ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Teo » 21 ное 2015 15:03

suni написа:99% от феновете решиха:

Обединение с Литекс - по-скоро ДА !
ЦСКА-Цимбик в А-окръжна-никога !
;)

Обединение и прекръстване са две коренно различни неща. ПФК ЦСКА умира(защото само в обединение ще го има), а прекръстването(или просто промяна на името) започва като ФК ЦСКА купува лиценза, историята и всичко което има Литекс Ловеч, а от солидарност Ловешкия отбор си променя името на ЦСКА (а от БФС ще позволяват това да се случи, при положение, че не позволиха ФК ЦСКА да замени ПФК ЦСКА??? :lol: :lol: :lol: ). Уау... оранжево и пребоядисано в червено :lol: това ще е някакъв рядко срещан урод :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 21 ное 2015 15:08

Teo написа:
suni написа:99% от феновете решиха:

Обединение с Литекс - по-скоро ДА !
ЦСКА-Цимбик в А-окръжна-никога !
;)

Обединение и прекръстване са две коренно различни неща. ПФК ЦСКА умира(защото само в обединение ще го има), а прекръстването(или просто промяна на името) започва като ФК ЦСКА купува лиценза, историята и всичко което има Литекс Ловеч, а от солидарност Ловешкия отбор си променя името на ЦСКА (а от БФС ще позволяват това да се случи, при положение, че не позволиха ФК ЦСКА да замени ПФК ЦСКА??? :lol: :lol: :lol: ). Уау... оранжево и пребоядисано в червено :lol: това ще е някакъв рядко срещан урод :lol: :lol: :lol:

Да бе, а ,,ЦСКА-Цимбик,, София ше е красота !.. :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 21 ное 2015 15:10

Цимбика като образ ще го има ли в емблемата или всеки футболист ще трябва да си го татуира на ,,рамото,,? :?

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 21 ное 2015 15:18

,,Калоян Стоянов-Цимбика сега е шеф в "Титан" - Стара Загора, а преди беше управител на стадион "Българска армия"

Изображение

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 21 ное 2015 15:22

[center]Не допускайте анимационните герои Цимбика, Тиквата и Анорексика да разцепят Сектор "Г"![/center]
Сега е моментът агитката на ЦСКА да е по-задружна от всякога! Голямата цел и на управници, и на врагове на нашия клуб е да ни разцепят! За момента опитите им са жалки, но за сметка на това постоянни.

Видя се, че на 4 октомври някой изпрати Калоян Стоянов - Цимбика, на "Армията", когато беше дошъл и Гриша Ганчев. Гласеше се провокация, но не му се получиха нещата на боксьорчето. Вчера, на мача със Сливнишки герой, Цимбика и други биткаджии се появиха в Сектор "Г", където той и аверите му се нежелани. Чакаха, чакаха, но не дочакаха това, което искаха. И по-добре така, че иначе щеше да има само негативи, а в момента ЦСКА няма нужда от това.

Цимбика е плазмодий и паразит, винаги е там, където има кинти. А сега му плащат за това, за да бъде разбита агитката ни отвътре. Няма да го допуснем, не го допускайте и вие! Нека продължим да бъдем винаги един до друг! Феновете на ЦСКА са едно от най-големите богатства на клуба и никога не са го предавали!

Опитаха да ни разбият и разцепят с евтини номерца - отложиха мача с Витоша Бистрица, за да няма много хора на протеста, да се спрат много и от провинцията, а с едно червено море от 10-тина хиляди пред Парламента и улиците на София, щеше да е много по-различно. Заплахите, че ще има много полиция, различните телефонни обаждания на хора от агитката, за да бъдат сплашени, също са факт. Е, мина му номерът на Тиквата, а после нека да пита защо го псува агитката.

"Анорексикът" Пеевски, пардон Леевски, също се опита да се вклини в Сектора. Направи го с пускането на слуха, че Васил Божков се връща. Пълни глупости! Това е кампания на подопечените му медии, а той има немалко. Лансирането на Черепа и "А" окръжна група, отново разбуниха духовете на "Армията", хвърлиха хората в размисли. Кое е по-добро за ЦСКА и кой вариант е по-удачен - Гришата или Божков? Ще се види, но позицията на Сектор "Г" и феновете е ясна - всички зад Ганчев, защото се виждат откъде идват провокациите. Всички са срещу него и дано той не се откаже.

Само ЦСКА!

fan@fanface.bg

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 ное 2015 15:29

Съни, несериозно е, когато става дума за бъдещето на ЦСКА без да ставаме за смях да слагаш като пречка някакъв Цимбик или който и да е. Тия хора днес са в сектора, утре са в затвора или някъде другаде. Важното е ЦСКА да не става за смях повече!
Някога сме били се обединявали - стига с т`ва минало. То от много обединения гледам сме цъфнали и вързали. С тия хватки с нови дружества до без край, остана сега пак да бъдат унищожавани клубове заради нас - къде по света го има това нещо и как се гледа на този процес?

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 ное 2015 15:37

CSKA 78 написа:Тео, и ти ли Бруте? Откога започна да цитирираш "специалистката" г-жа Градева? Доскоро тази персона беше една от най-омразните за всеки един ЦСКА-р! Ето на това твоето се казва "да се завъртиш накъдето духне вятъра"! Да не говорим, че Градева е специалистка, колкото Донка е принцеса на Монако! :lol: :lol:

ПП Прочети тази статия!http://gong.bg/bg-football/v-grupa/bosyt-na-osk-cska-alarmira-za-vyzmozhni-provokacii-353693

Донка, донка ...Градев явно си разбира човека от бизнеса си ...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 ное 2015 15:53

Тео, точно затова говорим! Сектор Г има свое мнение, мнозинството от останалите ЦСКА-ри имат друго мнение! Но само секторът крие своето мнение зад някакъв фалшив морал! Както установихме морал в намеренията на сектора няма! Има само цел, която оправдава средствата! В крайна сметка, ще се види мнението на кого ще натежи(аз знам, но ако го споделя това ще унищожи съспенса)! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 ное 2015 16:03

CSKA 78 написа:Тео, точно затова говорим! Сектор Г има свое мнение, мнозинството от останалите ЦСКА-ри имат друго мнение! Но само секторът крие своето мнение зад някакъв фалшив морал! Както установихме морал в намеренията на сектора няма! Има само цел, която оправдава средствата! В крайна сметка, ще се види мнението на кого ще натежи(аз знам, но ако го споделя това ще унищожи съспенса)! ;) :)

Не ми философствай из форумите , ами дай 2-3 хилки на Янев , че момчето се е заело да издава календар . Ганчев явно и за календар пари не ще да дава , а и трудовата характеристика на Янев започва с правене на календари, както е всеки треньор по света ! :)

ПП е , тва ви е ЦСКА по Ганчевски ! Пълен професионализъм !

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 21 ное 2015 16:38

Beladona написа:
CSKA 78 написа:Тео, точно затова говорим! Сектор Г има свое мнение, мнозинството от останалите ЦСКА-ри имат друго мнение! Но само секторът крие своето мнение зад някакъв фалшив морал! Както установихме морал в намеренията на сектора няма! Има само цел, която оправдава средствата! В крайна сметка, ще се види мнението на кого ще натежи(аз знам, но ако го споделя това ще унищожи съспенса)! ;) :)

Не ми философствай из форумите , ами дай 2-3 хилки на Янев , че момчето се е заело да издава календар . Ганчев явно и за календар пари не ще да дава , а и трудовата характеристика на Янев започва с правене на календари, както е всеки треньор по света ! :)

ПП е , тва ви е ЦСКА по Ганчевски ! Пълен професионализъм !

Абе бацил,.. ти като какъв се явяваш ? Трактор-Кирчо, Бекали-1982 и Тео ги знаем, те пишат щото ги боли /армейци са/, ама ти къв си бе ?..Е, нема такава наглост... :?
[offtopic]Време е да се разкараш,.. ду.ач.[/offtopic]

Върни се в “Архив”