Pupper_ написа:1913 написа:А за мен Малеш Микрево е създаден през 1492. Мога да докажа моето твърдение точно толкова, колкото ти можеш да докажеш твоето.
Поздрави!
ще ти пратя на е-мейл, копие от нашата регистрация!
Ще има дълго да чакам
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Pupper_ написа:1913 написа:А за мен Малеш Микрево е създаден през 1492. Мога да докажа моето твърдение точно толкова, колкото ти можеш да докажеш твоето.
Поздрави!
ще ти пратя на е-мейл, копие от нашата регистрация!
slavia_forever написа:... А и като говорим за най-стар клуб, то следва да се обърнем към документите, за да се види кой е всъщност този клуб ... Ти на базата на какво твърдиш, че Ботев са създадени 1912-та година?
HEATSEEKER написа:Заради хората от Пловдив, тази иначе хубава тема е един непрекъснат водевил.Те не могат да докажат абсолютно нищо.Заради технически причини , не мога да качя снимката на ''Спортист'' от 1909г.Фактите са че, поне 5-6 клуба са имали футбол преди''Ботев''.Както те непрекъснато си повтарят тяхното, така трябва и на тях да им се повтаря , че не са основани като футболен клуб.
Pupper_ написа:повтарям: Ботев Пд е най-старият клуб в България съществуващ и до днес!
Pupper_ написа: Ботев Пд е най-старият клуб в България съществуващ и до днес!
Харесвам твоя СТАЙЛ (нали така е правилно) на изразяване.Работя нещо,което е светлинни години над журналистиката,но това е друга тема
Пожелавам ти в статиите ти да пишеш за Шикаго и Уошингтън.И яко да поустваш,въпреки,че дори и за Гугъл тази дума е непозната(питаме дали не съм имал в предвид заустване ).Думата е чуждица.От нея идва и думата постинг,а не поустинг.С един корен са и с думата постер,а не поустер.Ти ако тръгнеш да пишеш всичко така както се изговаря в английския ще се видиш в чудо.Но дерзай в борбата.
И вземете си купете по един фотоапарат,ако нямате кинти да ви пратя стария ми с лента.Пък тогава ми давай съвети аз какво да правя.Нито си ми на годините ,нито на акъла
.
Но нека не разводняваме темата,ако искаш нещо да ми споделиш,нека е на лична.
И както казах нека плюнките по Ботев продължат.Всички сте поканени догодина на празненствата.Специално за всички моряци ще се дават апаратчета за еднократна употреба.
botev_1912 написа:MORSKI написа:Майсторите на теориите са на друго място
Близо 100 години всички са знаели, че Ботев е създаден през 1912 и изведнъж се появявате Вие и почвате да ми обяснявате, че това разбираш ли било някаква конспирация!
Майстори на теориите засега виждам, че сте виеТи бил ли си жив преди 100 години, че да знаеш какво е станало? Още нещо на едно флагче ли вярвеаш
?Понеже те и Славия показаха такова за 1911 и какво правим тогава?
А сега де - какво правим тогава?
Славия показват флагче от 1911 и това автоматически означава, че Ботев не е 1912?
Забавен!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост