алтернативата е измитане на сегашната клика и нови хора в политиката, нямащи абсолютно нищо общо със сегашните партии. Естествено, това е практически невъзможно.
Задължителното гласуване е гениална идея на депутатите, с цел да вземат още повече партийни субсидии. Аз лично с радост ще си пусна невалидна бюлетинка, ако гласуването наистина стане задължително.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 02 апр 2015 19:18

GOLEADOR написа:
Нико написа:
GOLEADOR написа:И как като строиш инфраструктура унищожаваш България?Това е някакъв нонсенс!Отделно кажи какво предлагаш.Кой искаш да е министър-председател на България и коя партия да има 121 депутата в НС?Да очаквам ли конкретен отговор от теб или пак ще увърташ?

Пич,ми така кажи.Казваш открито , че си за военен режим и разрушаване на инфраструктурата и си до там.Кво си седнал да ме занимаваш с глупости.

Нещо пак бъркаш Калифорния с Калофер! Акцента е в забраната на всички политически партии, включително и твоята любима ГЕРБ.Никъде не съм казал, че искам нещо да се разрушава!Хайде де не пишеш такива откровени глупости, макар че тя тази новата инфраструктура сама си се разрушава скоростно... Извинявай ,че те занимавам и ти смущавам трудовият процес.Повече няма да ти преча. Аз нямам вина за мижавите ти опорни точки...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 апр 2015 19:18

nghcvth написа:Алтернативата е измитане на сегашната клика и нови хора в политиката, нямащи абсолютно нищо общо със сегашните партии. Естествено, това е практически невъзможно.
Задължителното гласуване е гениална идея на депутатите, с цел да вземат още повече партийни субсидии. Аз лично с радост ще си пусна невалидна бюлетинка, ако гласуването наистина стане задължително.

Както казах,лесно е да критикуваш без да даваш алтернатива.Вече ми писна да задавам този въпрос и да не получавам конкретен отговор.Както и за хейтърството.Каквото и да направят политиците,все са виновни.Няма угодия!Хейта не носи нищо добро,това не ви ли стана ясно? :shock:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 апр 2015 20:01

Нико написа:....Кавичките са защото България е донор на ЕС - сумата на плащанията ни за членски внос в ЕС и финансови загуби заради простотиите на ЕС е повече отколкото средствата които получаваме от ЕС!

Това просто не е вярно! Ако годишната вноска на България към ЕС е 400 милиона евро, то средствата по фондовете на ЕС за България за 1 година са 1 (един) милиард (числата са приблизителни)... 8-)
П.П. Приемам, че не лъжеш съзнателно, а само си некомпетентен. Понеже младите хора трябва да се учите на труд, потърси си сам потвърждение на информацията, която ти снесох безплатно. :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 02 апр 2015 20:08, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 апр 2015 20:08

fcb_bg написа:
GOLEADOR написа:
Аврамов написа:
GOLEADOR написа: Хората не са глупави и за да гласуват за него(ББ), значи този човек е направил нещо за страната си.

С нетърпение чакам да посочиш поне едно добро нещо, което Боко е направил за България и българския народ? Аз посочих достатъчно лоши неща, които направиха само за няколко месеца, а мога и още да посоча.
А ако имаш предвид, че е направил нещо за своята страна Турция, то това е отделен въпрос.

Строежа на инфраструктура!Даже в тази тема са постнали снимка как се открива продължението на метрото до летището.Магистралите,пътищата,метрото,пречиствателните станции,летищата,пристанищата са важни за просперитета на България и се радвам,че ГЕРБ се наеха да ги строят.Омръзнаха ми глупости от рода на "асфалта не се яде' и подобни опорни точки.

Мъхъ, инфратаковата... в София. Ми в Горна Оряховица ко прайм? А снимки от магистралата де миналия мандат й ряза лента на всеки изграден сантиметър да пусна ли?

Да не забравяме, че в София живеят по официални данни около 16 % от българските граждани. С хората от Перник, Монтана, Враца и др., които изкарват хляба си в столицата, населението на града става около 20 % от цялото население на страната, ако не и повече... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 02 апр 2015 20:52

GOLEADOR написа:Най-лесно е да кажеш "И едните и другите са маскари" без да дадеш алтернатива.Точно за това хората гледат кой най-много прави за България и гласуват за него.А иначе хейтърството отдавна е доказало,че не носи нищо добро.Така каквото и да направи този който е на власт,все е лош.Хейт до дупка само вреди на хората ,включително и на самите хейтъри,нали така Levskifan1914? ;)

Сега, това правителство е най-голямата пародия в новата история на България( след 1878). Добре, че беше ГЕРБ, че само те строят пътища, никой друг не е строил...Орешарски, викаш, ни един метър метро, ни един километър пътища не е направил?
А това, че не се кипреше на всеки построен километър да лентореже и да бръщолеви простотии с дебилско изражение, вече е въпрос на възпитание и интелигентност. Станишев и той ли нищо не построи? Костов?
Аз не виждам никаква промяна спрямо кабинета на Орешарски, на Герп-1, на Станишев и прочее...няма реформи, системата е същата, задкулисието( колко любима дума на протестърите!) си е същото, само мизерията е още по-голяма.
Но този сбирщайн от хора, които бъкел си нямат понятие за какво са там, е уникален! Москов и Калфин са единственото изключение, всичко друго е ташак на квадрат! Тва Лили Дебелата и Менда да ти определят житието, и да го приемате за нормално-ами извинявайте много! За Куневица -без коментар!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Свободна зона”