ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

левскар07
Контакти:

Re: Малко мазохизъм- Защо Левски ще загуби от АИК?

Мнениеот левскар07 » 18 авг 2010 23:10

Tommi написа:В нападение сме добре, в халфовата линия сме добре, вратарят ни е добър. Единствено централните защитници могат да ни издънят, но се надявам, че това няма да се случи. Утре ще вкараме два гола :!:

Вратарят ни не е същият втора година. За останалото, да.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 18 авг 2010 23:15

левскар07 написа:
Tommi написа:В нападение сме добре, в халфовата линия сме добре, вратарят ни е добър. Единствено централните защитници могат да ни издънят, но се надявам, че това няма да се случи. Утре ще вкараме два гола :!:

Вратарят ни не е същият втора година. За останалото, да.

Мда... и аз мисля че на Гошо най-силните години отминаха вече :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 18 авг 2010 23:21

santiliana написа:Много ще ми е трудно да приема това, ако наистина се случи, но ми се ще да насочим разговора 24 часа преди мача с АИК и под малко по- ексцентричен ъгъл като поговорим:
Има ли наистина голяма вероятност сините футболисти да загубят от АИК и в крайна сметка да отпаднат от ЛЕ? Според мен- ДА.
Преди да започне някой да ме критикува и заклеймява искам да изясня, че съм маниакален фен на Левски и може би именно и от известна доза фатализъм пускам тази садо-мазохистична тема, най- вече за счупване на каръка при гостуванията ни из Европата. Защото почти винаги, когато аз и многобройните сини фенове сме били оптимисти преди решителен мач, все нещо се е обръщало срещу нас и в крайна сметка сме били потърпевши от крайния резултат. Ето защо поставям тази тема за да обсъдим причините (видими и невидими), които могат да доведат до провал в кампанията. Нещо като превантивна тема, с която да "успим дявола" и предпазим от инфарктни мигове в двубоя с коравите шведи.

най накрая един реално мислеш фен от подуене.браво това е напредък.дано скоро да имате първия футболист в некое силно първенство с който да се гордеете а и ние да го гледаме по диема например.проблема пред левски е сериозен и за него требва да се говори..най важното е 4е по добре отбора да губи 4ЕСТНО,отколкото да пе4ели НАГЛАСЕНО..тогава ще имате и вашия Владо Ман4ев ...поне.за подобие на Стои4ков ще из4акате поне още 50 г...успех...ма4а с 4ерноморец е поредната пе4алба на тарра от залози и доказателство за мнението ми....
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 18 авг 2010 23:28

rbs написа:най накрая един реално мислеш фен от подуене.браво това е напредък.дано скоро да имате първия футболист в некое силно първенство с който да се гордеете а и ние да го гледаме по диема например.проблема пред левски е сериозен и за него требва да се говори..най важното е 4е по добре отбора да губи 4ЕСТНО,отколкото да пе4ели НАГЛАСЕНО..тогава ще имате и вашия Владо Ман4ев ...поне.за подобие на Стои4ков ще из4акате поне още 50 г...успех...ма4а с 4ерноморец е поредната пе4алба на тарра от залози и доказателство за мнението ми....

Ей, смешко! Вие ще има да чакате и 1000 години за играч като Гунди! Аре лека вечер и си гледай своя отбор, защото срещу ТНС ще има яки драми! ;)

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 18 авг 2010 23:30

Аз пък ще викам за трите отбора, вие как искате така. Даже мисля да хода на стадиона и утре и другата седмица, а вие как искате така ! Само да не се чудим много ако от до година ни се падат некакви отбори като ливерпул , вердер, андерлехт и прочие. :|

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 18 авг 2010 23:45

LSFC 1914 на 18 Авг 2010 23:28

rbs написа:най накрая един реално мислеш фен от подуене.браво това е напредък.дано скоро да имате първия футболист в некое силно първенство с който да се гордеете а и ние да го гледаме по диема например.проблема пред левски е сериозен и за него требва да се говори..най важното е 4е по добре отбора да губи 4ЕСТНО,отколкото да пе4ели НАГЛАСЕНО..тогава ще имате и вашия Владо Ман4ев ...поне.за подобие на Стои4ков ще из4акате поне още 50 г...успех...ма4а с 4ерноморец е поредната пе4алба на тарра от залози и доказателство за мнението ми....

Ей, смешко! Вие ще има да чакате и 1000 години за играч като Гунди! Аре лека вечер и си гледай своя отбор, защото срещу ТНС ще има яки драми! ;)

и двамата пишете глупости ;)

Owl
Контакти:

Мнениеот Owl » 18 авг 2010 23:45

Неутрален написа:Аз пък ще викам за трите отбора, вие как искате така. Даже мисля да хода на стадиона и утре и другата седмица, а вие как искате така ! Само да не се чудим много ако от до година ни се падат некакви отбори като ливерпул , вердер, андерлехт и прочие. :|

Браво!
И аз ще викам за всичко българско! В Европа трябва да се подкрепяме!

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 18 авг 2010 23:49

Утре цяла Редута ще слуша мача а аз ще си седя в двора загледан в къщата на Гунди.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

vladimir1914
Контакти:

Мнениеот vladimir1914 » 19 авг 2010 00:09

С футболисти като Д.Младенов,И.Иванов,Г.Петков ако щеш и БЕЗДАРКО няма как да стане.

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 19 авг 2010 01:24

Ще ги бием,не бъдете фаталисти!!!

Върни се в “Архив”