Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: Живко Миланов = Дупката

Мнениеот стичо » 11 фев 2009 23:45

alkoh0L написа:Велизар игра 15 мин.А не като жифкото които единственото му правилно отиграване беше изпалнението на един тъч.Говедото мрасно не е за там,да ходи да се е... некаде заедно с Перуката и това е

Ако пуснат Велизар за вратар, тогава ще разбереш за Живко! ;)

Потребителски аватар
lud5r
Контакти:

Мнениеот lud5r » 11 фев 2009 23:45

alkoh0L написа:Велизар игра 15 мин.А не като жифкото които единственото му правилно отиграване беше изпалнението на един тъч.Говедото мрасно не е за там,да ходи да се е... некаде заедно с Перуката и това е

Чорбенце, чорбенце изобщо не гледаш кой от кой отбор е :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 11 фев 2009 23:45

Живко наистина игра слабо, но това го отдавамна нетипичната му позиция. А какво да кажем за Велизар, Телкийски и Данчо Тодоров.
Сега някои ще кажат, Велизар и Данчо играха малко, нямаха време да влезнат в мачаи т.н. Аз ще им кажа, щом играеш за България няма значение 90 минути или 10 минути. Трябва да играеш като за последно.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 фев 2009 23:47

Тоно пък фен на ЦСКА,евентуално и на Данчо Тодоров да говори за правилно изпълнение на тъчове... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :D :D :D
П.П.Моля те,БАТЕ,не ти,алкохоле,спри глупогенератора,поне за малко!
:lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 11 фев 2009 23:48

Пак започват дебилите да ръсят злоба,под предтекст,че са разбирачи на футболната игра.Имах преди години един треньор в Марица,който казваше,че футболът е проста игра за умни хора.Същото се отнася и ако някой реши да се изказва във форума.Така,че моля,ако не сте достатъчно интелигентни /разбирай в случая някои фенове на цдна/ НЕпишете.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 11 фев 2009 23:52

angelov написа:Живко наистина игра слабо, но това го отдавамна нетипичната му позиция. А какво да кажем за Велизар, Телкийски и Данчо Тодоров.
Сега някои ще кажат, Велизар и Данчо играха малко, нямаха време да влезнат в мачаи т.н. Аз ще им кажа, щом играеш за България няма значение 90 минути или 10 минути. Трябва да играеш като за последно.

Според мен Телкийски игра добре :!: Имаше няколко много хубави извеждащи подавания,връщаше се и открадна и няколко топки ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 11 фев 2009 23:54

Миланов си е бездарник кадето и да играе отляво ли ще е отдясно няма значение,той и срещу сърбия беше най голямата дупка.В този мач Топузаков на няколко пъти му поправяше бездарните отигравания,и за разлика от зетя показа,че заслужава да играе за България.
Пък вие левскарите като си харесвате толкова зетя си го трайте и му се радвайте,ама поне не го натрапвайте за титуляр и в национала.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 11 фев 2009 23:58

UltraBlue написа:
angelov написа:Живко наистина игра слабо, но това го отдавамна нетипичната му позиция. А какво да кажем за Велизар, Телкийски и Данчо Тодоров.

Според мен Телкийски игра добре :!: Имаше няколко много хубави извеждащи подавания,връщаше се и открадна и няколко топки ;)

Въпрос на гледна точка. Играл съм на тази позиция и може би затова съм по критичен към десните халфове. Просто на фона на останалите, тези ми направиха впечатление.

Потребителски аватар
dimito
Контакти:

Мнениеот dimito » 11 фев 2009 23:59

само не ми е ясно защо слушате този коментатор, които бе в Швейцария да коментира ски и да го използват пълноценно го пуснаха да коментира и мача. До кога с тия икономии бе КАНАЛ 1
Дори живота си да прекарам в мизерия и нищета, ЛВСКАР завинаги оставам ЛЕВСКАР дори и след смъртта...
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 12 фев 2009 00:46

Миланов въно от националния,писнами заради някви наредени некадърници да неможе да се класираме на някое световно или европейско.
На предишните квалификации Иванков се дънеше сега пък ще трябва да търпим още по голям некадърник.

Върни се в “Архив”