santiliana написа:Много ще ми е трудно да приема това, ако наистина се случи, но ми се ще да насочим разговора 24 часа преди мача с АИК и под малко по- ексцентричен ъгъл като поговорим:
Има ли наистина голяма вероятност сините футболисти да загубят от АИК и в крайна сметка да отпаднат от ЛЕ? Според мен- ДА.
Преди да започне някой да ме критикува и заклеймява искам да изясня, че съм маниакален фен на Левски и може би именно и от известна доза фатализъм пускам тази садо-мазохистична тема, най- вече за счупване на каръка при гостуванията ни из Европата. Защото почти винаги, когато аз и многобройните сини фенове сме били оптимисти преди решителен мач, все нещо се е обръщало срещу нас и в крайна сметка сме били потърпевши от крайния резултат. Ето защо поставям тази тема за да обсъдим причините (видими и невидими), които могат да доведат до провал в кампанията. Нещо като превантивна тема, с която да "успим дявола" и предпазим от инфарктни мигове в двубоя с коравите шведи.
най накрая един реално мислеш фен от подуене.браво това е напредък.дано скоро да имате първия футболист в некое силно първенство с който да се гордеете а и ние да го гледаме по диема например.проблема пред левски е сериозен и за него требва да се говори..най важното е 4е по добре отбора да губи 4ЕСТНО,отколкото да пе4ели НАГЛАСЕНО..тогава ще имате и вашия Владо Ман4ев ...поне.за подобие на Стои4ков ще из4акате поне още 50 г...успех...ма4а с 4ерноморец е поредната пе4алба на тарра от залози и доказателство за мнението ми....