II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) /Реванш/
жал ми стана за момчетата как налягаха всичките след гола..

South_Park написа:Tommi написа:Какво ви е виновен съдията? За това, че подари 1 гол на Лудогорец ли? Като се правят на тарикати и бавят времето такова продължение заслужават. Това не е България, където съдията да не смее да удължи продължението.
+1
+1
dindan написа:ЦСКА-р написа:dindan написа:Поредните евроидиоти на България
Ти нормален ли си? Съдията прееба лудокравец.
Сами се прее баха,защо му беше на оня да се хвърля за дузпа,защо се мотаят отзад а не пробват контри,ЕВРОИДИОТИ СА
Ми така е свикнал. Понеже не разбира български и не е разбрал Петев,че днес това не минава,щото съдията не е взел пари.
Баси,станаха за базик.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Само мога да кажа,че ако вардеше друг вратар на вртата,това положение си го спасяваше,тоя Голубович,когато и да го махнат все ще е късно,пълен бездарник.
Последна промяна от durex на 25 юли 2012 23:48, променено общо 1 път.
obi4am_pirin написа:Чудесно се получииии!Браво!Айде измислени шампиони!Кирчооооо реви сега!
Най-големият олигофрен,дано гниете във В група бекрайно.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- Тони Шумахер
- Контакти:
Напомня ми нашия мач с Антверпен...........тогава съдията даде близо 13 минути продължение.................
-
santi_santi
- Контакти:
Не ругайте съдията целият отбор на лУдогорец е за псуване ти да не знайш как да бавиш играта.На немец балкански тарикатлъци не минават.Голубович трябва изобщо да не го вземат обратно в България да си остава в Хърватска майка му продажна сръбска да......
Сами си заслужиха отпадането ! И Петев ако някой му вярва, че е треньор - дълбоко се лъже ... Вместо да си реши мача в началото, върна отбора в 15 мин в наказателното поле. Още в първия мач се видя ,че Динамо З са по-силни физически в края на мача ... 
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
- dreben23
- Контакти:
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Европа не е България.... Лудогорец днеска го разбраха
Играем 2 мача и дим да ни няма не ни търсете цяло лятооо