Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- damyanov1963
Re: Село на бунт – роми им сбират такса "спокойствие"
Поредното доказателство, че държавата поощрява и толерира циганската престъпност. Така се отблагодарява на гласоподавателите и данъкоплатците си. Ако го прави неволно, само защото не може да се справи с този проблем вече 1/4 век, значи държавата трябва да се закрие.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Blue1914 написа:Има села, които просто биват превзети от ромите- трудно някое гаснещо село със застаряващо население може да скочи на махала с повече от 20-30 млади циганина.
По принцип съм радетел за интеграция на ромите и намеса на държавата, но в такива случаи на ромски произвол по селата, където държавата ОТКАЗВА да се намеси, наистина трябва да играе пръта... или някаква друга форма на самоорганизирано местно законодателство.
А, защо смяташ, че държавата отказва да се намеси ?!
Не разбирате ли, че това е държавна политика, която се диктува отвън ?
Не си мислете, че това е изключение. Такива случаи стават и ще стават все повече.
Българското население е застаряващо. Циганите са много и са млади.
След селата, следват по-малките градове, а накрая големите и София ...
Чак тогава някои хора ще осъзнаят, че такова нещо като "интеграция на ромите" няма, никога не е имало и не може да има никъде по света !
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: Село на бунт – роми им сбират такса "спокойствие"
Ако на мене ми се случи взимам една картечница и ги очиства цялата им рода.Напълно съм сериозен.
Българският народ много търпи, но скоро ми се струва , че ще се случи това, от което Тиквата най - много го е страх , а именно между етнически конфликт. То се търпи , но всяко нещо си има край. Напоследък се стига до уникални неща, а държавата нехае, полицията нарочно се прави , че не вижда, съдии и прокурори си вземат паричките и манго си прави каквото си иска. Щом е така и не се вземат мерки, то има начини и за саморазправа без да има свидетели. Има и българи готови за вкарване на ред в БЕЗРЕДНАТА НИ И ПРОДАЖНА държава.
astra написа:Българският народ много търпи, но скоро ми се струва , че ще се случи това, от което Тиквата най - много го е страх , а именно между етнически конфликт. То се търпи , но всяко нещо си има край. Напоследък се стига до уникални неща, а държавата нехае, полицията нарочно се прави , че не вижда, съдии и прокурори си вземат паричките и манго си прави каквото си иска. Щом е така и не се вземат мерки, то има начини и за саморазправа без да има свидетели. Има и българи готови за вкарване на ред в БЕЗРЕДНАТА НИ И ПРОДАЖНА държава.
Именно за това говори Уреца. Доктрината Урец и Уреца - Фюрер. За чиста и свята република и за бъдещото добруване на нацията!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
-
Serafim
- Контакти:
Дигaт се 5 коли с ултрaси с кaчулки и дa повикaт из селото мaлко... :D
- Балкански Орел
- Контакти:
Стига с ултрасите, България е пълна с патриоти готови да действат, независимо от това дали са футболни фенове.А междуетническия конфликт е пределно ясно, че ще дойде много скоро и тогава дпс ще играе много важна роля, не случайно Местан напоследък все за това говори.
[center]Levski & Lazio[/center]
Много футболни лумпени се правят на големи бабаити по стадионите и форумите ама в такива ситуации се крият като мишки 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Само поговорката, като не щеш мира, на ти секира може да оправи ситуацията която става все по-тежка. И народа и държавата ни трябва да ги смачка тези твари. Ако някой много мрънка отвън за тях, да си ги прибира. Само че после кой ще избира политиците ни? Те са виновни за това с вечните си призиви за толерантност и да пазим етническия мир. Еми лоши сме и не щем да живеем с цигани, ако щат и така да го разберат. Аз нямам проблем да ме наричат расист, трябва и всички останали да са така. Ще сме расистка държава и ще ни сочат с пръст. Много им здраве, ама няма да имаме цигани! Или стават хора или вън или под земята!
Player написа:Само поговорката, като не щеш мира, на ти секира може да оправи ситуацията която става все по-тежка. И народа и държавата ни трябва да ги смачка тези твари. Ако някой много мрънка отвън за тях, да си ги прибира. Само че после кой ще избира политиците ни? Те са виновни за това с вечните си призиви за толерантност и да пазим етническия мир. Еми лоши сме и не щем да живеем с цигани, ако щат и така да го разберат. Аз нямам проблем да ме наричат расист, трябва и всички останали да са така. Ще сме расистка държава и ще ни сочат с пръст. Много им здраве, ама няма да имаме цигани! Или стават хора или вън или под земята!
Напълно си прав и точно страните от Западна Европа по същия начин са си решили проблема дали преди 60 г. или преди 30!
Имам колеги цигани, работят си хората чисти са живеят плащат наем нямам грижи с тях. Катунарите с каруците и палатките по парковете
обаче много сори, крайно време е да им прибират каруците и конете.
Последна промяна от Pichichi на 16 мар 2015 15:56, променено общо 1 път.