Кой е най-старият и регистриран футболен клуб в България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Re: Кой е най-старият и регистриран футболен клуб в България?

Мнениеот 1913 » 26 яну 2011 14:55

Pupper_ написа:
1913 написа:А за мен Малеш Микрево е създаден през 1492. Мога да докажа моето твърдение точно толкова, колкото ти можеш да докажеш твоето.

Поздрави!

ще ти пратя на е-мейл, копие от нашата регистрация!

Ще има дълго да чакам :lol:
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 26 яну 2011 16:41

Заради хората от Пловдив, тази иначе хубава тема е един непрекъснат водевил.Те не могат да докажат абсолютно нищо.Заради технически причини , не мога да качя снимката на ''Спортист'' от 1909г.Фактите са че, поне 5-6 клуба са имали футбол преди''Ботев''.Както те непрекъснато си повтарят тяхното, така трябва и на тях да им се повтаря , че не са основани като футболен клуб.
Последна промяна от HEATSEEKER на 26 яну 2011 16:46, променено общо 1 път.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 26 яну 2011 16:45

slavia_forever написа:... А и като говорим за най-стар клуб, то следва да се обърнем към документите, за да се види кой е всъщност този клуб ... Ти на базата на какво твърдиш, че Ботев са създадени 1912-та година?

Нека преди да изпаднем в безмислените дебри на 1913 (който живее в 15-ти век!), да уточним какво точно разбираш под документи? Снимки, регулярни издания, книги, поздравителни писма? Или си искаш само протокола и това е?
HEATSEEKER написа:Заради хората от Пловдив, тази иначе хубава тема е един непрекъснат водевил.Те не могат да докажат абсолютно нищо.Заради технически причини , не мога да качя снимката на ''Спортист'' от 1909г.Фактите са че, поне 5-6 клуба са имали футбол преди''Ботев''.Както те непрекъснато си повтарят тяхното, така трябва и на тях да им се повтаря , че не са основани като футболен клуб.

Научи се да четеш, не - по-скоро се научи да разбираш, това, което си мислиш, че си прочел!
Имало е футбол, преди Ботев Пд. Дори преди Спортист! Вече го подчертах веднъж, специално за теб го повтарям: Ботев Пд е най-старият клуб в България съществуващ и до днес!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 26 яну 2011 16:57

Да ама не, колега наглоста ви наистина не познава граници.
Не можете да докажете кой е Пухтев, не можете да докажете абсолютно нищо,
1909 е преди 1912, ако не греша..това няма да има край .
Вечното дерби на България може да е само и единственно между''Ч.море'' и ''Славия''
Ще го повторя пак за теб, 5 години имате 0 мача, ето заради това сте нагли
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 яну 2011 16:59

Pupper_ , ти просто обеща на 1913 да пратиш мейл с регистрацията ви ;) Нищо друго! Аз също съм безкрайно любопитен, да я видя.

Обичай си отборът и по- скоро връщане в "А" група!

Желая ти приятна вечер!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 26 яну 2011 17:00

Когато написах 5-6 клуба , имах предвид клубове съществуващи и до днес
''Ч.море''. ''Славия'', ''Левски'', ''Сливен'',''Берое'', та дори ''Тунджа''-Ямбол са имали отбор от 1915 а не като вас от 1917...

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 26 яну 2011 17:05

Pupper_ написа:повтарям: Ботев Пд е най-старият клуб в България съществуващ и до днес!

Една лъжа, когато се повтаря редовоно и трябва да стане истина, а :lol:
Досега няма абсолютно никакви доказателствени предпоставки за подобно твърдение. Само предания и легенди, които са смешни и несериозни. Ако има някакви необорими доказателства, моля, запознай ни и да прекратяваме дискусията...
Дали ще е Учредителен протокол, съдебна регистрация или друг официален документ, заведен в Държавния архив, това е без значение.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 яну 2011 17:12

Pupper_ написа: Ботев Пд е най-старият клуб в България съществуващ и до днес!

А защо мислиш така? Защото ти е любим отбор, или защото "за теб" той е такъв?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 яну 2011 21:11

Харесвам твоя СТАЙЛ (нали така е правилно) на изразяване.Работя нещо,което е светлинни години над журналистиката,но това е друга тема

хахаха, от поУстовете ти не личи да работиш нещо различно от кантонер или продавач в бутка за вестници :lol: Дори и да работиш "нещо на светлинни години от журналистиката(която е сред най-престижните професии в света и без която ти и останалите хора по света щяхте да си мислите, че берлинската стена още съществува. Та като какъвто и да се подвизаваш, понеже ти видимо не искаш да споделиш какъв си - може би си космонавт и от там идват тези светлини години) се излагаш достатъчно, но това също е друга тема.
Пожелавам ти в статиите ти да пишеш за Шикаго и Уошингтън.И яко да поустваш,въпреки,че дори и за Гугъл тази дума е непозната(питаме дали не съм имал в предвид заустване ).Думата е чуждица.От нея идва и думата постинг,а не поустинг.С един корен са и с думата постер,а не поустер.Ти ако тръгнеш да пишеш всичко така както се изговаря в английския ще се видиш в чудо.Но дерзай в борбата.

Аз пък ти пожелавам в тази светлинна работа да достигнеш, че дори да задминеш светлинните ти поУстове :lol: 8-)

И вземете си купете по един фотоапарат,ако нямате кинти да ви пратя стария ми с лента :) .Пък тогава ми давай съвети аз какво да правя.Нито си ми на годините ,нито на акъла :).

Не те разбирам какво имаш предвид, но то може би и ти не знаеш :lol: Иначе ние фотоапарат си имаме. И съвети не аз, а ти даваш в тази тема... Изживяваш се като някакъв голям мислител... А за годините и акъла ще ти кажа една поговорка не питай старило, а питай патило... Ти сам си прави изводите, ако можеш! Понеже нито ме познаваш , за да знаеш какъв ми е акъла, нито нищо.... А от писаниците дотук не си ми показал с нищо, че твоя е нещо повече от моя!
Но нека не разводняваме темата,ако искаш нещо да ми споделиш,нека е на лична.

След този поУст ще минем на лична, макар че както вече споделих не виждам смисъл понеже дискусиите ми с теб са само загубено време ;)
И както казах нека плюнките по Ботев продължат.Всички сте поканени догодина на празненствата.Специално за всички моряци ще се дават апаратчета за еднократна употреба.

А вие сте поканени 2013 година когато ние ще честваме 1300 годишен юбилей :lol: Специално за вас ще има награди- запазена част от мустаците на учредителя ви Пухтев :lol: Типично във ваш стил да завърша -нека плюнките по мой адрес и по адрес на Черно Море да продължат :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 яну 2011 21:21

botev_1912 написа:
MORSKI написа:
Майсторите на теориите са на друго място ;)

Близо 100 години всички са знаели, че Ботев е създаден през 1912 и изведнъж се появявате Вие и почвате да ми обяснявате, че това разбираш ли било някаква конспирация!

Майстори на теориите засега виждам, че сте вие :) Ти бил ли си жив преди 100 години, че да знаеш какво е станало? Още нещо на едно флагче ли вярвеаш :lol: ?Понеже те и Славия показаха такова за 1911 и какво правим тогава?

А сега де - какво правим тогава?
Славия показват флагче от 1911 и това автоматически означава, че Ботев не е 1912?
Забавен!! :lol:

Не аз, ти и другите ботевсити сте забавни.,.... Почвам да си мисля, че спорите само заради спора или наистина нещо не разбирате или се правите на луди...
Понеже за вас доказателства са някакви флагчета и мнения на някой от книги- аз ти казвам как хем сте най-стари у нас, хем Славия имат флагче година преди вас? Как хем пък Доростол са 10 години преди това и как въпреки флагчето Славия не се считат от 1911 година, а от годината когато имат прокоол, регистрирали са се имат емблема и играчи? А вие през 1912 нямате нито едно от горните освен една снимка , която няма как да се докаже дали е от 1912 година- та на тази снимка дори вие не знаете кой кого е на нея и къде е учредителя Пухтев и на колко години е той :lol: Забавни както ти каза!

Върни се в “Архив”